24/7/10

Έκλεισε αινιγματικά το blog troktiko - Τι προμηνύουν οι εξελίξεις ;

Χωρίς "εξηγήσεις" και με έναν τίτλο που αφήνει πολλά υπονοούμενα για όσους ξέρουν να αποκωδικοποιούν μηνύματα , λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, το blog troktiko ανακοίνωσε επίσημα την παύση λειτουργίας του.

To ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκωδικοποιώντας τα μηνύματα αναλύει τα στοιχεία για τα "ίχνη" του δημοφιλούς blog που...


...ανεξαιρέτως αν κάποιοι συμφωνούσαν ή διαφωνούσαν με τον τρόπο λειτουργίας του ήταν σίγουρα ένα σημείο αναφοράς στο Ελληνικό internet αλλά και την Blogόσφαιρα.

Για όσους γνωρίζουν καλά το αντικείμενο, ο τρόπος λειτουργίας του δημοφιλούς troktikou "πρόδιδε" την άκρως επαγγελματική λειτουργία ενός blog με ταχύτατες αναρτήσεις γενικού περιεχομένου και ασταμάτητη ροή επι 24ώρου βάσεως σε καθημερινή βάση.

Το "υπερ" blog που μέσα απο ένα αλλαλούμ συνοπτικών αναρτήσεων "έσκαγε" ξαφνικά αποκαλύψεις είχε συνδεθεί πολλές φορές με το όνομα του μαχητικού δημοσιογράφου, Σωκράτη Γκιόλια αφού οι αλλεπάλληλες καθημερινές συγκρούσεις με το "αντίπαλο στρατόπεδο" είχαν φωτογραφίσει ποιοί ακριβώς ήταν οι απέναντι.

Παρα τις αλλεπάλληλες αναφορές και καταγγελίες των "απέναντι" οτι πίσω απο το blog troktiko βρίσκεται ο Σωκράτης Γκιόλιας , ποτέ δεν αποδείχθηκε επισήμως κάτι τέτοιο χωρίς αυτό να σημαίνει οτι οι συσχετισμοί σταμάτησαν ποτέ να επαναλαμβάνονται.

Μια προσεκτική αναδρομή στις τελευταίων αναρτήσεις του troktikou αποκαλύπτει πολλά....

Τον τελευταίο καιρό το blog troktiko είχε αναρτήσει στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μια σειρά απο αναφορές (στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνα και διεύθυνση εξωτερικού) που οδηγούν σε συμπεράσματα οτι κάποιοι του "αντίπαλου στρατοπέδου" προσπαθούσαν να εντοπίσουν τη θέση του για να αποκαλύψουν την ταυτότητα του προφανώς χωρίς αποτέλεσμα. Οι αναρτήσεις αυτές χάθηκα ξαφνικά....

Το Χρονικό

Oι τίτλοι τέλους κατ'ουσία φαίνεται πως έπεσαν στο troktiko αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια κάτι που δύσκολα κατάφεραν να κρύψουν....

Ημερομηνία 19/07/2010 το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου εκτελείται και ο Σωκράτης Γκιόλιας πέφτει νεκρός στις 5.20 τα ξημερώματα απο τις σφαίρες των πληρωμένων δολοφόνων.

Η είδηση "σκάει" σαν βόμβα στη "φωλιά" του troktikou αφού για πρώτη φορά το blog που συναγωνίζεται την πρωτιά στην είδηση αναρτά το θέμα για πρώτη φορά σχεδόν δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 7.06 π.μ. με τον λιτό και "άφωνο" τίτλο...
Στη συνέχεια ξεκινούν οι ατελείωτες αναρτήσεις με μηνύματα αποχαιρετισμού στον Σωκράτη που προμήνυαν και στους πλέον αμύητους "τίτλους τέλους" για το troktiko που χωρίς τον Σωκράτη μοιάζει με σώμα χωρίς ψυχή.

Το troktiko αναζητώντας τρόπους διαχείρισης ενός τόσο απρόσμενου γεγονότος "αναγκάζεται" να σπάσει τη σιωπή του με μια πολύ προσεκτική ανάρτηση το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Ημερομηνία Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Ώρα 3:09 μ.μ.

"ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!"

Οι αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις στο μαχητικό δημοσιογράφο συνεχίζονται εως την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 και ώρα 7:15 π.μ. δηλαδή ακριβώς 24ωρες μετά την πρώτη ανάρτηση του "Αντίο Σωκράτη" το troktiko αναγγέλλει την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του με τον τίτλο "Σήμερα η κηδεία του μεγάλου Σωκράτη Γκιόλια"


Για να επιστρέψει την επόμενη μέρα Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 στις 3:57 π.μ. με τον τίτλο "Απο σήμερα το πρωί και πάλι... όλοι μαζί"


Όμως ..... 66 ώρες αργότερα , το troktiko ξεκινά να ρίχνει τίτλους τέλους μετά την ανάρτηση "Φίλε Σωκράτη.."


Δυό ώρες και 19 λεπτά αργότερα ανακοινώνει ...
"Η τελευταία ανάρτηση του troktikou" με τον τίτλο της πρώτης ανάρτησης μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια "Καληνύχτα Ελλάδα"

"Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.

Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω."


Το οριστικό κλείσιμο του troktikou λίγες μέρες μετά την άγρια δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια αποδεικνύει με τον πλέον λυπηρό τρόπο ότι οι πληρωμένοι δολοφόνοι πέτυχαν το σκοπό των αφεντικών τους κλείνοντας για πάντα το κεφάλαιο που τους ενοχλούσε.

