2/6/10

Ρόμπα ξεκούμπωτη η εξεταστική επιτροπή μετά το φιάσκο του ντουλαπάνθρωπου - Μούφα το e-mail πειστήριο του εγκλήματος

Αυτά τα καρναβάλια μόνο σε αυτό το πολιτικό σύστημα γίνονται !!!

Μπέρδεψαν τα "μπούτια" τους...

Το Υπουργείο Εξωτερικών μετάφρασε τα ντουλάπια για άνθρωπο !

Διασυρμός της επιτροπής και του πολιτικού κόσμου μετά το mail "άνθρακας" της δήθεν μίζας γαλάζιου στελέχους που τελικά ήταν παραγγελία για έπιπλα.
Κάτι ηξεραν οι πληροφορίες να μην δημοσιεύσουμε το θέμα...



Το ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε την γκάφα του και κατηγορεί την ανακρίτρια ενώ η ΝΔ ζητά τώρα την παραίτηση Βαλυράκη.

Μπερδεύτηκαν οι εκδότες με τα πολιτικά συμφέροντα που υπηρετούν κι έβγαλαν "κουνάβι" αντί για "λαγό" με τα δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου που έκαναν αναφορά για ένα email ντοκουμέντο μέσω του οποίου ο Χριστοφοράκος έδινε εντολή για πληρωμή μίζας σε συγκεκριμένο γαλάζιο στέλεχος.

Η ΝΔ αντέδρασε λέγοντας οτι το έγγραφο αυτό δεν περιλαμβάνεται στην δικογραφία αλλά βρίσκεται μόνο στην κατοχή του Πρόεδρου της Επιροπής Σήφη Βαλυράκη και μάλιστα το διέρρευσε στην δημοσιότητα.



Σ' αυτό, ζητείται από τον ιδιοκτήτη της φαρμακευτικής εταιρείας ΦΑΡΑΝ, Μ. Κάτσικα να εξοφλήσει τον "cabinet man" , τον κύριο... "ντουλάπα" δηλαδή, κατα την μετάφραση του Υπουργείου Εξωτερικών.





Η ερμηνεία που έδωσε Σήφης Βαλυράκης είναι οτι επρόκειτο για έμμεση εντολή Χριστοφοράκου που ζητούσε από τον κ. Κάτσικα να δώσει μίζα σε κάποιο στέλεχος του υπουργικό συμβουλίου. Αυτός ήταν ο cabinet man ή αλλιώς ο ντουλαπάνθρωπος !

Η ΝΔ με δήλωση μέλους της στην εξεταστική επιτροπή κατήγγειλε τον Σήφη Βαλυράκη υποστηρίζοντας οτι το έγγραφο δεν είναι μέρος της δικογραφίας αφού δεν φέρει τον ειδικό εξαψήφιο κωδικό και δεν αφορά μίζα αλλά... την εξόφληση επίπλων κουζίνας από την Αμερικανική εταιρεία The Cabinet Man (Δείτε εδώ) απορούσαν κιόλας πως έχει παρεισφρύσει τέτοιο έγγραφο στην δικογραφία.

Το ΠΑΣΟΚ χρεώνει την γκάφα στην ανακρίτρια κα Νικολακέα και στην επίσημη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών που όπως φαίνεται είναι επισήμως για κλάμματα.

Ο Σ. Βαλυράκης πάντως αρνείται ότι το έδωσε ο ίδιος στον Τύπο, και τα "φόρτωσε" όλα στους εργολάβους της ενημέρωσεις.

Στην επιτροπή έχει κληθεί να καταθέσει και ο φαρμακοβιομήχανος Μ.Κάτσικας.

Ο φαρμακοβιομήχανος τους ξεφτίλισε όλους με το "γάντι" στο χθεσινό δελτίο του Mega.

Αφού εξήγησε πως ο... "μαραγκός" μεταφράστηκε λάθος στα Ελληνικά απο το Υπ. Εξωτερικών, ενώ στη συνλεχεια μίλησε και για τα ντουλάπια και έκανε εντελώς "ρόμπα" την Εξεταστική Επιτροπή.

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το χάλι;", ρωτούσε.

"Εγώ δεν έχω πάρε δώσε με τα κανάλια. Δεν κατάλαβα γιατί με μπλέξανε;" ρωτούσε τους δημοσιογράφους .

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έκθετος μένει και ο Γ. Καρατζαφέρης για όλα όσα είπε έλεγε στο Mega φωτογραφίζοντας στενό συνεργάτη του Καραμανλή ότι αυτός πήρε τη μίζα.

Αυτή είναι η Εξεταστική Επιτροπή που θα ρίξει "άπλετο φώς" στα σκάνδαλα και θα διερευνήσει σχολαστικά τα.... ντουλάπια !



Διαβάστε επίσης:

Μπουκώνουν με μηνύσεις τους μάρτυρες που κατέθεσαν για Siemens



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share