25/7/10

Πώς είναι δυνατόν οι "επαναστάτες" να κάνουν πάντα αυτό που θέλει η εξουσία.

Ζούμε σε καθεστώς απόλυτου φασισμού...

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ
-Δεν μπορούν να μας πυροβολήσουν όλους.

Γράφει ο filologos

Τα κατάφεραν τελικά και το έκλεισαν το τροκτικό οι " επαναστάτες" της ΣΕΧΤΑΣ.

Να τους δώσουμε συγχαρητήρια για το ευτυχές πέρας της αποστολής τους καθώς...


...οι πρακτορίσκοι του συστήματος που θέλουν να λένε ότι είναι επαναστάτες έκαναν αυτό που θέλει πάντα κάθε εξουσία.

Να μην υπάρχουν φωνές που την αμφισβητούν και ειδικότερα φωνές που της βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα.

Όποια κι αν ήταν η άποψη του καθένα ξεχωριστά για το τροκτικό, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο στο " κίνημα" των ερασιτεχνών bloggers, που θέλουν να μιλήσουν και κανείς δεν τους δίνει φωνή!

Όλα ένα κλειστό κύκλωμα είναι και ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε μπει σ' αυτό το κύκλωμα και έφυγε γιατί δεν το άντεχε. Τέτοια σήψη και διαφθορά. Μεγαλοδημοσιογράφοι και στιγνοί πολιτικοί γελούσαν κάτω απ' τα μουστάκια τους με την αναγγελία του θανάτου μια που το μέλλον πλέον για μια βροντερή καθαρή φωνή ήταν προδεδικασμένο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι δημοσιογράφοι πέρασαν μάλλον εύκολα και χωρίς πολλές βαθιές αναλύσεις την δολοφονία και το μόνο στο οποίο κατέληξαν είναι ότι η ανωνυμία στα blogs οδηγεί σε δολοφονίες. " Δώστε μας τα ονόματά σας και βουλώστε την ανεξάρτητη φωνή σας για να μην πάθετε κανένα κακό κι εσείς. Το καλό σας θέλουμε" λένε.

Τέλεια φερέφωνα μιας ισοπεδωτικής πολιτικής.

Η συνταγή παλιά. Η κυβέρνηση δέχεται έξωθεν εντολές, βάζει τους δημοσιογραφίσκους να παπαγαλίζουν, να διαστρεβλώνουν με μεγάλη μαεστρία για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα να χειραγωγήσουν τις μάζες. Κι αν χρειαζεται η κοινωνία μεγάλο σοκ για να καταπιεί τις έξωθεν εντολές και να κάνει " τουμπεκί" ως δια μαγείας εμφανίζονται οι κακοί τρομοκράτες.

Υπάρχει κανείς μετά από όλα αυτά που πλέον δεν πιστεύει πως η εγχώρια τρομοκρατία δεν έχει τον ρόλο παρακράτους του κράτους;

Όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα όπως και το νεοφασιστικό καθεστώς Παπανδρέου ακολουθούν την τακτική αυτή. Δεν είναι καινούρια, δεν καινοτομούν.

Ζούμε σε καθεστώς απόλυτου φασισμού.

Οι υπουργοί γράφουν εκεί που δεν πιάνει το μελάνι το Σύνταγμα της χώρας, παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα, κλέβουν τις οικονομίες του λαού, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο εκτός απ' το τομάρι τους και την τσέπη των αφεντικών.

Όποιος μιλήσει του κόβεται η γλώσσα, όποιο πρόβατο φύγει απ' το μαντρί το τρώει ο ΣΕΧΤΟλύκος.

Η φωνές όλο και πληθαίνουν όμως και τις τρέμουν γι' αυτό θέλουν να φιμώσουν να ελέγχουν, να εξουσιάζουν, να μην τους ξεφύγει η κατάσταση απ' τα χέρια και φανεί πόσο βουτηγμένοι στα σκατά είναι.

16 σφαίρες σ έναν δικό σου άνθρωπο είναι βαρύ τίμημα και η ψυχολογική πίεση αβάστακτη. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι όμως που δεν πρέπει να σιωπήσουν. Δεν μπορούν να μας πυροβολήσουν όλους. Γιατί αν ξεσηκωθεί ο λαός δεν θα τους φτάνουν οι σφαίρες.

Όχι οι φωνές δεν φιμώνονται
Όχι δεν θα σας κάνουμε την χάρη
Ναι θα μας βρείτε όλους απέναντί σας
Ναι θα είμαστε οι νικητές
Ναι θα έχουμε την κοινωνία που θέλουμε

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : filologos10


Διαβάστε επίσης:


Στο βωμό της προβοκάτσιας ο Άρης Πορτοσάλτε δεν σεβάστηκε ούτε την εν ψυχρό δολοφονία του συναδέλφου του.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share