11/6/10

Παραθυράκια στο στρατό για τους γόνους των προνομιούχων - Aνακοίνωση του ΓΕΣ επιβεβαιώνει τη μετάταξη στον γιο του Μάκη

Μια αποστομωτική απάντηση στον Μ.Τριανταφυλλόπουλο που έκανε "πάρτι οπλίτη" για να ευχαριστήσει τον διοικητή της Τρίπολης που προσπάθησε πολύ για την μετάταξη έκανε το ΓΕΣ που επιβεβαίωσε τη "αεροπλανική" μετάταξη του γιου του.

Από την απάντηση του ΓΕΣ που επιβεβαιώνει την μετάταξη προκύπτει ότι για τις μετατάξεις που γίνονται στον Ελληνικό στρατό ανάμεσα στις χιλιάδες που παρουσιάζονται σε κάθε ΕΣΣΟ κάποιοι...


...καταφέρνουν να χρησιμοποιούν τα ειδικά "παραθυράκια" που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις βυσματικές μετατάξεις των προνομιούχων παιδιών.

Και στον Ελληνικό στρατό άλλωστε , όλοι οι Έλληνες δεν είναι το ίδιο.Το ΓΕΣ προχώρησε σε ομολογία μιας τρύπας που δημιούργησαν για να ευνοούν τους στρατιώτες που είναι μέλη γνωστών οικογενειών.

Με ανακοίνωση του επιβεβαίωση ότι ο γιός του Μ.Τριανταφυλλόπουλου θα πάει απο το Πεζικό στο Μηχανικό δηλαδή θα πάει Σάμο(αντί Έβρο που ήταν η πρώτη μετάθεση)και πως μαζί με άλλα 54 ΒΙΣΜΑΤΑ που είναι φαντάροι άλλων οικογενειών κατάφεραν την μετάταξη ανάμεσα σε εκατοντάδες περιπτώσεις στρατιωτών που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.

Όμως επιβεβαίωση ήρθε και με την περίπτωση του γιου του υποστράτηγου που μετατάχθηκε στο σώμα που είναι διευθυντής ο Μπαμπάς του!


Δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΣ:

"Ο Στρτης(ΜΧ) Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, κατατάχθηκε την 10 Μαΐου 2010 στο 11ο ΣΠ, στην Τρίπολη.

Ως ο μεγαλύτερος υιός οικογενείας με 3 τέκνα μετέπεσε στην κατηγορία του Υπόχρεου Εκπαιδεύσεως (ΥΠΕΚ) μειωμένης θητείας 8 μηνών.

Προκειμένου να υπάρχει ισοκατανομή των ΥΠΕΚ σε όλα τα Όπλα - Σώματα του Στρατού Ξηράς, ο στρατιώτης (μαζί με 54 άλλους συναδέλφους του) μετατάχθηκε από το Πεζικό στο Μηχανικό.
Η παραπάνω διαδικασία εφαρμόζεται σε κάθε ΕΣΣΟ.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης του στο 11ο ΣΠ, θα ολοκληρώσει εκπαίδευση ειδικότητας 4 εβδομάδων στο Ναύπλιο και εν συνεχεία σύμφωνα με την μετάθεση του τοποθετείται σε Μονάδα Μηχανικού Εθνοφυλακής, στο Κοκκάρι της Σάμου.

Ο Στρτης (ΤΧ) Σωτήριος Μεντζέλος, κατατάχτηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού, την 3 Μαΐου 2010. Έλαβε την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας και σύμφωνα με την μετάθεση του, τοποθετείται σε Μονάδα Τεχνικού Εθνοφυλακής, στο χωριό Κάτω Τρίτος, στην Λέσβο. Ο παραπάνω οπλίτης ανήκει στη κατηγορία του Υπόχρεου Εκπαίδευσης (ΥΠΕΚ) μειωμένης θητείας 8 μηνών.

Ο Στρτης (ΤΧ) Χρήστος Μαλτέζος, Υπόχρεος Εκπαίδευσης μειωμένης θητείας 8 μηνών, κατατάχθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, στη Θήβα, ως στρατιώτης Πυροβολικού. Με την διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω μετατάχτηκε στο Τεχνικό. Έλαβε την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας και σύμφωνα με την μετάθεση του τοποθετείται σε Μονάδα Τεχνικού στην Καβησό Έβρου.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση προς αποκατάσταση της αλήθειας".

Επίλαρχος Ιωάννης Ψωμάς
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Troktiko

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share