9/7/10

Φραμπαλάς και καλαμπούρια στη βουλή κατά την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. (Δείτε το βίντεο)

Την ώρα που ο κόσμος διαδήλωνε έξω απο τη βουλή οι εθνοσωτήρες μέσα έσπαγαν "πλάκα" κι έκαναν χαβαλέ με ανέκδοτα και καλαμπουράκια!!!

Εικόνες που μοιάζουν περισσότερο απο γαλαρία λεωφορείου σε σχολική εκδρομή ξέφυγαν στον αέρα χθές 8 Ιουλίου, απο το σκηνοθέτη του καναλιού της βουλής....


Απ'έξω να χαλάει ο κόσμος απο τις διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών και μέσα στο "ναό της δημοκρατίας" οι εθνοσωτήρες ψήφιζαν το ασφαλιστικό με χάχανα και καλαμπούρια.

Οι ίδιοι αυτή άνθρωποι φοράνε το προσωπείο του σοβαρού και του αξιόπιστου όταν εμφανίζονται στα παράθυρα των τηλεοράσεων, πότε σαν θλιμμένες χήρες , για να περιγράψουν την τραγική κατάσταση της χώρας, και πότε για να διαπληκτιστούν στο βωμό της τηλεθέασης με σκληρή δήθεν αντιπολίτευση στους "απέναντι".

Λίγο αργότερα βέβαια οι ίδιοι μαζί με τους "απέναντι" πίνουν καφεδάκι και γελάνε κι δύο μαζί με την κοροϊδία που έκαναν στον κόσμο....

Ο υποτιθέμενος "ναός της δημοκρατίας" μοιάζει περισσότερο με ένα χώρο συγκέντρωσης οπού, κάθε που τυγχάνει να συγκεντρωθούν αρκετοί εκεί πιάνουν κουβεντούλα σε κομματικά πηγαδάκια και δημόσιες σχέσεις , ενώ όταν έρχεται η ώρα για κάποιο σοβαρό θέμα, επειδή το αποτέλεσμα θεωρείτε απο πρίν δεδομένο, καταντά ανούσιο και άνευ ενδιαφέροντος , με αποτέλεσμα άλλοι να φεύγουν κι άλλοι να περιμένουν ανυπόμονα να τελειώσουν όσοι πρέπει να προβληθούν στην κάμερα της βουλής για συνεχιστεί και πάλι το κουτσομπολιό.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share