26/2/10

Όταν οι δράκοι θα φύγουν , το ευρώ θα είναι παρελθόν για την Ελλάδα !!!

Τα όπλα των σύγχρονων παγκοσμίων οικονομικών πολέμων αποτελούν ένα σκοτεινό κεφάλαιο για τους περισσότερους Έλληνες , εκεί ακριβώς στήθηκε και το επικοινωνιακό παραμύθι της μαζικής ενημέρωσης, οτι δήθεν για όλα φταίνε οι κακοί κερδοσκόποι , που λεηλατούν την καταποντισμένη οικονομία μας και ανεβάζουν τα spread δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στη διατήρηση της ρευστότητας.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποίησει την αλήθεια μέσα από την επικοινωνιακή προπαγάνδα τον ΜΜΕ σας παραθέτει το παρακάτω...





...άρθρο για να δείτε πόσο απέχει από τη σκληρή πραγματικότητα η προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα εντυπωσιακά παραμύθια της ελπίδας που σας παρουσιάζουν οι εργολάβοι της ενημέρωσης για να προωθήσουν κάθε φορά τις κυβερνητικές θέσεις στη λαική μάζα.

Οι καθόλα υπεύθυνοι "κακοί" κερδοσκόποι δεν ανακαλύφθηκαν ξαφνικά , αυτοί οι "δράκοι" αποτελούν τα σύγχρονα όπλα των σύγχρονων παγκοσμίων οικονομικών πολέμων.

Είναι γνωστό πως τα Credit Default Swaps είναι τα στοιχήματα που βάζουν οι τράπεζες και τα επενδυτικά κεφάλαια για το αν θα χρεοκοπήσει μια εταιρεία ή μια χώρα.

Πόσο απέχει όμως η "ειδησιογραφική" προπαγάνδα από τη σκληρή πραγματικότητα ;;;;;....

Ντα-ντά τα κακά golden boys , ντα ντά στους κακούς κερδοσκόπους.
Να ληφθούν μέτρα και άλλα τέτοια.....Παιδαριώδες επιχειρήματα στο παραμύθι τον κακών δράκων που σας μπουκώνει το μυαλό η μαζική ενημέρωση.

Μια καραμέλα απόδοσης ευθυνών σε φαντάσματα αλλά ταυτόχρονα και μήνυμα ελπίδας ότι σύντομα θα αλλάξουν όλα... υπάρχει σχέδιο σωτηρίας .. και άλλα τέτοια ωραία .

Κι όλα αυτά με στόχο να βυθιστείτε στον βαθύ σκοτάδι που θα σας κάνει να βλέπετε το φως το κεριών που θα σας ανάβουν - κάπου κάπου- ως εκτυφλωτική λάμψη ελπίδας στην άκρη του τούνελ που έχωσαν εσάς και το υποθηκευμένο μέλλον τον παιδιών σας.

Το εντυπωσιακότερο παραμύθι έχει αληθινούς Δράκους !!!

Οι δράκοι (καιροσκόποι) είναι πραγματικοί ,
είναι αυτοί που εξυπηρετούν την αληθοφάνεια του σκοτεινού παραμυθιού... είναι αυτοί που το Παγκόσμιο Χρηματοοικονομικό σύστημα χρησιμοποιεί ώς όπλα στους σύγχρονους παγκόσμιους οικονομικούς πολέμους.

Είναι οι δράκοι που πετούν πάνω απο τα σύνορα των κρατών και ψάχνουν για ξεψυχισμένες οικονομίες όπως ακριβώς τα όρνια μυρίζονται τους μελλοθάνατους.


Πετούν ψηλά και περιμένου τους ίδιους τους μελλοθάνατους να τους προσκαλέσουν για .... "βοήθεια".


Γιατί όμως οι μελλοθάνατες οικονομίες προσκαλούν τους δράκους ;


Οι δράκοι είναι η λύση απόγνωσης που εξυπηρετούν το παγκόσμιο σύστημα των ισχυρών.
Η Ευρώπη δεν θέλει να χάσει μέλη της Νομισματικής Ένωσης του ευρώ , και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό , στην Ευρωζώνη άλλωστε δεν έχουν την ίδια ισχύει , σε κάθε περίπτωση η Ευρώπη έχει συμφέρον , αν δεν είχε, θα μας είχε πετάξει εκτός Ευρωζώνης (Ο.Ν.Ε.) απο την πρώτη στιγμή , η στήριξη της άλλωστε προς την Ελλάδα είναι μόνο εικονική .

