7/8/10

Πανίσχυροι κομματικοί μηχανισμοί εκλέγουν "δημοκρατικά" - Δείτε το έγγραφο

Και στις δημοτικές εκλογές ετοιμάζονται να σπάσουν χοντρή πλάκα με τους.... ψηφοφόρους!

Πανίσχυροι κομματικοί μηχανισμοί έχουν στηθεί γύρω απο την εξαπάτηση των ψηφοφόρων έτσι ώστε να πιστεύουν οτι στη χώρα λειτουργούν οι δημοκρατικές διαδικασίες που εκπροσωπούν τη βούληση του Ελληνικού λαού.

Δυστυχώς ακόμη υπάρχουν (και πολλοί μάλιστα) αφελείς που πιστεύουν οτι στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι κόμματα...


Αυτό έμαθαν στο κοσμάκη να πιστεύει , γιατί αυτό βολεύει το βρώμικο κομματικό μηχανισμό που έχουν στήσει για να καπηλεύονται τη δημοκρατία !

Στη "δημοκρατία" μας φροντίζουν να σας κρύβουν καλά οτι τα πρόσωπα είναι απλά δημοφιλή φιγούρες ενώ στην πραγματικότητα...

Εκλέγετε κομματόσκυλα και όχι πρόσωπα.

Ουδείς υποστηρίζεται απο το κόμμα, αν δεν δηλώσει πρώτα και τελευταίως μάλιστα ενυπόγραφα την τυφλή πίστη , υποταγή και υπακοή στο κόμμα. Ο λαουτζίκος βέβαια πρέπει να πιστεύει οτι ψηφίζει (για παράδειγμα) τον Αλέκο . Δημοκρατία-Μάρκετινγκ δηλαδή βλέπεις τη φιγούρα για να μπείς στο μαγαζί. Στην πραγματικότητα βέβαια....ποιός Αλέκος ;;

Aν ο Αλέκος δεν παίξει το παιχνίδι που θα του πεί το κόμμα δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί οχι δήμαρχος , αλλά ούτε μέλος του πολιτιστικού συλλόγου "ότι έχετε ευχαρίστηση"

Εξού και οι κομματικές συμμαχίες και οι λεγόμενη "μοιρασιά" των εκλογικών περιφερειών.

Κι ετσι μετά απορούν όλοι πως επανεξελέγη ο χειρότερος !


Δείτε για παράδειγμα τη δήλωση πίστης και υποταγής του ΠΑ.ΣΟ.Κ
(Κάντε κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση)


Κι επειδή οι κομματικές γραμμές είναι πολύ συγκεκριμένες οι κατευθυντήριες οδηγίες είναι πολλές (Ελεύθερα και δημοκρατικά δείτε εδώ)

Άντε και Kalo Kouragio όταν θα δείτε τους χειρότερους με τις ισχυρότερες καμόρες να εκλέγονται υπερδήμαρχοι στον "Καλλικράτη"


Διαβάστε επίσης:

Ψάχνουν να βρούν ψηφοφόρους να Ελληνοποιήσουν !

Mε πρόσχημα τη δημοκρατία - Πως λειτουργούν τα κόμματα στην Ελλάδα

Οι προκλήσεις δεν έχουν όρια - Ψήφισαν γενναίες αυξήσεις για τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share