25/8/10

Εμπορική Τράπεζα - Πούλησαν επίφοβα δάνεια και κάρτες σε παράξενη "εταιρία" στην Γερμανία !!

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Aνάγνωστη

" Πριν μια εβδομάδα έλαβα τηλεφώνημα απο την Εισπρακτική Εταιρία ΕΟΣ ΜΑΤΡΙΞ ΑΕ (Αγιος Δημητριος Αττικης), και με ενημέρωσαν (ευγενικότατα είναι η αλήθεια) για χρέος προς την Εμπορική Τράπεζα. Τριπλασιασμένο.Και εδώ αρχίζουν τα απίστευτα....


Με ενημέρωσαν ότι το χρέος μου το "πούλησε" η Εμπορική Τράπεζα σε εταιρία της Γερμανίας με στοιχεία:

EOS SECURITISATION GMBH, Steindam 71, 20099, Hamburg

H οποία στην Ελλάδα "αντιπροσωπεύεται" από την ΕΟΣ ΜΑΤΡΙΞ και έναν δικηγόρο.

Επικαλούμενοι και την νομιμότητα, απο τον νόμο 3156/2003 (άρθρο 10), που φαίνεται να είναι όντως έτσι.

Μετά από μικρή έρευνα βρήκα ότι όντως το 2008 η Εμπορική Τράπεζα, εφαρμόζοντας το ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, πούλησε όλα τα επίφοβα δάνεια και κάρτες στην Γερμανική αυτή εταιρία (αγνώστων συμφερόντων) έναντι κάποιου χαμηλού ποσού. Και επίσης φαίνεται ότι σχετικός νόμος της Ελλάδας το επιτρέπει.

'Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο λοιπόν στο Ελληνικό Κράτος (το 2003 ήταν το ΠΑΣΟΚ και το 2008 η ΝΔ) που επιτρέπει τέτοιου είδους απίστευτες νομιμοφανείς κομπίνες και επίσης ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ προς την Εμπορική Τράπεζα που με ξεπούλησε σε Γερμανική εταιρία. Αντί να προσπαθήσει να κλείσει το θέμα με άλλο τρόπο, συμβιβαστικά.

Εφόσον πουλησε το χρέος μου το πολύ στο 40% της αξία του (20% λένε αλλες πηγές), θάπρεπε να το προτείνει και στους οφειλέτες. Αλλά ποιος ξέρει τι διαπλοκή υπάρχει και τι συμφέροντα μπλέχτηκαν.

Για όσους τυχόν δεν πιστέψουν ότι γίνονται αυτά τα πράγματα, τα πλήρη στοιχεία μου μπορώ να τα δώσω , και να τους ενημερώσω επίσης ότι το ίδιο έχει κάνει και η Eurobank.

Αυτά για να ξέρουμε τι είδους Τράπεζα είναι η Εμπορική. Επίσης αν κανείς γνωρίζει πως να αντιμετωπίσω το θέμα, παρακαλώ να βοηθήσει μια και είναι λίγο παράξενο το θέμα και οι δικηγόροι δεν γνωρίζουν πολλά.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,
Αναγνώστης "

Διαβάστε επίσης:

Δεν καταλαβαίνουν από νόμους οι τράπεζες - Κράτος ασυδοσίας !

Η Τράπεζα Eurobank πούλησε τα χρέη πελατών της σε ξένη εταιρία !


Τηλεφωνική εκστρατεία των τραπεζών προς τους οφειλέτες για επαναδιαπραγμάτευση χρεών


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share