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ευρώπη δεν μπορεί , και δεν πρόκειται να στηρίξει εμπράκτως όλες τις οικονομίες των προβληματικών μελών της.

"Δεν είμαστε μόνο εμείς υπάρχουν κι άλλοι που έχουν πρόβλημα με τις οικονομίες τους" ... ακόμη ένα παιδαριώδες μήνυμα αισιοδοξίας !!!

Στην πραγματικότητα αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα , αφού μακάρι να είμασταν οι μόνοι ... ίσως έτσι είχαμε περισσότερες ελπίδες. Αν τώρα μας βοηθήσει εμπράκτως η Ευρώπη , αυτομάτως είναι υποχρεωμένη να κάνει το ίδιο και για τις άλλες χώρες που έχουν πρόβλημα.

Εν καιρό κρίσης υποστηρίζονται πραγματικά μόνο εκείνοι που έχουν ελπίδες να επιβιώσουν !!!!

Η Ελλάδα δίπλα στις άλλες προβληματικές οικονομίες της Ευρωζώνης είναι και πληθυσμιακά και γεωγραφικά μικρότερη , που αυτομάτως σημαίνει πως το δημοσιονομικό της πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο σε συνάρτηση πάντα με τον πληθυσμό της.

Οι άλλες χώρες και παράγουν και εξάγουν...εμείς ;;;

Όταν το "νερό" είναι λίγο, προσφέρεται σε όσους έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης....

Η κυβέρνηση έχει δηλώσει επισήμως οτι δεν υπάρχει σάλιο , τα ταμεία είναι άδεια και τα λεφτά έχουν φαγωθεί χρόνια τώρα. Υπάρχει περίπτωση να γυρίσουν τα φαγωμένα πίσω ;;

'Οχι ποτέ κανένα ποτάμι δεν ξαναγύρισε πίσω.

Το δημοσιονομικό σύστημα της Ελλάδας πάσχει χρόνια τώρα , κανένας όμως απο τους κυβερνήτες μας δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κάτι για το τεράστιο αυτό πρόβλημα, που όλοι τους έβλεπαν και "μπάλωναν" με προσωρινές κατσαφακλιές , υποθηκεύοντας εν γνώση τους το μέλλον των Ελλήνων. Η κατάντια της Εθνικής οικονομίας μας ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να "σκάσει" και δυστυχώς όλα δείχνουν πως αυτή είναι μόνο η αρχή του παγόβουνου που όλοι πια βλέπουμε να πλησιάζει......

Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του....


Χρόνια τώρα το άρρωστο δημοσιονομικό και πολιτικό σύστημα της Ελλάδος , έτρωγε "χαπάκια" απο το χέρι της Ευρώπης , με το αζημίωτο πάντα για τους Ευρωπαίους, αλλά και τους Παγκόσμιους δανειστές της χώρας. Δεν ειναι άλλωστε τυχαίο που όταν μας έβαλαν στο ευρώ (αν θυμάστε) δεν ρώτησαν καν τους Έλληνες ούτε καν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας.

Τα συμβόλαια έχουν χρονοδιάγραμμα και το παραμύθι κάποτε τελειώνει....

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις χρόνια τώρα συντηρούσαν και ταΐζαν την διαφθορά στο βωμό του κομματικού ελέγχου και της ψηφοθηρίας μέσα απο πλοκάμια στην τοπική - νομαρχιακή αυτοδιοίκηση , διάφορες καμόρες και πολλά ρουσφέτια ... διόρισαν πάνω 1.000.000 άτομα στο Δημόσιο .

Το ένα δέκατο του πληθυσμού της χώρας , όταν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες πολύ μεγαλύτερες πληθυσμιακά έχουν λιγότερο απο 500.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Οι κυβερνήσεις εξαπάτησαν τους Έλληνες , έταξαν στη μισή Ελλάδα και διόριζαν τον 1 στους 10 πολίτες του συνολικού πληθυσμού της χώρας σε μια δημόσια θέση με χαμηλό μισθό και δεκάδες συμπληρωματικά επιδόματα μέχρι επίδομα ύπνου (κι όμως ειναι αλήθεια) κατάφερε να δημιουργήσει το Ελληνικό κράτος.

