29/10/09

Μήπως κάποιοι παίζουν μαζί σας κι εσείς ακόμα τους διαβάζετε ;;;

Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο Γκιόλια-Troktiko-Μάκη

Ο Σωκράτης Γκιόλιας έκανε αυτόφωρη μήνυση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο Μάκης απάντησε με αυτόφωρο στον Γκιόλια και το troktiko ξεκινά πόλεμο κατά Μάκη και Χατζηνικολάου. Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή στον πολέμο των media που ξεκινά.

Θα γίνει πανικός.

Ο πρώην συνεργάτης του Τριανταφυλλόπουλου, Σωκράτης Γκιόλιας, κατέθεση μήνυση στον Μάκη για το διαρκές αδίκημα της εξύβρισης. Ο Μάκης αναζητείτο για να συλληφθεί πριν λήξει το αυτόφωρο. Τελικά εμφανίστηκε στο τμήμα για να κάνει και ο ίδιος μήνυση στον Γκιόλια για συκοφαντική δυσφήμιση.





Ο πόλεμος ξεκίνησε από ένα άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ του zougla.gr στο οποίο κατονόμαζε τον Σωκράτη Γκιόλια ως διαχειριστή του troktiko.blogspot.com.

Το troktiko, παραδοσιακά υποστηρικτής του Σωκράτη Γκιόλια, καλούσε με μένος την αστυνομία να τολμήσει να συλλάβει τον Μάκη και επικαλούνταν μέχρι και τα ονόματα του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του πρωθυπουργού.

Η κόντρα αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Με αφορμή την έκδοση της εφημερίδας VETO του Τριανταφυλλόπουλου, ένας σκληρός πόλεμος στα media έχει ξεκινήσει.

Η VETO του Μάκη και η Real News του Χατζηνικολάου φαίνεται να συμμαχούν κατά του Πρώτου Θέματος των Μπόμπολα και Θέμου.


Άλλωστε Μάκης και Νίκος ανήκουν και οι δύο στο ALTER του συγκροτήματος Κουρή.


Η πλευρά Μπόμπολα-Αναστασιάδη συμμαχεί με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Σωκράτη Γκιόλια στο καινούργιο ράδιο ΘΕΜΑ, αλλά και στο διαδικτυο μέσω του μπλογκ troktiko. Οχυρόνονται κατά της VETO και της Real News, που κατάφερε να έρθει πρώτη στην κυκλοφορία με τα καινούργια τραγούδια του Πάριου. Ο Μάκης φυσικά δε σταματά να χρησιμοποιεί το zougla.gr κατά των troktiko, Γκιόλια, Πρώτου Θέματος.

Διαβάστε τι έγραψε ο Μάκης στη zougla.gr και την οργισμένη απάντηση του troktiko.


To παρόν άρθρο εστάλει στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο αναγνώστες προς αναδημοσίευση από www.fimes.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share