16/8/10

Επιστολή προς τον υπόδικο πρώην διευθυντή της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην Κάρπαθο και το ΣΔΟΕ.

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστρια

"Κύριε … Θανάση Τζουβάρα,

Είδα μέσα ένα τοπικό site της Καρπάθου το inkarpathos ότι επιτίθεσαι σε όλους και απειλείς … και έχεις ανοίξει διάλογο με τα θύματα σου. ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ Θεέ μου !!!

Έγραψες σε ανάρτηση σου...



"ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Ή ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΝΤΑΙ …"


Πολύ σωστά τα λες κύριε Θανάση μας.

Πού εκείνη την ημέρα του Ιουλίου 2008 στην ημερίδα που ήμασταν όλοι προσκεκλημένοι οι υπάλληλοι της ΑΤΕ των καταστημάτων της επαρχίας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Αγροτικής Τράπεζας στο Καστρί της Αττικής, ο τότε διοικητής κ. Μηλιάκος, σε παρουσίασε σε όλους εμάς σαν τον σύγχρονο τραπεζίτη και μας προέτρεψε να σου μοιάσουμε. Που να ήξερε ο καημένος τι έλεγε.

Θα με βοηθήσεις όμως να καταλάβω και εγώ και να μη παρασύρομαι από όσα διαβάζω ?

Στα ΦΕΚ (τα φύλλα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης) που είναι ελεύθερα αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ και αφορούν την εταιρία ΦΩΚΙΑΣ ΑΕ που αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι και η ιδιοκτήτρια εταιρία του ξενοδοχείου που έφτιαχνες στην Αμμωπή Καρπάθου, και ιδρύθηκε με μετοχικό κεφάλαιο 2.500.000 ΕΥΡΩ από τα οποία τα 2.380.000 Ευρώ καταβλήθηκαν σε ΜΕΤΡΗΤΑ ( μιλάμε για ρευστότητα όχι παίξε γέλασε …), πόσα μέλη της οικογένειας σου είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας και ποια ?

Αυτά τα μέλη, συγκεκριμένα η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Μ.Π. συνταξιούχος τραπεζικός μήπως τυχαίνει να είναι η γυναίκα σου ? και το μέλος Α.Τ. γεννηθείσα το 1938 είναι η μητέρα σου ? στις 23/4/2008 παρουσιάστηκαν στη συμβολαιογράφο της Ρόδου και υπέγραψαν το εταιρικό της ΦΩΚΙΑΣ ενώπιον της συμβολαιογράφου.

Δεν γνώριζαν την προέλευση των χρημάτων ? Δεν υπέγραψαν πουθενά ? Εξαπατήθηκαν ? τους εξαπάτησες μαζί με την συμβολαιογράφο, τι έγινε τελικά? Η μήπως τώρα θα μου πεις ήσασταν χωρισμένοι με την σύζυγο σου ?

Από ποιους ζητάς συγνώμη, μήπως μας κοροϊδεύεις ?

Μήπως θα εμφανιστείς μεθαύριο στο εδώλιο του κατηγορουμένου φορώντας σταυρούς στο λαιμό σου και κρατώντας το Ιερό Ευαγγέλιο και λέγοντας στην έδρα των δικαστών ότι μετάνιωσες και ζητάς ταπεινά συγνώμη και ότι έχεις 2 παιδάκια?

Αυτό έλειπε όποιος έχει παιδιά να κλέβει και να την γλυτώνει, τότε ΟΛΟΙ θα κλέβαμε. Αν όπως λες ότι μετάνιωσες γιατί δεν επιστρέφεις τα κλεμμένα?

Με τι πληρώνεις τους δικηγόρους σου, ή σε εκπροσωπούν για φιλανθρωπικούς λόγους?

Η μήπως η δουλειά που έπιασες σου φτάνει να πληρώσεις το ρεύμα έστω της ΒΙΛΛΑΡΑΣ σου ?

Πρέπει να είχατε μεγάλη οικονομική άνεση από τους γονείς σας αν και αυτό δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω πως με ένα βασικό μισθό η αδελφούλα σου έκανε και αυτή αυτό το φοβερό σπίτι πάνω από το λιμάνι το οποίο σήμερα το πουλάει 500.000 Ευρώ.

Αλήθεια ποιους συνεχίζεις και κοροϊδεύεις τελικά ? Εμάς όλους ή εσένα και την οικογένεια σου ?

