19/8/10

Όταν η αλητεία εισβάλλει στον αθλητισμό (Δείτε το βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλους για το Ελληνικό ποδόσφαιρο εξελίχθηκαν σε ημιτελικό αγώνα μεταξύ Άρη Όθους – Πρωτέας Απερίου, όταν ο νταής «ποδοσφαιριστής» του Όθους #3 Φραγκιος Καμπούρης μετέτρεψε σε αρένα τον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να βγάλει τα απωθημένα του σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Φραγκιος Καμπούρης απεβλήθη με εντολή της διαιτησίας μετά απο δεύτερη κίτρινα κάρτα και...


...στη συνέχεια με κόκκινη για την αντιαθλητική συμπεριφορά του στον σκόρερ της αντίπαλης ομάδας Κοσμά Γιαλλουράκη ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του Πρωτέα.

Στο σημείο αυτό ο παίκτης του Άρη Όθους, Φραγκιος Καμπούρης σε μια πρωτοφανή επίδειξη αλητείας άρχισε να φτύνει τον σκόρερ την αντίπαλης ομάδας Κοσμά Γιαλλουράκη ενώ καθώς ήταν πεσμένος στο έδαφος τον χτύπησε με δυνατή κλοτσιά στα πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή μας στην Κάρπαθο, οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή από τους ιατρούς που βρέθηκαν στον γήπεδο ενώ στη συνέχεια στο χώρο έφθασε ασθενοφόρο για την μεταφορά του τραυματία στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου.

Σε βάρος του Φ.Καμπούρη κατατέθηκε σχετική μήνυση στο Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009 το Δημοτικό Στάδιο Καρπάθου κρίθηκε ακατάλληλο από την επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και δεν διαθέτει άδεια καταλληλότητας, καθώς ανάμεσα στις πολλές ελλείψεις δεν διαθέτει τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί ακόμη και προβλήματα ύδρευσης.

Κάτοικοι καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία των αρχών και την απουσία της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο θα μπορούσαν να είχαν θρηνήσει και θύματα...




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share