12/5/10

Η Δημοκρατία της απάτης (Δείτε το βίντεο)

Πολλοί είναι οι βολεμένοι της "δημοκρατίας" μας και αυτοί δεν είναι μόνο οι επίσημοι βο(υ)λευτές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε φορά μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν , αφού όταν γίνονται εκλογές στην Ελλάδα ο ένας στους τρείς Έλληνες πάει για καφέ αντί για να ψηφίσει.

Μάθανε στους Έλληνες πως δημοκρατία είναι να ψηφίζεις αυτόν που θές να σε κυβερνήσει, ξεχάσανε διακριτικά να του πουν πως στη δημοκρατία εκτός απο το συμφωνώ υπάρχει και το διαφωνώ. Ψηφίζω δηλαδή καί από αντίδραση....


Έτσι το ένα τρίτο των Ελλήνων πάει για καφέ, το άλλο τρίτο ψηφίζει και το άλλο τρίτο εκλέγει και αυτών η ψήφος κυβερνά τη χώρα. Οχι δεν υπερβάλουμε καθόλου έτσι ακριβώς είναι.

Στη Δημοκρατία της ΑΠΑΤΗΣ κυβερνά κάθε φορά αυτός που θα καταφέρει να εξαπατήσει το λαό με τα καλύτερα τεχνάσματα.

Τώρα γιατί τα κόμματα είναι υποχρεωμένα να καταθέτουν πρόγραμμα ;;;

Αυτό είναι σαν τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , ο άνθρωπος "κορνίζα".

Το κυβερνητικό πρόγραμμα που καταθέτουν προεκλογικά τα κόμματα δεν παίζει κανένα ρόλο στη Δημοκρατία της ΑΠΑΤΗΣ ότι θέλουν δηλώνουν , για το λόγο αυτό άλλωστε τα προγράμματα αυτά αναφέρονται συνήθως και καλοστημένες γενικολογίες.

Το θέμα είναι ποιός θα εξαπατήσει το λαό καλύτερα , ποιός θα του τάξει τα περισσότερα και μόλις αναρριχηθεί στην εξουσία , αρχίζει ο "βούρδουλας " και οι πρώην ψηφοφόροι όπως θα δείτε και στο βίντεο αποκαλούνται ξαφνικά τραμπούκοι !

Αν είχαμε έστω και υποτυπώδη δημοκρατία στην Ελλάδα, όταν ένα κόμμα ξεφεύγει κατ'επανάληψη απο αυτά που προεκλογικά είχε υποσχεθεί θα έπρεπε να καθαιρείται απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (αν είχαμε) και να τιμωρείται για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.

Αυτά βέβαια αν ... αν είχαμε δημοκρατία....

Ψηφοφόροι με ασθενή μνήμη επιβάλετε να βλέπουν το παρακάτω βίντεο τουλάχιστον μια φορά ανα 12 ώρες (πρωί-βράδυ)κάθε μέρα επι μία εβδομάδα ή θεραπεία να επαναλαμβάνετε τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Συνίσταται η προβολή του πάντα με γεμάτο στομάχι. (το άδειο είναι κακός σύμβουλος)





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share