23/7/10

Nέο Προφίλ Tiresias Press στο Facebook

Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες και συνεργάτες, σας ανακοινώνουμε οτι το αρχικό προφίλ μας στο facebook
Tiresias Press Blogspot έχει πλέον συμπληρώσει τους 5.000 φίλους και βάση των όρων χρήσης του facebook δεν μας επιτρέπουν την αποδοχή περισσοτέρων αιτημάτων φιλίας.

Για το λόγο αυτό και δεδομένου ότι πάνω απο 300 αιτήματα περιμένουν αποδοχή, χωρίς δυστυχώς να μπορούμε να τα αποδεχθούμε , δημιουργήσαμε το νέο προφίλ....


...με τίτλο Tiresias Press (Δείτε εδώ) στο οποίο θα μπορείτε να συνομιλείτε με συνεργάτες του δικτύου ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ για θέματα που σας απασχολούν.

Θυμίζουμε οτι για καταγγελίες ή άρθρα σας προς δημοσίευση μπορείτε να επικοινωνείτε με το κεντρικό δίκτυο στο contact.tiresias@yahoo.gr

Για σχόλια και ανταλλαγή απόψεων με άλλους αναγνώστες δημιουργήσαμε την επίσημη ιστοσελίδα μας TIRESIAS PRESS - OFFICIAL PAGE (Δείτε εδώ) η οποία έχει ήδη ξεπεράσει τα 9.500 μέλη κι ευτυχώς εκεί δεν υπάρχει όριο μελών απο το facebook.

H σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους αναγνώστες μας και η θέση "σχόλια" είναι ανοικτή για τον ελεύθερο σχολιασμό των θεμάτων την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών και έχει στόχο να προάγει το διάλογο και την κοινωνική δικτύωση των μελών.

Διευκρινίζουμε οτι οι διαχειριστές της σελίδας δεν συμμετάσχουν σε αυτά τα σχόλια και λογοκρισία δεν υπάρχει αφού η άποψη του καθενός είναι σεβαστή ακόμη και αν δεν συμφωνούμε με αυτή. (Διαβάστε πληροφορίες εδώ)

Για το λόγο αυτό μην δημοσιεύεται εκεί απόψεις ή ερωτήσεις που απευθύνονται στο δίκτυο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αλλά επικοινωνείστε απευθείας μαζί μας ή με τα προφίλ διαχείρισης.

Παρά το γεγονός οτι οι απόψεις των αναγνωστών δεν λογοκρίνονται, καλό θα είναι να διατηρείται ένα κόσμιο επίπεδο στα σχόλια σας καθαρά για λόγους σεβασμού προς τα χιλιάδες μέλη που τα διαβάζουν ακόμη κι αν δεν τυγχάνει να σχολιάσουν εκείνη τη στιγμή.

Η επικόλληση διαφημιστικών ή πάσης φύσεως συνδέσμων απαγορεύεται και σημαίνει αυτόματη διαγραφή στο σχόλιο του αναγνώστη.

Επειδή η εγγραφή μέλους στη σελίδα είναι ελεύθερη για όλους όσους το επιθυμούν δεν σημαίνει οτι η σελίδα είναι ανεξέλεγκτη. Μέλη τα οποία τυχόν προκαλούν ή προσβάλλουν κατ'επανάληψη με τη συμπεριφορά τους ενδέχετε να δεχτούν συστάσεις απο τους διαχειριστές μας εκεί .

Αν η όποια συμπεριφορά ενός μέλους αποδειχθεί κατ'επανάληψη προκλητική, οι διαχειριστές της σελίδας μετά απο ενημέρωση και σε περίπτωση που η πρόκληση συνεχιστεί στέλνουν αίτημα διαγραφής στο δίκτυο και το μέλος διαγράφεται οριστικά απο τη σελίδα.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα χιλιάδες μέλη που μας στηρίζουν καθημερινά και διαδίδουν την προσπάθεια μας συμμετέχοντας σε αυτήν.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share