21/4/10

To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤο – Τα spreads έσπασαν νέο ρεκόρ !!!

525! Σήμερα το "μαλλί"

Η επιχείρηση δουλεύει ρολόι !

Παρουσία του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου στην Αθήνα το καλοστημένο σχέδιο φαίνεται πως λειτουργεί άψογα .

Το “βαρύ πυροβολικό” καταποντίζει το Ελληνικό χρηματιστήριο και απογειώνει τα spreads στο νέο ιστορικό ρεκόρ των 525 μονάδων βάσης !!!

Ο πόλεμος συνεχίζεται με καταιγίδα “πυρών” ώστε να περάσει το μήνυμα οτι έφθασε η ώρα να στηριχθούν οι Ελληνικές τράπεζες με την ένταξη της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...



Σε νέο ιστορικό υψηλό αναρριχήθηκε σήμερα και το κόστος ασφάλισης για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα έναντι αθέτησης πληρωμών (CDS).

Σε πρωινή της αναφορά η ελβετική UBS συμβουλεύει τους πελάτες της να μην αγοράζουν ελληνικά ομόλογα, μέχρι να γίνει η πρώτη εκταμίευση.

Το spread των 10ετών ομολόγων έχει κάνει πράξεις στις 525 μονάδες, ιστορικό ρεκόρ και σημείο που παραπέμπει σε επιτόκιο κοντά στο 8% (!) σε περίπτωση που η κυβέρνηση προσέφευγε αυτήν την περίοδο στις αγορές να δανειστεί.

Την ίδια ώρα στο Χ.Α. οι μετοχές υποχωρούν κατά 1,6% και πλέον, με τον γενικό δείκτη της Οδού Αθηνών να βρίσκεται κάτω από τις 1.930 μονάδες, με την αναλογία ανοδικών προς πτωτικές μετοχές να διαμορφώνεται στο 1 προς 2 σχεδόν.

Η σηματωρός για την αγορά μετοχή της Εθνικής βρίσκεται στα 12,50 ευρώ, περίπου 1,2% χαμηλότερα σε σχέση με το χτεσινό κλείσιμο, ενώ εξαίρεση στην πτωτική τάση που επικρατεί αποτελεί η μετοχή της ΔΕΗ, η οποία κερδίζει 2% σχεδόν, παρά τα στοιχεία που δείχνουν συνεχιζόμενη απώλεια πελατών στην λιανική από τις ιδιωτικές εταιρείες.
Πάνω από 4% οι ρευστοποιήσεις στην Αlpha Bank, και άνω του 3% στην Eurobank και 2,76% στην Τράπεζα Πειραιώς.

Αντίθετα, η τιμή του πετρελαίου κερδίζει έδαφος και κινείται κοντά στα 84,20 δολάρια ανά βαρέλι.

Όλα πλέον δείχνουν πως η Ελλάδα δεν έχει πλέον καμιά σχέση με το ευρώ το οποίο επίσης πιέζεται εξ αιτίας των Ελληνικών προβλημάτων αφού το “κόκκινο” βρίσκονται και οι βασικές χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης, με απώλειες βέβαια πολύ μικρότερες απο αυτές της Αθήνας, ενώ το ευρώ. δίνει μάχη να κρατηθεί πάνω από τα 1,34 δολάρια

Το σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας , αφού λεηλάτησε τη χώρα , με την ανοχή των Ευρωπαίων εταίρων , την ενέταξε με πλασματικά στοιχεία στην Ευρωζώνη επειδή η πολιτική λεηλασία πολλαπλασίαζε έτσι τα κέρδη της .

Τώρα ήρθε η ώρα να ωφεληθούν και εκείνοι που έκαναν τότε τα στραβά μάτια για να μπει η Ελλάδα στο ευρώ.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η τρόικα είναι εδώ για τις τελευταίες υπογραφές παράδοσης της χώρας.


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές , πριν απο λίγα λεπτά κλείδωσε η προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ολοκληρώνονται οι διαδικασίες με το επιτόκιο δανεισμού του πρώτου πακέτου.

Σημειώστε...
Ημέρα Τετάρτη 21η Απριλίου 2010




Διαβάστε επίσης:

Τέλος τα παραμύθια ... Ντουγρού για ΔΝΤ


Όταν οι δράκοι θα φύγουν , το ευρώ θα είναι παρελθόν για την Ελλάδα !!!

Πώς οι φορολογούμενοι πλήρωσαν 1.700.000 ευρώ για ιστοσελίδα των 30.000



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share