Τέσσερις αναρτήσεις πριν την τελευταία ανάρτηση το troktiko στέλνει ένα τελευταίο προσεγμένο μήνυμα στους τίτλους τέλους...

Προσέξτε τα σημεία που έχουμε τονίσει και τα συμπεράσματα δικά σας....

"Σωκράτη, αυτό είναι το τελευταίο θέμα που σου γράφω...

Σωκράτη, αυτό είναι το τελευταίο θέμα που σου γράφω...Είναι η παρακαταθήκη μου ως troktiko...Πρέπει να σταματήσουμε για να μην υπάρξει συνέχεια...
Εγώ αυτό δεν το πιστεύω..


Άλλωστε το μήνυμα ελήφθη...
Θα σου πω πολλά από κοντά όταν βρεθούμε γιατί τα πράγματα έγιναν ζόρικα...


Εγώ Σωκράτη δεν φοβήθηκα ούτε υπονόμους ούτε κι αυτούς που γέλασαν ειρωνικά στο άκουσμα του χαμού σου...

Δεν είμαι μεγαλόψυχος όπως εσύ και δεν συγχωρώ...

Σωκράτη σε ξέρω καλά!Δεν πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.όμως στο άκουσμα 16 πυροβολισμών και ο πιο δυνατός λυγίζει...

Δεν θα απαντήσω σε διαδικτυακά αποβράσματα που ούτως ή άλλως έχασαν κι αυτά...
Τους αφήνουμε να παίξουν μπαλα μόνοι τους...

Μιλάω όμως στον κόσμο που μας ακολούθησε. Δεν είναι ο φόβος ρε παιδιά!όσο φοβο κι αν έχουμε χρειάζεται τόλμη για να ρίξεις το γάντι...

Σωκράτη μας δεν παραιτούμαστε!Πολλοί θα χαρούν σήμερα κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!Αυτοί όμως που θα λυπηθούν είναι πολύ περισσότεροι κι αυτό με ικανοποιεί!

Σωκρατη δεν τους συγχωρώ!Δεν είμαι μεγαλόκαρδος σαν εσένα..Θα τα πούμε επάνω..

Ευχαριστούμε για όλα!

ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΩΚΡΑΤΗ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
ΛΥΠΑΜΑΙ...

ΥΓ.Το αίμα σου να γίνει ποτάμι...Κι αυτό είναι ευχή!

ένα από τα τρωκτικά..."
__________________________________________________________________

Κι ενώ λοιπόν κατά την ΕΛ.ΑΣ. οι ενδείξεις -σφαίρες και πιστόλια- δείχνουν όπως μας δηλώνουν τη "Σέχτα Επαναστατών"....

Κι ενώ το ερώτημα γιατί οι υποτιθέμενοι σεχτάδες δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια, παραμένει αναπάντητο. Αφού οι υποτιθέμενοι ψευτοεπαναστάτες της Σέχτας υποτίθεται πως απειλούσαν επώνυμους μεγαλοδημοσιογράφους που σε καμιά περίπτωση δεν ανήκε στην κατηγορία αυτή ο Σωκράτης Γκιόλιας αφού απο τη συμπεριφορά του προκύπτει πως ούτε καν υποψιαζόταν ότι θα μπορούσε να προσελκύσει τη φονική προσοχή της "τρομοκρατίας".

Κάποιοι όμως φροντίζουν να προσφέρουν ανεκτίμητη υπηρεσία στους δολοφόνους αναζητώντας ενοχές του θύματος και κίνητρα των δραστών σε ανύπαρκτες βεντέτες του Σωκράτη με την τρομοκρατία .

Κι όλα αυτά στο βωμό των εντυπώσεων που πέρα απο το άλλωθι στους πληρωμένους δολοφόνους , αποβλέπει στην ακόμη και μετα θάνατον στοχοποίηση του θύματος έτσι ώστε να πετύχουν ακόμη ένα διπλό στόχο.

Να τελειώνουν με το troktiko στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στη μπλοκόσφαιρα.


Όλα δείχνουν πως το παρακράτος στην Ελλάδα είναι πανίσχυρο και πάνω απ'όλα ξέρει καλά πως να σχηματίζει άλλωθι για τη δράση του.

Τι προαναγγέλλουν όμως τα "κωδικοποιημένα" μηνύματα του troktikou;

Ως φαίνεται ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική αντί να ψάχνουν για τους "τρομοκράτες" δολοφόνους του Σωκράτη ανοίγουν το "φάκελο" troktiko κι όπως το ανωτέρω μήνυμα χαρακτηριστικά αναφέρει "τα πράγματα έγιναν ζόρικα..."

Όλα πλέον δείχνουν πως το κεφάλαιο troktiko περνά στην ιστορία μαζί με τον εμπνευστή του....

Τα μηνύματα προαναγγέλλουν την αλλαγή σελίδας, σημειολογικά και ετυμολογικά....


Ίσως... τα troktika ανασυντάσσονται κι επιφυλάσσουν κι αυτά με τη σειρά τους μια έκπληξη στο παρακράτος απο νέο "λαγούμι"...

Δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε μια ακόμη ανάρτηση έκπληξη...


Διαβάστε επίσης:

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω απο τη γκανγκστερική δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια!!!

Βλέπουν ΣΕΧΤΑ πίσω απο τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια... Μήπως κοιτάζονται στον καθρέπτη ;;;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share