27/11/09

Άρχισαν τα ξηλώματα - Συνταρακτικές αλλαγές στον Τραπεζικό χώρο

ΤO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ - ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Με προσωπική εντολή του Γιώργου Παπανδρέου αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Τ. Αράπογλου.

Η απόφαση οριστοκοποιήθηκε εσπευσμένως σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και μετά τις πληροφορίες ότι ο Τάκης Αράπογλου θα έθετε θέμα παραμονής του στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας.




Ενδιαφέρουσα εξέλιξη πριν από λίγο η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.


Σύμφωνα με πληροφορίες, παραίτησαν με συνοπτικές διαδικασίες τον Τ. Αράπογλου πριν από την Γενική Συνέλευση της Εθνικής.

Νέος πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, ορίζεται ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Βασίλης Ράπανος και διευθύνων σύμβουλος ο Απόστολος Ταμβακάκης. Ο τελευταίος είναι στενός συνεργάτης και άνθρωπος του Σπύρου Λάτση.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development συμφερόντων Λάτση και θεωρείται ως ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Τους τελευταίους μήνες εντάχθηκε στη διοίκηση του Ομίλου Λάτση, στη Γενεύη.

Ο A. Ταμβακάκης ανέλαβε την ευθύνη της Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Λάτση, μετά από πορεία στην διοίκηση της LAMDA Development, στην οποία κατά την τελευταία πενταετία ασκούσε τα καθήκοντα του Εκτελεστικού Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Στην αγορά ήδη τρέχουν διάφορες πληροφορίες ότι έρχεται συγχώνευση Εθνικής - Eurobank... Ακολουθούν...

Συνταρακτικές αλλαγές στον Τραπεζικό χώρο !!!

Ίσως και εντός της ημέρας να ανακοινωθούν οι νέες διοικήσεις της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Νέος επικεφαλής της Άγροτικής Τράπεζας αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Πανταλάκης, ενώ η Ντίνα Λάζαρη αναλαμβάνει τα ηνία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share