28/1/10

Το… "έγκλημα" του Δημήτρη Παπαγεωργίου - Δηλώσεις Καρατζαφέρη

Με μια διάταξη του άρθρου περί ομοειδών πράξεων, που τροποποιήθηκε πρόσφατα στη βουλή, εισαγγελέας και ανακρίτρια έκριναν προφυλακιστέο τον Δημήτρη Παπαγεωργίου γιατί τον χαρακτήρισαν ως επικίνδυνο για τέλεση αξιόποινων πράξεων!

Το "έγκλημα" του Δημήτρη ήταν ότι το… 2000 (πριν δέκα χρόνια δηλαδή) είχε εμπλακεί σε...

...«κλωτσοπατινάδα» με αριστεριστές για τις ιδέες του. Δέκα χρόνια μετά, το κράτος έρχεται και τον τιμωρεί προφυλακίζοντάς τον με το αιτιολογικό ότι «αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει κι εγκλήματα»!


Την ίδια ώρα, βέβαια, ο δράστης που άνοιξε το κεφάλι στον συντάκτη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ – τέσσερα ράμματα έχει ο Δημήτρης αλλά αυτά είναι… ψιλά γράμματα – κυκλοφορεί άνετος και ωραίος.

Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ... που πας και ρίχνεις τη σκιά σου!

Προφυλάκισαν τον συντάκτη της Ελεύθερης Ωρας, Δημήτρη Παπαγεωργίου και πήγαν «ήρεμοι» στα σπίτια τους, νομίζοντας ότι έκαναν τη «δουλειά» τους.

Εργολαβία για το σύστημα και πολιτική εξυπηρέτηση στην κυβέρνηση, που έψαχνε ένα εξιλαστήριο θύμα για να «κλείσει» το μάτι στην αριστερά, πουλώντας της εξυπηρέτηση.

Θα το βρουν από το Θεό όσοι εμπλέκονται στην προφυλάκιση του Δημήτρη.
Από εκεί και πέρα, εμείς θα σταθούμε δίπλα στο συνάδελφό μας ο οποίος δοκιμάζεται.
Γιατί είμαστε για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα. Έτσι έχουμε μάθει, από αυτή πάστα είμαστε φτιαγμένοι. Αυτό, το βροντοφωνάζουμε για να το ακούσουν όλοι τους. Απευθυνόμαστε στη Δεξιά και στην Αριστερά, στο σύστημα και στο παρακράτος. Σε αυτούς κυρίως, που έσπευσαν «αντιεξουστικά» για «αναγνωρίσεις», ψευδομαρτυρώντας ασύστολα, σε αυτούς που έχουν τη θεώρηση ότι ο ιδεολογικός εχθρός πρέπει «να φύγει από τη μέση», να εξουδετερωθεί, με κάθε μέσο. Οι ψευδομάρτυρες, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

«Κάποιος από εσάς θα πάει φυλακή. Και θα πάει, γιατί εσείς είστε το μέλλον». Η παρατήρηση ενός «περαστικού» αριστεριστή στην Ευελπίδων, στη διάρκεια της ανάκρισης των 44 νεαρών που συνελήφθησαν, πήρε σάρκα και οστά, ως προς το πρώτο σκέλος της. Πολιτική απόφαση για την προφυλάκιση δημοσιογράφου που είχε πάει για το μεροκάματο. Μόνο αυτός...

Ένας δημοσιογράφος της «ΕΩ», πλήρωσε το τίμημα της ιδεολογικοπολιτικής τοποθέτησης της εφημερίδας μας. Κοινώς, ο πατριωτικός χώρος βρίσκεται υπό διωγμόν. Ζοφερές ημέρες...

Αν στη θέση του συντάκτη μας βρισκόταν ένας δημοσιογράφος αριστερής εφημερίδας, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να προφυλακιστεί, αλλά αντίθετα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα είχε ήδη ζητήσει συγνώμη και θα είχε «καρατομήσει» και τους αστυνομικούς που θα είχαν «τολμήσει» να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν από την «τυφλή» Δικαιοσύνη, που έχει βάλει στο στόχαστρο την εφημερίδα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε άκαμπτοι τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των εθνικών ιδεωδών

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Ελεύθερη Ωρα και το elora.gr με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, μας δήλωσε:

"Αν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αντιπροσώπευε την «Αυγή» και συμμετείχε σε βαρβαρότητα των αντιεξουσιαστών σήμερα θα ήταν ελεύθερος.

Επειδή υπηρετεί την αντιπέρα όχθη προπηλακίζεται, προσβάλλεται, φυλακίζεται. Είναι η απάντηση των αριστερών στη δίωξη, όπως λένε, των κομμουνιστών του ’50.

Η πρόκληση των αριστεριστών με τη συνεπικουρία της κυβέρνησης δεν θα απαντηθεί όπως σχεδιάζουν με βία, αλλά σε ένα πεδίο που υστερούν, στο δημοκρατικό βίο".

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο : EΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Κι επειδή εκτός από τις ενδείξεις υπάρχουν και...

οι αποδείξεις δείτε κι αυτά
>>>

Αστυνομία , ΠΑΝΤΟΥ.... Δικαιοσύνη ΠΟΥΘΕΝΑ !!! (Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο)


Μπορεί ένας υπουργός να διατάζει την απελευθέρωση προσαχθέντος;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share