Μετά σκαρφίστηκαν το μέτρο των συμβασιούχων για να κρατούν τους βολεμένους ψηφοθηρικά αιχμάλωτους......

Δωσ΄ημίν Σήμερον… και αύριο , κάποιος άλλος θα κυβερνά τη χώρα !!!

Ο τελευταίως.... κλείνει και
την πόρτα κι ενημερώνει και τους ιδιοκτήτες κατοίκους του σπιτιού οτι το σπίτι τους υποθηκεύτηκε και δεν ειναι πια δικό τους !!!

Ένα κράτος ανύπαρκτο που κάθε κυβερνήτης υποψήφιος πρωθυπουργός υποσχόταν πως θα το επανιδρύσει όταν έρθει στην εξουσία.

Κράτος δεν υπάρχει στην Ελλάδα και το έχουν παραδεχτεί πρώτοι οι πολιτικοί μας.

Ένα Ελληνικό ομόθρησκο έθνος υπάρχει με μια τεράστια ιστορία που κι αυτό θέλουν να το διαλύσουν... !!!

Οι κυβερνήτες μας εκτός απο αυτά που έφαγαν και μοίρασαν στις καμόρες που τους συντηρούσαν (επιτελεία , κομματικοί μηχανισμοί, νεολαίες, αφεντικά της μαζικής ενημέρωσης και λοιποί παρατρεχάμενοι ) , χρωστούν και όλα αυτά που υποθήκευσαν - προεισέπραξαν και πρέπει τώρα να ξεχρεώσουν.

Κι επειδή ρευστό δεν υπάρχει πλέον , τα δυο μεγάλα κόμματα της εξουσίας εκτελούν πιστά τα συμβόλαια των απανταχού Δράκων.

Το σχέδιο των Δράκων ακολουθείται πιστά ... και συνεχίζεται κανονικά και απο τη νέα κυβέρνηση ... πίστη στο Ευρώνόμισμα ... και δάνειο στο δάνειο.....

Ιστορία συνεχίζεται ... χρέος στο χρέος .... υποθήκη στη υποθήκη...

Πριν μερικούς μήνες οι περίφημες δημοσκοπήσεις παρουσίαζαν ώς καταλληλότερο τον Κώστα όταν ο τότε Γιωργάκης δεν έλεγε να τον πλησιάσει με τίποτα , τώρα.... ο ίδιος Γιωργάκης έγινε Γιωργάρας και ο Κώστας (ο άλλωτε καταλληλότερος) ξαναχώθηκε στο καβούκι της αφάνειας.

Η μαύρη αλήθεια είναι πως δυστυχώς στη σύγχρονη Ελλαδά δεν υπάρχουν ούτε ηγέτες , ούτε πολιτικές δυνάμεις, μόνο ένα στημένο σαθρό πολιτικό σύστημα που αποτελείται από εκτελεστές συμβολαίων και δεκανίκια του δικομματισμού που διέλυσε τη χώρα.

Ένα σαθρό πολιτικό σύστημα, μια "δημοκρατία" 2 κομμάτων εξουσίας που για επικοινωνιακούς λογους πρέπει να παριστάνουν πως είναι διαφορετικά μεταξύ τους.

Ένας πολιτικός κόσμος που συντηρείται και εναλλάσσεται στην εξουσία ανάλογα με το πόσο καλά εξυπηρετεί τα ξένα συμφέροντα...

Την ίδια ώρα τα αφεντικά της μαζικής ενημέρωσης , ταΐζουν το λαό επικοινωνιακό κουτόχορτο....

Η Δημοκρατία μας είναι στημένη έτσι , που η κομματικοποίηση των παιδιών να ξεκινά από το σχολείο και να εξελίσσεται σταδιακά στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση , ιδιαίτερα εκεί που υποχρεωτικά πρέπει να ανήκεις σε κάποια κομματική νεολαία για να μην μείνεις όπως λένε έξω απο το μαντρί. Είναι γεγονός οτι σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου δεν συμβαίνουν αυτά , δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα ιδιαίτερα όσοι πέρασαν κατά καιρούς από κυβερνητικά αξιώματα είναι στελέχη γαλουχημένα μέσα από τέτοιες κομματικές νεολαίες απο τα παιδικά τους χρόνια.

