6/5/10

Έτσι κυβερνά το κοπάδι η δημοκρατία μας... (Δείτε το βίντεο)

Στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων στις μαζικές διαδηλώσεις στην Αθήνα κατά των μέτρων λιτότητας και μετά το θάνατο τριών συνανθρώπων μας, η κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός δημιουργώντας στην ουσία ένα άλλοθι για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός νέου σχεδίου καταστολής των κινητοποιήσεων.

Σε συνεργασία με τους εργολάβους της ενημέρωσης και με "πλάτη" την αντιπολίτευση της ΝΔ και τον κ. Χέρι Χέρι τις επόμενες μέρες θα δούμε σε εφαρμογή να εξελίσσεται το νέο σχέδιο καταστολής με εναλλαγές του τύπου "μια ζεστή και μια κρύα"....

Η προβοκατόρικη ενέργεια του οργανωμένου παρακράτους που χρόνια τώρα λειτουργεί στη χώρα μας με το "περιτύλιγμα" των δήθεν αντιεξουσιαστών είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό τριών συνανθρώπων μας...


Απ'τις πρώτες κιόλας ώρες η κυβέρνηση έσπευσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός αφού τα ΜΜΕ έσπασαν απο "συγκίνηση" την απεργία τους για να περάσουν στην πιο οδυνηρή στιγμή το μήνυμα ενοχής στο Ελληνικό λαό ως αποτέλεσμα των χθεσινών οργανωμένων κινητοποιήσεων κατά των οδυνηρών μέτρων κοινωνικής εξαθλίωσης.

Χαρακτηριστικές εικόνες παρακολουθήσαμε όλοι χθές 5/5 στις οθόνες των τηλεοράσεων μας με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου να χασκογελάνε μερικές ώρες μετά τον άδικο χαμό των τριών συνανθρώπων μας.

Χαρακτηριστικό και το μήνυμα του κ.Ευθυμίου που νοιάστηκε δήθεν ξαφνικά για τον τουρισμό της χώρας στην προσπάθεια του να τρομοκρατήσει και να διασπάσει των κοινωνικό ιστό με "απειλές" (μέσω της "έγνοιας" του)προς το λαουτζίκο. Με όλα αυτά που συμβαίνουν (τόνισε) δίνονται ταξιδιωτικές οδηγίες οτι η Ελλάδα είναι επικίνδυνη χώρα με για τον τουρισμό.

Αλλά και η κ.Κανέλλη προφανώς άσχετη απο τουρισμό, δεν ήξερε να απαντήσει στον κ.Ευθυμίου, (επί της ουσίας) για ποιό τουρισμό ξαφνικά νοιάζεται ;

Τον τουρισμό μιας χώρας που όπως την κατάντησαν οι εθνοσωτήρες πολιτικοί της αντί να συναγωνίζεται άλλα Ευρωπαικά κράτη όπως η Ισπανία , κατάληξε στο "καλάθι" των τουριστικών προσφορών να συναγωνίζεται τη φτωχολογιά των ξενοδοχείων all inclusive του Μαρόκου, της Τουρκία και της Αλβανίας.

Και μάλιστα εκτός συναγωνισμού... Με τριπλάσιες τιμές και έξοδα, λόγο του ευρώ και έναν Φ.Π.Α. που τον φθάσατε στο 23% και τη βενζίνη να προσπαθεί να φθάσει τα 2 ευρώ το λίτρο στα νησιά μας !!!

Δεν ντρεπόσαστε βρέ σαλτιμπάγκοι της κακιά ώρας ;;; 'Εχετε και μούτρα να δημιουργείται και τύψεις στο λαό ;

Mια ζωή κυβερνούσατε το λαουτζίκο με εκβιασμούς και απειλές και διλήμματα

Μια ζωή τρομάζατε τον κοσμάκη για να τον έχετε διασπασμένο σε ελεγχόμενες κατηγορίες

Φτιάξατε μια "δημοκρατία" χτισμένη σε καλλιέργεια συνειδήσεων !!!

Με συνθήματα αντιπροσωπευτικά του χαρακτήρας σας....

"Καραμανλής ή Χάος" - "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα" και διλήμματα για να ελέγχετε τις συνειδήσεις ηλιθίων !!!


Προσέξτε το δίλημμα που θέτει ο εθνοσωτήρας...

"Τώρα ο λαός έχει την τύχη στα χέρια του" ....






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share