9/6/10

Υπεράνθρωπες προσπάθειες να κουκουλώσει τα αίσχη καταβάλει η εξεταστική.

Με πρόφαση τα προσωπικά δεδομένα , εξαφανίσεις στοιχείων, φακέλων και σελίδων της δικογραφίας η εξεταστική επιτροπή και οι βαρύγδουπες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών περί "διαφάνειας" έχουν αρχίσει να γελοιοποιούνται σε τέτοιο βαθμό που προκαλούν έντονα πια την Ελληνική κοινωνία.

1200 σελίδες έκαναν ξαφνικά φτερά κατά περίεργο τρόπο μέσα απο την δικογραφία...


Κάνουν πως δεν βλέπουν....

Eίναι χαρακτηριστικό ότι ο σκληρός δίσκος της Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου, που περιέχει στοιχεία για τις μίζες απο τα μαύρα ταμεία της Siemens, αποκλείστηκε τελικά απο την εξεταστική με το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων αφού τα ονόματα των εμπλεκομένων πήγαιναν καλυμμένα με blanco !

Φούμαρα μεταξωτές κορδέλες και κλειστοί λογαριασμοί πίσω απο τη "διαφάνεια"

Επτασφράγιστα μυστικά κρατούν οι κλειστοί λογαριασμοί των off shore εταιρειών που αναμείχθηκαν στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και Siemens που δεν ανοίγονται με το πρόσχημα της παραγραφής του αδικήματος σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών που ψηφίστηκε στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Το παιχνίδι τον εντυπώσεων στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα συνεχίζεται δοκιμάζοντας τις αντοχές του οργισμένου Ελληνικού λαού.

Πέντε κόμματα , πέντε εκθέσεις , πέντε πορίσματα...



Διαβάστε επίσης:

Μικροδωράκια για "πεινάλες" έβγαλε το μέρος των αρχείων του σκληρού δίσκου της Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου που βλέπει το φως της δημοσιότητας. (Δείτε τα έγγραφα)



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share