Σχέδιο σωτηρίας με... δράκους .

Διασώστες η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και το όλο "σχέδιο σωτηρίας " στηρίζετε στα συμφέροντα της Ευρωζώνης ( Οικονομικής Νομισματικής Ένωσης ) που υπηρετεί πιστά και αυτή η Ελληνική κυβέρνηση.

Το μεγαλύτερο ψέμα του παραμυθιού είναι πως δήθεν αν βγεί η Ελλάδα απο την Ευρωζώνη θα διαλυθεί το ευρω νόμισμα.

Στη εξέλιξη της Ευρωζώνης θα μείνουν οι ισχυροί και όσοι καταχρεωμένοι αντέξουν να πληρώνουν με θυσίες την παρουσία τους μέσα σε αυτή.
Πιο απλά όσοι δεν θα την επιβαρύνουν οικονομικά και θα θυσιάζονται κάθε μέρα με σκληρά μέτρα για να ξεπληρώνουν σε ευρώ τις ακριβές οικονομικές ανάσες που θα τους παρέχουν οι ισχυροί.

Η ίδια λοιπόν η κυβέρνηση προσκαλεί τους δράκους στην ξεψυχισμένη οικονομία μας γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ευρωζώνης ( Οικονομικής Νομισματικής Ενωσης ) αυτής που προσφέρει στην Ελλάδα μόνο προφορική - πολιτική στήριξη υποδεικνύοντας σκληρά μέτρα και.... δράκους.

Δάνειο στο δάνειο και ευρωομόλογο στο ευρωομόλογο οι δράκοι σιγά σιγά θα μας ξεζουμίσουν δανείζοντας όλο και με μεγαλύτερο επιτόκιο την Ελλάδα για να μπαλώνονται πάντα προσωρινά οι ανάγκες.

Κάθε φορά για να καλύψει η χώρα της πάγιες δημοσιονομικές της ανάγκες μισθούς , συντάξεις... το χρέος θα παραμένει και θα διογκώνεται σταδιακά μεχρί η χώρα να υποθηκευτεί πλέον εξ ολοκλήρου.


Και όλα αυτά για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ισχυρών , των δράκων "σωτήρων" μας ....για να μην μας πτωχεύσουν επισήμως - κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γίνει κάποια στιγμή - όταν βέβαια μας έχουν στεγνώσει τελείως στα ευρωδάνεια και ολοκληρώσουν το σχέδιο τους στα Βαλκάνια οι ισχυροί του πλανήτη.

Και τότε το παραμύθι θα τελειώσει απο μόνο του... οι δράκοι θα φύγουν , και το ευρώ θα αποτελεί πια παρελθόν για την Ελλάδα.




Διαβάστε επίσης:


Μας βούλιαξαν, μας καταχρέωσαν και μας παραδίδουν - Θυσία στο βωμό του ευρώ !


Τα 28 δισ. θα μπορούσαν να είχαν ξεχρεώσει όλους τους Έλληνες - Τώρα η αγορά ετοιμάζεται για το μεγάλο "κανόνι"


H Ελλάδα έχει εγκλωβιστεί μέσα στην αναπτυξιακή παγίδα


Έτσι μας λήστεψαν και τώρα ζητούν κι άλλα !!!

Tι πραγματικά συμβαίνει με το ευρώ - Μια πληροφορία που έχει κρατηθεί στο σκοτάδι

"Λεφτά υπάρχουν!"... Ναι, αλλά ποιοί τα έχουν ;;;


Δείτε τι σκέφτηκαν για να διασώσουν την Ελληνική Οικονομία - Να γιατί μας ζητούν οι Γερμανοί να ξεπουλήσουμε την Ακρόπολη !


Εκστρατεία επαιτείας και Εθνικού εξευτελισμού ξεκινά η κυβέρνηση!


Δείτε τι σκέφτηκαν για να διασώσουν την Ελληνική Οικονομία - Να γιατί μας ζητούν οι Γερμανοί να ξεπουλήσουμε την Ακρόπολη !


Για ποιο λόγο τα spreads δεν πρόκειται να πέσουν


Τα πολλά λόγια της κυβέρνησης για το ΔΝΤ εκτίναξαν τα spreads στις 408 μονάδες βάσης !!! (Δείτε το βίντεο)




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share