17/6/10

Η Mαριγώ Λεμού Πατίστα ξεφτίλισε κανονικά ΓΕΝ και Βενιζέλο

Στη αντεπίθεση φαίνεται να περνά τώρα η πεθερά της Χρουσαλά , που δηλώνει οτι έχει κάνει και άλλο τέτοιο πάρτι επάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ και συστήνει στους επιτελείς που παριστάνουν οτι αντιδρούν να πάνε να επισκεφθούν κανένα ψυχίατρο.

Δεδομένου λοιπόν οτι η επίσημη αντίδραση απο πλευράς εκπροσώπησης τού κράτους έχει να κάνει με τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, η Mαριγώ Λεμού Πατίστα, του συνιστά να...


... πάει για ψυχοθεραπείες τύπου group therapy , προκειμένου να λύσει τους προβληματισμούς του για το γλέντι στο κατάστρωμα του Αβέρωφ.

Η εφοπλιστική οικογένεια συνήθιζε ώς φαίνεται να ρεζερβάρει το θρυλικό θωρηκτό για οικογενειακές εκδηλώσεις , αφού και το 2008 είχε επαναλάβει ξανά παρόμοιο Prive Party οπού χόρεψαν και γλέντησαν μέχρι πρωίας υπο τις σκιές των κανονιών του Αβέρωφ με τον ίδιο οικοδεσπότη αρχιπλοίαχο.

Και το 2008 - όπως και τώρα - το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού είχε παραχωρήσει το θρυλικό θωρηκτό για τα γούστα της εφοπλιστικής οικογένειας .

Τότε μάλιστα είχαν δεχθεί και το μπουρπουάρ που είχε αφήσει στο ΓΕΝ η εφοπλιστική οικογένεια.

Τώρα η πεθερά της Χρουσαλά αναρωτιέται , τι άλλαξε ξαφνικά ;;

Γιατί ο Βενιζέλος άρχισε το ηθικοπατριωτικό παραλήρημα και το ΓΕΝ θυμήθηκε ξαφνικά οτι το θωρηκτό Αβέρωφ είναι ιστορικό μνημείο ;;

Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER ο Ν.Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε:
"Με 5000 ευρώ δεν νοικιάζεις ούτε ημιυπόγειο σε ξενοδοχείο."

Το μόνο σίγουρο είναι οτι με όλα αυτά , οι Τουρκικές εφημερίδες μας έχουν πάρει στο "μεζέ" για τη εφοπλιστική χοροεσπερίδα που στήθηκε στο κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού , αλλά και για το ξεφτίλισμα του ΓΕΝ απο την εφοπλιστική οικογένεια...

Η ατιμωρησία βέβαια συνεχίζεται , μετά την προς εκτόνωση (του θέματος) αποπομπή του οικοδεσπότη αρχιπλοιάρχου Ε.Γαβαλά ο οποίος φημολογείται οτι θα πιάσει δουλειά σε εφοπλιστικό γραφείο, αφού έτσι κι αλλιώς οι τελευταίες περικοπές της κυβέρνησης είχαν καταντήσει αφόρητες για τα γαλόνια του.

Διαβάστε επίσης :

Κοροϊδεύοντας την κοινωνία - H αντικειμενική ευθύνη των υποκειμενικών ευθυνών (Δείτε το βίντεο)


Glamour Party για πλουσιόπαιδα και μοντέλα επάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ !

Οριστικό τέλος στους μάχιμους αξιωματικούς δίνει ο Βενιζέλος.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share