8/7/10

Η κυβέρνηση που ελέγχει την πλειοψηφία των συνδικαλιστικών οργάνων κατάφερε να διασπάσει το μέτωπο των διαμαρτυριών

Χιλιάδες εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν κατά του νέου ασφαλιστικού.

Συγκριτικά όμως με τις προηγούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις όλα δείχνουν πως κάθε φορά το μέτωπο συρρικνώνεται.

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται και η κυβέρνηση που μέσα απο τα ΜΜΕ προβάλει την παραπλανητική εικόνα πως δήθεν όλο και περισσότεροι Έλληνες συμφωνούν με τα νέα μέτρα....


Διασπασμένο εμφανίζεται το μέτωπο και της σημερινής Πανελλήνιας απεργιακής κινητοποίησης αφού οι εργατοπατέρες υποκινούμενοι απο κομματικά οφέλη φαίνεται να μην εκπροσωπούν πλέον την πλειοψηφία των εργαζομένων.

Την ώρα οπου στη Βουλή βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί των άρθρων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου –που το βράδυ της Τετάρτης ψηφίστηκε επί της αρχής-, έξω από το Κοινοβούλιο, χιλιάδες εργαζόμενοι είπαν για ακόμη μια φορά «ΟΧΙ» στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση.


Την ίδια όμως στιγμή η ΕΣΗΕΑ επέλεξε τα ΜΜΕ να απεργήσουν την ίδια μέρα με τις Πανελλήνιες απεργιακές κινητοποίησεις έτσι ώστε να μην καλύψουν με ρεπορτάζ το θέμα και να αποφύγουν έτσι να προβάλουν το μέγεθος της κοινωνικής αντίδρασης.

Η αλαζονεία και αυτής της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο πρόκλησης αφού μεγαλοστελέχη της κομπάζουν και διατυμπανίζουν πως ελέγχουν τα μεγάλα εργατικά συνδικάτα της χώρας.

Για όσους τυχόν αμφισβητούν κάτι τέτοιο αλλά και για όσους ενδεχομένως το ξέχασαν παραπέμπουμε σε σχετικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης , προσέξτε το παρακάτω βίντεο μας στο 2.42'



Προσέξτε επίσης στο 9.12' πως αποκαλεί ο κύριος Πάγκαλος αυτούς που αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης...



Διαβάστε επίσης:

Θ. Πάγκαλος : " Δε λέω πως οι Γερμανοί πρέπει να επιστρέψουν τις αποζημίωσεις "

Πάγκαλος: Πιστοποιημένη εγγύηση σιγουριάς για το μέλλον (Δείτε το βίντεο)


Η Δημοκρατία της απάτης (Δείτε το βίντεο)



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share