27/6/10

H Τζούλια Αλεξανδράτου, ο κανακάρης του Λευτέρη Ζαγορίτη και το one night stand στο Πολεμικό μουσείο.

Η γνωστή πορνοστάρ επιστρέφει στην επικαιρότητα εκμεταλλευόμενη τη σαπίλα του συστήματος και τον κανακάρη του εθνοσωτήρα και υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ , Λευτέρη Ζαγορίτη.

Πρόκληση και αηδία προκαλούν στην Ελληνική κοινωνία τα προνόμια που απολαμβάνουν οι γόνοι των προνομιούχων στην Ελλάδα , ξεφτιλίζοντας με τις προκλήσεις τους τόσο τον Ελληνικό στρατό όσο και τη σαπίλα που επικρατεί και σε αυτό το κεφάλαιο του Ελληνικού δημοσίου.

Ο εκλεκτός κανακάρης της οικογένειας Ζαγορίτη...


... που ακούει στο όνομα Μάκης , στην προσπάθεια του να προβάλει τα μικροαστικά κόμπλεξ της υπεροχής του μπαμπά αποφάσισε να μοστράρει τη γνωστή πορνοστάρ για να αποδείξει στους συναφέλφους στο ναυτικό τη γκομενάρα κατάφερε κι έβγαλε με το "μούτρο" του μπαμπά.

"Μπεγλέρι” στα δάχτυλα της Τζούλιας , ο φλωράκος του Ζαγορίτη.

Ευκαιρία για γιορτή και για την γνωστή πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου που έσπευσε να εκμεταλλευτεί την κουταμάρα του αρχοντο-μεγαλωμένου κανακάρη της οικογένειας Ζαγορίτη για να δημιουργήσει μια νέα πρόκληση που θα αποτελούσε αφορμή για την προβολής της στα ΜΜΕ.

Ξεφτιλίστηκε και πάλι το Γ.Ε.Ν.

Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης που υποτίθεται οτι υπηρετεί τη θητεία του στο Πολεμικό Μουσείο προφανώς σκέφτηκε οτι δεν είναι δυνατό ο Πάρης Κασιδόκωστας να προκαλεί με την ισχύει της οικογενείας του (δείτε εδώ) και οι οικογένεια Ζαγορίτη να παρακολουθεί "σεμνά και ταπεινά" (έτσι κι αλλιώς τώρα ο μπαμπάς δεν είναι κυβέρνηση , σου λέει) τι θα έχει να κουτσομπολεύει η καλή κοινωνία της Αθήνας.

Ο νεαρός ναύτης που φαίνεται πως ένιωθε μοναξιά στη σκοπιά του Πολεμικού Μουσείου, είπε στους συναδέλφους οτι θα πάει να τους φέρει μια γκομενάρα έκπληξη για να τον καμαρώσουν.

Έτσι ο Ζαγορίτης ο junior πήγε στο νυχτερινό κέντρο "Ναργιλές" όπου τραγουδάει η Αλεξανδράτου αυτή την περίοδο και αφού την πλήρωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ σε λουλουδικά εκείνη δεν άργησε να βρεθεί στο πλευρό του καπνίζοντας το αγαπημένο της πούρο.

Στη συνέχεια τη "φόρτωσε" την γνωστή πορνοστάρ στην αυτοκινητάρα και συνέχισαν τη διασκέδαση στο κέντρο Thalassa για να καταλήξουν μετά απο πολλά σφηνάκια να γουστάρουν στο Πολεμικο Μουσείο κατά τις 5 η ώρα το πρωί για.... ξενάγηση.

Εκεί ο φρουρός που είχε σκοπιά στην είσοδο του ιστορικού μουσείου, καλώς όρισε το ζευγάρι Αλεξανδράτου - Ζαγορίτης που φτιαγμένοι απο το ξέφρενο γλέντι της βραδιάς συνέχισαν τα ερωτικά γλειψίματα στο εσωτερικό του ιστορικού μουσείου.

Ο κανακάρης του Ζαγορίτη αφού "ξενάγησε" την πορνοστάρ στο εσωτερικό του μουσείο σε αισθησιακές πόζες γύρω απο τα ιστορικά εκθέματα είπε να μοστράρει και λίγο Τζούλια στους συναδέλφους του πηγαίνοντας την στο θάλαμο της φρουράς . Εκεί ξύπνησε τους συναδέλφους του για να τον καμαρώσουν , ενώ με φιλιά , χουφτώματα και γλειψίματα απαθανάτισαν τις στιγμές τους στο Πολεμικό Μουσείο. Η Τζούλια μάλιστα αγκαλιάζοντας τα ναυτάκια θαυμαστές τους μοίρασε και αυτόγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το VETO που δημοσίευσε κάποιες απο αυτές , στη συνέχεια και αφού με όλα αυτά αναπτερώθηκε ο ανδρισμός και το "εγώ" του νεαρού Zαγορίτη κατέβασε τη Τζούλια στο υπόγειο πάρκινγκ του μουσείου για... τα περαιτέρω.


Φημολογείται μάλιστα οτι κολλητοί του Γεράσιμου Ζαγορίτη μαζί με άλλους ναύτες παρακολούθησαν ζωντανά το “έργο” που εξελίχθηκε στη συνέχεια ....

Αξίζει να σημειωθεί οτι το φωτογραφικό υλικό σκοπίμως είδε το φως της δημοσιότητας , αφενός γιατί ο νεαρός Ζαγορίτης ήθελε να διαφημιστεί για το ανδραγάθημά του και να γράψει τη δική του ιστορία κατα διάρκεια της θητείας του και αφετέρου γιατί η Τζούλια ήθελε να προκαλέσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας "εγκαινιάζοντας" το Πολεμικό Μουσείο.

Αυτό βέβαια διότι για όλα τα παραπάνω θα καταλήξουν - ως συνήθως - σε μια τυπική Ε.Δ.Ε. με σκοπό να ξεχαστεί το θέμα και να φανεί οτι το υπουργείο "αντέδρασε" σε φαινόμενα που συμβαίνουν αρκετά τακτικά. Οι τρελίτσες των εκλεκτών γόνων δεν αρκούνται ως φαίνεται στην προνομιακή μεταχείριση της δήθεν θητείας τους , αλλά ψάχνουν αφορμή για να "γράψουν" και τη δική τους "ιστορία" στο στρατό.

Στη περίπτωση βέβαια που κάποιος απλός φαντάρος έκανε κάτι παρόμοιο αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν πίσω απο τα κάγκελα των στρατιωτικών φυλακών εως ότου να οριστεί το στρατοδικείο.

Προς το παρόν η είδηση των "εγκαινίων" του Πολεμικού Μουσείου απο τη γνωστή πορνοστάρ γίνεται ακόμη ένα αντικείμενο περίγελου για τον Ελληνικό στρατό απο τα Τουρκικά ΜΜΕ.


Διαβάστε επίσης:

Το ΓΕΝ καλύπτει πλήρως τον Πάρη Κασιδόκωστα

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν, απολύσεις για τους άλλους.- Ο Βενιζέλος κάνει προσλήψεις απο το παράθυρο !


Με νέα υπουργική απόφαση , προνομιούχοι και όλοι οι λουφαδόροι !!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share