4/5/10

Mαμά μου ! Πλάκωσαν οι βάρβαροι στο μέγαρο της ΕΡΤ ! (Δείτε το βίντεο)

Στο αέρα κόπηκε το δελτίο ειδήσεων της τηλεπαρουσιάστριας των 500.000 ευρώ!!!

Η Μαρία Χούκλη με εμφανή τα σημάδια της αμηχανίας στο πρόσωπό της σοκαρίστηκε ακούγοντας τις φωνές των αδιόριστων εκπαιδευτικών που εισέβαλαν στο μέγαρο του κρατικού καναλιού.

Οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί που εισέβαλαν αργά χθές το βράδυ στο στούντιο της "ατσαλάκωτης" τηλεπαρουσιάστριας πίστευαν οτι θα βρούν στο κτίριο της κρατικής τηλεόρασης την υπουργό παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου η οποία...


...φυγαδεύτηκε λίγο ενωρίτερα από την πίσω πόρτα αφού η προγραμματισμένη εμφάνισή της στην εκπομπή ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ του Γιάννη Πολίτη παρουσιάστηκε τελικά μαγνητοσκοπημένη.

Οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί χωρίς να το καταλάβουν έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα στη χούντα των Μέσων Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης και στους κρατικοδίαιατους χρυσοπληρωμένους απο το αίμα του Ελληνικού λαού.

Στο μέγαρο της ΕΡΤ τους "υποδέχτηκαν" ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του κρατικού μηχανισμού ενώ οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί αποχώρησαν ειρηνικά μετά απο το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Δείτε πως κόπηκε στον αέρα η εκπομπή...





Το βίντεο είναι απο το Νewsit του Νίκου Ευαγγελάτου oποίος καταδικάζοντας το συμβάν στο μέγαρο και υπερασπιζόμενος με ζήλο την οικογένεια των μεγαλοδημοσιογράφων έγραψε στο άρθρο του οτι ένα απο τα αιτήματα των αδιόριστων εκπαιδευτικών ήταν να φωτογραφηθούν με τη Μαρία Χούκλη και μάλιστα δεν τους το έκανε δεκτό.

Δηλαδή ... κατά το Νίκο, θα πήγαν εκεί για να φωτογραφηθούν....




Για το "τσαλάκωμα" του προφίλ της ατσαλάκωτης ξύπνησαν στα μαύρα τα μεσάνυχτα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να κάνει τις ακόλουθες δηλώσεις

"Η Κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή στο κτίριο της ΕΡΤ ομάδας «αδιόριστων εκπαιδευτικών » οι οποίοι επιχείρησαν να επιβάλουν την μετάδοση των ειδήσεων που εκείνοι έκριναν .Η ενέργεια αυτή πέρα απο την κατάλυση της νομιμότητας , ενέχει την καταστολή της ιδιας της ελευθερίας του Τύπου εν ονόματι δήθεν της διεκδίκησης εργασιακών δικαιωμάτων.

Είναι μάλιστα ιδιαίτερα απογοητευτικό όταν την βία αυτή την ασκούν εκπαιδευτικοί και ακόμη πιο λυπηρό όταν τουλάχιστον επαινούνται απο συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις."

Με άλλα λόγια ο κ.Πεταλωτής τονίζοντας την ελευθερία του τύπου και την αντικειμενικότητα στην ενημέρωση που διακρίνει την Ελληνική τηλεόραση θέλησε κομματικοποιήσει το πρόβλημα και να περάσει το μήνυμα οτι κάθε διαμαρτυρία πρέπει να γίνετε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην ενοχλεί το κυβερνητικό έργο....

Τώρα.... τη έννοια της λέξης "διαμαρτυρία" δεν έχουμε καταλάβει ακόμη πως την εννοεί το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα απο την ώρα που ανέλαβε ξανά την εξουσία.

Μας θυμίζει εκείνο το περίφημο ... "σύντροφε" που συνήθιζαν να αποκαλούν ο ένας τον άλλον στο ΠΑ.ΣΟ.Κ που το έχουν κόψει από την εποχή που η Δαμανάκη παρίστανε την κουμμουνίστρια.

Το δούλεμα στον Ελληνικό λαό πάει σύννεφο.... Χρόοονια τώρα !


Διαβάστε επίσης:

36 τακτικοί υπάλληλοι της ΕΡΤ αμοίβονται με ποσά άνω των 6.000 Ευρώ μηνιαίος !

Ζητούν θυσίες από το λαό και διορίζουν συμβούλους με αμοιβές 180.000 ευρώ !!!




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share