20/8/10

Μπαίνουμε στο θερμό φθινόπωρο και ΕΥΤΥΧΩΣ είμαστε μόνοι

Γράφει ο Ακτιβιστής

Είναι αλήθεια πως η ανοχή των πολιτών απέναντι στα σαθρά και διαβρωμένα κόμματα έχει εξαντληθεί.

Έχουμε φτάσει στο τέρμα της "αρπαχτής" της μεταπολίτευσης.

Πολλοί βουλευτές και υπουργοί περιόρισαν αισθητά τις εμφανίσεις τους εξ αιτίας των κινδύνων θερμών επεισοδίων από αγανακτισμένους πολίτες....


...Ο πολιτικός παχυδερμισμός έχει πλέον χτυπήσει κόκκινο.

Έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο (αλληλένδετες και διαδραστικές οι σχέσεις των πολιτικών με τους νταβάδες της δημοσιογραφίας, ήταν και είναι ακόμη αυτές που κύρια ορίζουν την πολιτική επικαιρότητα) οποιεσδήποτε πλέον αναφορές για το πλιάτσικο των πολιτικών και των κομμάτων σε βάρος της χώρας και του λαού.

Σταμάτησε ακόμη και ο προσχηματικός έλεγχος για απόδοση των ενόχων.

Ακούτε τίποτα για τις εξεταστικές επιτροπές;

Ποιοί δημοσιογράφοι τα πιάσανε από την Ζίμενς και την Civitas;

Μαντέλης, Τσοχατζόπουλος, Ρουσσόπουλος, Βουλγαράκης, Παυλίδης, Τσουκάτος και όλα τα καλά παιδιά τι γίνονται; Πότε θα παρασημοφορηθούν;

Υπάρχει ένας έντεχνος και πολύ καλά σχεδιασμένος επικοινωνιακός τρόπος που μετέθεσε την ατζέντα από την διαπλοκή και διαφθορά των κομμάτων και κομματανθρώπων στην ....
φοροδιαφυγή και στο κυνήγι της εισφοροδιαφυγής.

Όταν υποχωρήσει αυτό ( θα δοθούν και ως κερασάκι δυο - τρία μεγάλα ονόματα) μην αμφιβάλλετε πως θα δείτε άλλο παρόμοιο "πιασάρικο" θέμα να μας απασχολεί.

Αλλά κανείς δεν θα μιλάει για τον φόνο.

Οι δημοσιοκάφροι των νταβάδων θα ασχοληθούν με τις ιστοσελίδες και τα μπλογκς τους προσφέροντας πλήρη αποπροσανατολισμό και από εκεί. Το σχέδιο της επίθεσής τους στο διαδίκτυο έχει πλέον αποκαλυφθεί.

Το ζητούμενο είναι πόσοι μπλόγγερς δεν θα μπουν στον πειρασμό να ανταγωνιστούν τα κλικ και τις "επισκεψιμότητες" και θα παραμείνουν στον αγώνα αποκάλυψης της σαπίλας του συστήματος αλλά και στο αγώνα βοήθειας και συντονισμού που από το φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει.

Για την μεγάλη Διαπλοκή - Διαφθορά και το Πλιάτσικο των τελευταίων 30 χρόνων που εξαθλίωσαν την χώρα και την προσέφεραν ως πόρνη στην αγκαλιά των τροϊκάνων και στον βιασμό της από την Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων δεν αναμένουμε να μιλήσουν αυτοί που πάντοτε γλείφανε και στηρίζανε την εκάστοτε εξουσία. Από τα γραπτά, τις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις τους δεν περιμένουμε τίποτα.

Αυτοί είναι και θα είναι δέσμιοι των επιλογών τους, που συνοψίζονται στην εξής μία:
"ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ".

Ήταν, Είναι και θα παραμείνουν μονίμως βουτηγμένοι στα σκατά.

Ο κλήρος για να αλλάξουν τα δεδομένα, ευτυχώς ή δυστυχώς, πέφτει σε σένα, σε μένα και στους γείτονες και φίλους μας.

Δεν θα περιμένουμε πρωτοβουλίες ούτε από κανέναν μεγαλόσχημο. Γιατί η πλειονότητά τους ή έχει ενδώσει από χρόνια ή έχει αυτονεκρωθεί.

Είμαστε μόνοι μας!!!! Και αυτό είναι το ελπιδοφόρο.

Δεν έχουμε πάτρωνες!

Δεν χρειαζόμαστε ψευτοηγετίσκους.

Μιλάμε μεταξύ μας καθαρά και έχουμε ένα στόχο να πάρουμε τη χώρα μας πίσω και να την καθαρίσουμε από τα σκατά!!

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από :Activistis


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share