1/7/10

Δεν μπήκαν στο "κόπο" να στείλουν ούτε μια τυπική απάντηση

Πρίν δύο μήνες ο κ. Αντώνης Μπάουζερ ενυπόγραφα απέστειλε στον κ.Πετσάλνικο επιστολή-διαμαρτυρία την οποία κοινοποίησε προς δημοσίευση στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ.

Ως φαίνεται όμως οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας δεν μπήκαν ούτε καν στο "κόπο" να αποστείλουν έστω και μια τυπική απάντηση στην επιστολή του πολίτη που προφανώς κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Πέρα απο την συγκεκριμένη επώνυμη επιστολή σημασία έχει ο τρόπος που οι πολιτικάντηδες κοροϊδεύουν τους πολίτες...


...όταν για επικοινωνιακούς λόγους παριστάνουν οτι δήθεν αφουγκράζονται την κοινωνία και τους προβληματισμούς των πολιτών.

Αρκετοί μάλιστα συμπολίτες μας είναι και τόσο αφελής οπού πιστεύουν πως πίσω απο το twitter ή το facebook account του κάθε υπουργού ή μεγαλοβουλευτή βρίσκεται ο ίδιος, χωρίς καν να τους περνά απο το μυαλό οτι όλο αυτό το επικοινωνιακό τρικ , το έχουν αναλάβει πληρωμένοι διαχειριστές που παριστάνουν τους εμφανιζόμενους κατόχους.
Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι εκτός του οτι δεν ασχολούνται , ενδιαφέρονται μόνο για το επικοινωνιακό του προφίλ (image), ενώ υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα απο ίντερνετ.

Ο κ.Αντώνης Μπάουζερ επιστρέφει (και καλός κάνει) με νέα επιστολή αντίγραφο της οποίας έστειλε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ προς δημοσίευση.

Προς:Βουλή των Ελλήνων ( info@parliament.gr )
Αθήνα, Ελλάς

Υπ’όψιν:Κυρίου Φίλιππου Πετσάλνικου / Πρόεδρο


Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Αφορά:Επιστολή μου από 28 Απριλίου 2010 / Επισυναπτόμενο Έγγραφο


Με όλο τον σεβασμό, σας είχα αποστείλει μια επιστολή για την οποία ασφαλώς και περιμένω μια από πλευράς σας ΤΕΚΜΕΙΡΙΩΜΕΝΗ απάντηση εδώ και δύο σχεδόν μήνες. Έχω και πολλά άλλα να προσθέσω διότι στο μεταξύ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΕΣΕΙΣ» εγκληματούνε και αυθαδιάζουνε εις βάρος του «Πολίτη» δηλαδή των «ΕΜΕΙΣ» των κατ’εξακολούθηση κορόιδων.


Παρακαλώ/AΠΑΙΤΩ ΠΛΕΟΝ μιάν ΑΜΕΣΗ απάντηση. Είμαι και αισθάνομαι εξοργισμένος.


Με Εκτίμηση
Αντώνης Μπάουζερ
Cell :+30-6983-0ΧΧΧΧΧ


Δείτε την αρχική επιστολή εδώ


Διαβάστε επίσης:

Cyberνηση Digital Technology @ ΠΑΣΟΚ !


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share