16/8/10

Mε αποδοκιμασίες και διαπόμπευση αποχώρησε απο τη λιτανεία ο Πάγκαλος

Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας γλύτωσε τα χειρότερα...

Μετά τη χθεσινή Θεία Λειτουργία οι "επίσημοι" (Πάγκαλος, βουλευτές, Νομάρχης, Δήμαρχοι κ.λπ) βγήκαν από τον Ιερό Ναό προκειμένου να ακολουθήσουν τη λιτανεία της εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Κατά την έξοδο του Πάγκαλου ακούστηκαν αποδοκιμασίες και...


...φωνές ανθρώπων («Μας πήρατε τα λεφτά», «Το ΠΑΣΟΚ μας πήρε τα λεφτά» κ.ά.) που απευθύνονταν συγκεκριμένα εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πάγκαλος προχώρησε και έκατσε μαζί με τους άλλους επίσημους στην άκρη του διαδρόμου που είχε σχηματίσει ο κόσμος για να περάσει η εικόνα που θα έβγαινε από το Ναό και να ακολουθήσει η λιτανεία.

Τότε κάποιος παρευρισκόμενος κινήθηκε εναντίον του λέγοντάς του χαρακτηριστικά από απόσταση μερικών μέτρων:

«Θα βγάλεις και λόγο; Τι θα μας πεις;...
Εμένα τα λεφτά δεν μου τα πήραν οι άλλοι αλλά το ΠΑΣΟΚ»

Επειδή ο διαμαρτυρόμενος είχε πλησιάσει πολύ απειλητικά τον ευτραφή κ. Πάγκαλο επενέβησαν Αστυνομικοί προκειμένου να τον απωθήσουν μάλιστα στην προσπάθειά τους αυτή τον έριξαν στο έδαφος και έπεσαν από πάνω του!!!

Μετά από το περιστατικό αυτό ο Πάγκαλος με τους υπόλοιπους ακολούθησαν τη λιτανεία και στο τέλος, μετά από τον πανηγυρικό του Μητροπολίτη Σύρου, έβγαλε, υπό την έντονη μουρμούρα των παρευρισκομένων πιστών, ένα λογίδριο 2 λεπτών και αποχώρησε άρον άρον, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες ενώ οι υπόλοιποι έμειναν και αποχώρησαν αφού έφυγε η εικόνα της Μεγαλόχαρης... Προφανώς βιαζόταν να μπει στο ελικόπτερο με το οποίο, στα πλαίσια της μείωσης της σπατάλης του Κράτους, πήγε και ήρθε στην Τήνο, καθώς το κλίμα δεν τον σήκωνε καθόλου σε αντίθεση με τους λοιπούς επίσημους που δεν τους ενόχλησε κανένας.

Δεκάδες άνθρωποι είναι μάρτυρες του περιστατικού και προκαλούμε τον κ. Πάγκαλο να το διαψεύσει... μέ τρόπο όμως γιατί που ξέρεις;

Μπορεί να υπάρχει και καμιά φωτογραφία από την επέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να γλιτώσει ο ευτραφής τα χειρότερα... που την κρατάνε για να τον κάνουν ρόμπα αν το διαψεύσει...


Το παρόν εστάλη εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Skeftomasteellhnika

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ο Πάγκαλος βoύλιαξε επισήμως την Ελληνική υφαλοκρηπίδα συμφώνησε κι ο Βενιζέλος !!!


Εκτός απο τα ταχυδακτυλουργικά , η κυβέρνηση φαίνεται να προβλέπει πως θα χυθεί αίμα...

Εκτός τόπου και χρόνου ο Πάγκαλος , νόμιζε ότι βρισκόταν στον Έβρο (Δείτε το βίντεο)


Ποιος είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος ;


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share