Που βρήκατε εσύ και οι συνεργάτες σου όλα αυτά τα εκατομμύρια και στήσατε την απάτη ? ίσως δεν έχεις καταλάβει καλά ΚΛΕΨΑΤΕ χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, γιατί η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ανήκει κατά πλειοψηφία στο κράτος.

Πιστεύω επίσης να μας πεις με τα εμβάσματα από Ιταλία δεν ξέρεις τίποτε ? Το ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ είναι σοβαρή κατηγορία και δεν απαλλάσσει κανένα λόγω βλακείας.

Δίκαια η ΔΑΚΕ-ΑΤΕ στην ιστοσελίδα της σε αποκαλεί ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ της ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ? Είναι αλήθεια αυτό ? Σου δίνουμε και την σελίδα να την διαβάσεις,
Ήσουν μέσα στην φυλακή της Κω και σου διέφυγε προφανώς να ενημερωθείς.

Γνωρίζουμε την δουλειά δεν την έκανες μόνος, στο κόλπο ήταν και άλλοι από το κατάστημα της ΑΤΕ στην Κάρπαθο, όπως και η γυναίκα σου, που παραιτήθηκε μόλις νόμισε ότι έπιασε την καλή, ήταν και μεγάλα κεφάλια της ΑΤΕ και εσωτερικοί επιθεωρητές οι οποίοι σε έλεγχαν αλλά δεν έβλεπαν το πιο απλό ότι έδινες δάνεια εκατοντάδες χωρίς εμπράγματη ασφάλεια της Τράπεζας, δεν έβαζες υποθήκες δηλαδή.

Θέλεις και ονόματα ?

Να σου αναφέρουμε και τον διευθυντή του κεντρικού καταστήματος της ΑΤΕ στην Ρόδο, τον Δ.Κ. που παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό, και ήσασταν και κουμπάροι ?

Να σε ρωτήσουμε επίσης για ποιο λόγο φροντίσατε να μετατεθεί εσύ και η σύζυγος σου η κυρία Ζωγρ. Λαγων… με ΑΜ 13112/, σε τι δεν συμφωνούσε μαζί σας ?

Την ημερήσια διαδικασία κλεισίματος του καταστήματος και το Πρωτόκολλο Ταμείου, μετά την παραίτηση της συζύγου σου τέλος του 2007, με ποιόν το υπέγραφες ?

Πως γίνεται να συμφωνούσατε λογιστικά και ταμειακά αφού κάθε ημέρα έκλεβες ?

Ανέλαβες και αυτή την ευθύνη ? Όλα μόνος τα έκανες ? Ο 2ος υπάλληλος με δικαίωμα υπογραφής στο κατάστημα μετά την παραίτηση της συζύγου σου ποιος ήταν ?

Μήπως το ΣΔΟΕ από το να κυνηγάει αποδείξεις από τυροπιτάδες, θα έπρεπε να ελέγξει ΟΛΟΥΣ όσους διετέλεσαν εσωτερικοί επιθεωρητές στην Δ/νση Εσωτερικής Επιθεώρησης της ΑΤΕbank, διευθυντές διευθύνσεων όπως της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού (Δ.Α.Δ) και άλλους για τα τελευταία 16 χρόνια από το 1994.

Να δούμε τότε τι θα βρει εκεί.

Για να μη παρασύρομαι λοιπόν, για να μη τα βλέπω όλα στραβά, γιατί όπως δηλώνεις είσαι πάντα στη διάθεση όλων προφανώς για την αλήθεια είμαι όλος αυτιά και ακούω.
Τα γραπτά μένουν φίλε μου όπως λες.

Σου βάζω εδώ και το ΦΕΚ της σύστασης για να σε βοηθήσω να θυμηθείς.

Επέλεξα blog πανελλαδικής εμβέλειας γιατί δεν αντέχω την υποκρισία σου φτάνει πια, δεν σε πιστεύει κανείς.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εσύ 20 χρόνια ήσουνα στο ίδιο κατάστημα , είχες και στέρηση βαθμού από το 1996 αν ενθυμούμαι καλά, δίπλα στο σπίτι σου διευθυντής, και εμείς κάθε τρείς και λίγο μας μεταθέτουν μακριά από τα σπίτια μας.

Για να μην αποκαλείς όλους συκοφάντες που σπιλώνουν την τιμή της οικογένειας σου … σε ακούω από εδώ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Μία πρώην αλλά ΤΙΜΙΑ ταλαιπωρημένη με μεταθέσεις συνάδελφος σου

ΥΣ. Πρώην όχι γιατί πήρα σύνταξη κύριε, αλλά γιατί απολύσαν εσένα (27/1/2010) "


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share