14/6/10

Glamour Party για πλουσιόπαιδα και μοντέλα επάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ !

Glamouries , Xαϊλίκια και επίδειξη κοινωνικής καταξίωσης που χαρακτηρίζει την ματαιοδοξία των χλιδάτων , έλαβαν χώρα επάνω στο θρυλικό θωρηκτό «Αβέρωφ» το οποίο μετατράπηκε σε κλάμπ πρός τιμήν του ζεύγους Λεό Πατίτσα και Μαριέττας Χρουσαλά.

Μετά τα πάρτι στο «Island» και τον «Αστέρα» σειρά για το ζεύγος είχε το θρυλικό θωρηκτό «Αβέρωφ», που παραχωρήθηκε τιμής ένεκεν από το Πολεμικό Ναυτικό στον εφοπλιστή και το οποίο......μετατράπηκε προς τέρψην του ζευγαριού από ιστορικό σύμβολο, σε κλαμπ για πλουσιόπαιδα και μοντέλα.

Επιβεβαιώνοντας ότι ορισμένοι , εκτός του οτι δεν σέβονται τίποτα , μπορούν να ξεφτιλίσουν αναπάσα στιγμή και ώρα , ότι γουστάρουν με το χλιδάτο όνομα και τις γνωριμίες τους.Κατόπιν ΕΟΡΤΗΣ.

Μετά το σάλο που ξέσπασε , εξηγήσεις από το διευθυντή του παροπλισμένου θωρηκτού Αβέρωφ ζήτησε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης κατόπιν βέβαια εορτής.

Η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού που παραχώρησε την άδεια για να γίνει η σχετική εκδήλωση πάνω στο πλοίο μουσείο ισχυρίζεται τώρα οτι θεωρούσε πως επρόκειτο για μια απλή δεξίωση στο πλαίσιο της έκθεσης Ποσειδώνια 2010.

Ασυδοσία δηλαδή και... ο γνωστός του γνωστού ήταν αρκετό για να μετατραπεί το θρυλικό θωρηκτό «Αβέρωφ» σε πίστα χορού για πάρτη των γκλαμουράτων.


Στο πάρτι του ζεύγους Πατίτσα-Χρουσαλά κυριάρχησαν τα κόκτειλς , η άφθονη σαμπάνια, αλλά εκτός όλων των άλλων και οι... καρσιλαμάδες , ενώ έγινε και ειδική αναγγελία για την έλευση της πρώην τηλεπερσόνας Μαριέττας Χρουσαλά και νήν συζύγος του Λεό στη ναυτιλιακή εταιρία.

Το πλοίο-σύμβολο του Πολεμικού Ναυτικού έγινε κυριολεκτικά αγνώριστο προκειμένου να φιλοξενήσει το πάρτι της εταιρίας «Atlas Maritime» του νεαρού εφοπλιστή, στο περιθώριο των φετινών «Ποσειδωνίων». Μέχρι και πίστα έστησαν στο κατάστρωμα του θωρηκτού, προκειμένου να χορέψουν άνετα οι καλεσμένοι του Λεό Πατίτσα, που έχει αποκτήσει και το παρατσούκλι "Θορν", γιατί θέλει να μοιάζει στον ομώνυμο ήρωα της σαπουνόπερας «Τόλμη και γοητεία».

Οταν άρχισε να νυχτώνει ένας προβολέας φώτισε επάνω σε άλλο πλοίο το σήμα της εταιρίας του Λεό , ο οποίος είχε φυσικά στο πλευρό του την σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά.
Ο ίδιος έφτασε στο πάρτι μόνος του, με μια εντυπωσιακή λευκή Aston Martin και υποδέχθηκε ονόματα της Ελληνικής ναυτιλίας, όπως τον Γιάννη Ξυλά, τον Νίκο Τσάκο και τον Θόδωρο Βενιάμη.

Σε όλους τους καλεσμένους προσφερόταν στο κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού ένα Bellini σαν welcοme drink ενώ η σαμπάνια έρρεε άφθονη, όπως και άλλα οινοπνευματώδη ποτά.
Οι γαστριμαργικές ανησυχίες των καλεσμένων ικανοποιήθηκαν με μια ποικιλία γεύσεων, στην οποία κυριαρχούσε το κρέας.

