18/5/10

Για να μην εξακολουθούν ακόμη να σας περνούν για ηλίθιους

Η παρούσα ανάρτηση οφείλεται σε ένα βίντεο υποτίθεται "αποκαλυπτικό" που πολλοί αναγνώστες και συνεργαζόμενα blog μας το έστειλαν για να το προβάλουμε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ.

Ορισμένοι μάλιστα απόρησαν και γιατί δεν το προβάλαμε.

Στο ΤΕΙΡΕΣΙΑ λοιπόν φροντίζουμε να μην δημοσιεύουμε βίντεο ή θέματα που εξυπηρετούν λαϊκισμούς ή κομματικές προπαγάνδες..

Αφού όμως η αφέλεια φαίνεται οτι τελικά λαμβάνει μαζικές διαστάσεις το δημοσιεύουμε αποκωδικοποιώντας το γιατί πιστεύουμε πως όλοι εσείς που το αναπαράγεται ή μας το στείλατε δεν έχετε κάποιο κομματικό όφελος απλά “τσιμπάτε” σε οτι ο καθένας με έξυπνο τρόπο σας πλασάρει...


Επειδή λοιπόν ορισμένοι θεωρούν οτι οι blogger είναι το εύκολο θύμα για να τους πλασάρουν θέματα που θα περνούν συγκεκριμένα μηνύματα και εντυπώσεις στον κόσμο και ορισμένες φορές κάποιοι γίνονται άθελά τους κομματικά φερέφωνα.

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο με τη δήθεν μεγάλη αποκάλυψη και επεξηγούμε παρακάτω ποιές κομματικές γραμμές εξυπηρετεί.



Επειδή λοιπόν εδώ λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν χαϊδεύουμε τ'αυτιά κανενός.
Ας αποκωδικοποιήσουμε βήμα βήμα τα μηνύματα που θέλει να περάσει το συγκεκριμένο βίντεο και τους σκοπούς που εξυπηρετούν οι “αποκαλύψεις” του.


Πέρα λοιπόν απο τη δημοσιογραφία της κ.Τρέμη, είναι λίγο εως πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό ο ρόλος που έχει αναλάβει ο κ.Ιγνατίου απο την Ουάσιγκτον στην ε(ξ)ημέρωση της κοινής γνώμης, ως γνήσιο φερέφωνο και επίσημος εκπρόσωπος της φωνής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Έχετε αναλογιστεί ποτέ τι είδους προφίλ συμφέρει τον Στρός Καν να προβάλει στην Ελληνική κοινή γνώμη ;;;

Tι περιμένετε να αναπαράγει λοιπόν το φερέφωνό του ΔΝΤ στην Ελλάδα , οτι με αυτά τα μέτρα και μαζί με τα νέα που θα έρθουν μετά τον Αυγουστο θα μας καταντήσουν στο τέλος Αργεντινή ;;;

Η μήπως πιστεύεται οτι υπάρχει κυβέρνηση που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος , εκτός βέβαια κι αν είστε φαν του Γιωργάκη.

Επειδή λοιπόν το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ αφού αμέσως μετά την ένταξη της , άλλαξε και ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης , κι επειδή είτε ο Καραμανλής κυβερνούσε, είτε ο Σαμαράς το σχέδιο θα ήταν ακριβώς το ίδιο και για να αποφύγουν τα χειρότερα έκαναν εκλογές....

(Αφού αν έπαιρνε ο Καραμανλής αυτά τα μέτρα θα τον είχατε λιντσάρει, έφεραν στην εξουσία το σοσιαλιστή Jeffrey για να σας τα “φορέσει “ δημοκρατικότερα)

Τα σκληρά μέτρα που βλέπουμε και αυτά που θα δούμε είναι απλώς προγραμματισμένα να γίνουν αφού η χώρα παραδόθηκε για να μην αποδεχτεί την πτώχευση της και ζημιωθούν οι τράπεζες που "αγόρασαν" το χρέος της δανείζοντας της (με το αζημίωτο βέβαια).

Παίζει λοιπόν κανένα ρόλο, ποιος υποτίθεται οτι αποφασίζει τα μέτρα ;;;;

'Η μήπως το ζητούμενο είναι σε τίνος τελικά την πλάτη θα εφαρμοστούν και τι επιπτώσεις θα έχουν τόσο στην κοινωνία όσο και στο μέλλον της πατρίδας μας, η οποία σήμερα βρίσκεται σε καθεστώς αιχμαλωσίας και η κυβέρνηση παραχωρεί οτι βρεί για να εξασφαλίσει την στήριξη των ισχυρών που πιστά υπηρετεί.

