14/8/10

Νάτα τα λεφτά ! Δείτε που σκοπεύει να μοιράσει 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ η κυβέρνηση του μνημονίου

Ιδού το χρήμα!

Ιδού η τρανταχτή επιβεβαίωση της νικητήριας ιαχής («Λεφτά Υπάρχουν!»), με την οποία ο Πορφυρογέννητος ο Μνημονιοφόρος μετέδιδε σοσιαλιστικές δονήσεις στους εύπιστους ψηφοφόρους του.

Ιδού η ανάπτυξη, που μεταμόρφωσε την χρεοκοπημένη Ελλάδα και καταυγάζει την υπανάπτυκτη βαλκανική ενδοχώρα...


Δείγμα απειροελάχιστο: 1,5 δις ευρώ (= 1.500.000.000) διατίθενται προς ενίσχυση, επιχορήγηση και επιδοτήσεις «επενδυτικών σχεδίων» (εν Ελλάδι και Βαλκανίοις!), με απόφαση της Υπουργού Οικονομίας (και άλλων τινών…), δημοσιευομένη στο υπ’ αριθμ. 1172 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 4ης Αυγούστου 2010. Ιδού η ευημερία (των αριθμών – όπως έλεγε ο περίπου συνώνυμος πάππος του…).

Kάντε κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση
Ιδού και η απορία*, Πρόεδρε: αν υπάρχουν λεφτά, γιατί συνεχίζετε να μας παραδίδετε στις λεπίδες των μαθητευόμενων εκδοροσφαγέων σας; κι αν δεν υπάρχουν, γιατί συνεχίζετε να μοιράζετε αέρα; σε κάθε περίπτωση: γιατί συνεχίζετε; την κάλπη-κη λαϊκή εντολή την αγνοήσατε, την κεκρυμμένη εντολή την εκτελέσατε…

Καιρός να επιστρέψετε οίκαδε… (* τόσο υπό την έννοια της εκπλήξεως και της δυσκολίας στην κατανόηση, όσο και υπό την έννοια της φτώχειας…)

οπωπητήρ - φιλοτιμία

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Olympia.gr

Διαβάστε επίσης:


Η Κατσέλη επιχορηγεί επενδύσεις εκτός Ελλάδας


ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Έχουν βάλει ενέχυρο μέχρι και τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share