Έστησαν μάλιστα και αναλόγιο, ακριβώς κάτω από τα κανόνια του ιστορικού πλοίου, για να βγάλει λόγο ο Λεό Πατίτσας, η μητέρα του Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα και ο κυβερνήτης του «Αβέρωφ».

Ο αρχιπλοίαχος εν εφεδρεία Ευάγγελος Γαβαλάς υποκλήθηκε στο ζεύγος πιστεύοντας προφανώς οτι τέτοιου είδους δημόσιες σχέσεις-φιλίες με εφοπλιστές όλο και κάπου θα φανούν χρήσιμες.

Η πεθερά της Χρουσαλά ανακοίνωσε με καμάρι δια βήματος , την έλευση της πρώην τηλεπερσόνας στην οικογένεια Πατίτσα αλλά και στην εταιρία του γιου της .

Η Ελληνική γλώσσα φαίνεται ήταν μάλιστα λίγο μπανάλ για το γκλαμουράτο κοκτείλ πάρτυ κι έτσι η ανακοίνωση έγινε για λόγους κύρους εις την Βρετανική γλώσσα.

Με grande εμφάνιση και εντυπωσιακά κοσμήματα, η Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα έσυρε πρώτη το χορό συνεπικουρούμενη από τον γιό, τη νύφη της και άλλους καλεσμένους, στην πίστα που είχε στηθεί στο κατάστρωμα του θωρηκτού, ενώ τα φωτορυθμικά φώτιζαν ολόκληρο το πλοίο ανεβάζοντας τους ρυθμούς της βραδιάς.

Γρήγορα όμως έφθασε η ώρα που οι καρσιλαμάδες, τα νησιώτικα και τα τσιφτετέλια αντικατέστησαν τους κομψούς ήχους τις lounge και jazz μουσικής που ξεκίνησαν το πάρτι.

Πέρα λοπόν απο την άκρως προκλητική αυτή ενέργεια, εν μέσω των δεινών που καλείται να υποστεί σήμερα η Ελληνική κοινωνία , η δημοσίευση το θέματος απο την εφημερίδα "Πρώτο θέμα" είναι σημαντική, διότι δείχνει αφενός την πλήρη αποσάθρωση του όλου συστήματος και αφετέρου την γενική διάλυση ενός ανύπαρκτου κράτους.

Όταν ο κάθε γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, κάνει πάρτι και καλεί τα φιλαράκια του να γλεντήσουν με μοντέλα και να μοστραριστούν πάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ που έχει διαμορφωθεί με πίστα και ρομποτικά για να γουστάρουν χαιλίκια, αυτό δείχνει ότι δεν έχει μείνει πλέον τίποτα όρθιο επάνω σε αυτόν τον τόπο.

Όλοι αυτοί συμπελαμβανομένου και του κυβερνήτη του «Αβέρωφ», αρχιπλοίαχου εν εφεδρεία Ευάγγελου Γαβαλά που πήραν μέρος σε αυτό το αίσχος, επίδειξης ισχύος , οχι μόνο δεν καταλαβαίνουν ότι καταπατούν την ιστορική μνήμη αυτού αυτού του τόπου , αλλά επιβεβαιώνουν και την πλήρη αποσάθρωση του όλου συστήματος σε ένα ανύπαρκτο κράτος που οι χαρούλες του κάθε εφοπλιστή μπορούν να ξεφτιλίσουν ανα πάσα στιγμή τα πάντα.Διαβάστε επίσης:


Συνοδοί πολυτελείας των 300 ευρώ γλέντησαν στο κατάστρωμα του Αβέρωφ

Κοροϊδεύοντας την κοινωνία - H αντικειμενική ευθύνη των υποκειμενικών ευθυνών (Δείτε το βίντεο)

Η Mαριγώ Λεμού Πατίστα ξεφτίλισε κανονικά ΓΕΝ και Βενιζέλο


Κιλοτάδικο κατάντησαν το Πολεμικό Μουσείο - Mπαζάρ γυναικείων ρούχων ανάμεσα στα Εθνικά κειμήλια

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share