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι το πολιτικό σύστημα αναρρίχησης στην εξουσία λειτουργεί ή λειτουργούσε ποτέ φιλολαϊκά;;;;

To πολιτικό κόστος τους ενδιαφέρει μόνο και τίποτε άλλο. Κι επειδή το πολιτικό κόστος είναι αυτό που προσπαθούν να αποφύγουν στο εξής θα δείτε πολλές φορές να μπερδεύουν το λαουτζίκουλα με τον κουτοπροβληματισμό του ποιός δήθεν κακός αποφασίζει τα σκληρά μέτρα.

Αυτό όμως είναι το ζητούμενο ;;;


H ουσία είναι οτι τα σκληρά μέτρα τελικά επιβάλλονται στο λαουτζίκο που όσο αναλώνεται σε μικροπολιτικές ηλιθιότητες θα πληρώνει μια ζωή τα κλεμμένα και τα σπασμένα σαν το βόδι.

Παρατηρήσατε μήπως οτι το παραπάνω βίντεο παρουσιάζει ακριβώς την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ ;;;

Αν όχι κάντε μια σύγκριση με τις δηλώσεις Σαμαρά



Δηλαδή αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι να παίζεις με τον πόνο του λαουτζίκου και να λές η “κακούργα” η κυβέρνηση φταίει για τα μέτρα και όχι το “αξιότιμο” ΔΝΤ

Δηλαδή αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι να παριστάνεις τον υπεύθυνο και τον φιλολαικό όταν είσαι αντιπολίτευση και μόλις γίνεις κυβέρνηση να "πέφτουν οι μάσκες" και να εναλλάσσονται οι ρόλοι με τους προηγούμενος ;;;;

Δηλαδή εκατό ζωές κοροιδία ;;; Eκατό ζωές βόδι ο λαός ;;;

Μήπως λοιπόν το δήθεν αποκαλυπτικό βιντεάκι προπαγανδίζει ξεκάθαρα τους λαικισμούς Σαμαρά για να εκμεταλλευτεί το πονεμένο βόδι που λέγεται λαουτζίκος και να συνεχιστεί η πατροπαράδοτη αντιπολίτευση του ανούσιου λαϊκισμού που βούλιαξε τη χώρα ;;;

Mήπως σας έχουν περάσει τελείως για βόδια ;;;;

Έχετε σκεφθεί ποτέ οτι μέσα απο τέτοιους λαϊκισμούς ο Σαμαράς καλλιεργεί την πατροπαράδοτή πόλωση του δικομματισμού που τελικά οφελεί και τα δύο κόμματα εξουσίας τραβώντας έτσι την προσοχή του "βοδιού" σε δήθεν φιλολαϊκές πολιτικές ;;;

Mήπως στην πρεμούρα τους τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσία θα συνεχίσουν έντονα τέτοιους είδους καραγκιοζιλίκια για να ενδυναμώσουν ξανά το ξεψυχισμένο δικομματισμό μέσα απο την τεχνιτή πόλωση της ανούσιας αντιπολίτευσης με στόχο τις εντυπώσεις για να συνεχίσει το βόδι να τρώει το κουτόχορτο ;;;;

Μέσα απο τέτοιου είδους ανούσια αντιπολίτευση και ψευτοσυγκρούσεις κατάντησαν την Ελλάδα ξεφτίλα στα πέρατα της γής , τόσο ξεφτίλα που δεν θα είχε γίνει αν είχε πτωχεύσει απο τον πρώτο κιόλας εκβιασμό , πολύ πριν ξεκινήσουν οι παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας και όλα αυτά που θα επακολουθήσουν ακόμη.

Τώρα απολαύστε τον κ.Ιγνατίου και τους πολιτικούς να “αγιάζουν” σιγά σιγά στην κοινή γνώμη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μέσα απο την προβολή του στα Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης ενώ οι καραγκιόζηδες θα “τσακώνονται” απο την άλλη πλευρά μέσα στην αρένα της λαικής ικανοποίησης και σείς θα βαράτε παλαμάκια απο κάτω βλέποντας τη γυναίκα του ευπατρίδη να χορεύει στην τηλεόραση .

Κι όλοι μαζί να σας λένε....

Kalo Kouragio - Zeto e Hellas

*****************************************************************
Το παρόν δεν έχει στόχο να προσβάλει τους τυχόν εύθικτους, είναι άλλωστε φυσικό όποιος έχει τη μύγα να μυγιάζεται. Σημασία όμως δεν έχουν οι κουτοεγωισμοί , τα λάθη είναι για να βελτιώνουν τον άνθρωπο.

Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο εγωισμός δεν αφήνει τους ανθρώπους να βελτιωθούν κι πάμε πάλι απ'την αρχή να επαναλάβουμε ξανά το ίδιο πάλι λάθος.
******************************************************************



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share