24/10/09

Ο ΟΗΕ και η Μετανάστευση ...

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνό ζητά επιμόνως μετανάστευση χωρίς φραγμούς

Συγκεκριμένα, ζητά ν' αρθούν οι φραγμοί στην μετανάστευση υποστηρίζοντας ότι όταν περάσει η ύφεση, οι μετανάστες θα είναι χρήσιμοι στη χώρα υποδοχής αλλά θα ευεργετήσουν και τους ίδιους και τη χώρα προέλευσής τους.





Το πολυφυλετικό κράτος αιχμή του δόρατος της παγκοσμιοποίησης

Η αιχμή του δόρατος της παγκοσμιοποίησης είναι το πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό κράτος, που το ενισχύουν με την αθρόα κι ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Οι διάφορες παγκόσμιες κρίσεις που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα και ο στραγγαλισμός των αναπτυσσόμενων οικονομιών έχουν βοηθήσει να ξεσηκώνονται καραβιές προσφύγων για να βρουν μια καλύτερη ζωή.

Επιβεβαιώνοντας την αλήθεια αυτή ο ΟΗΕ αναγνωρίζει ότι η παγκόσμια ύφεση είναι ευκαιρία να γίνουν από τι κυβερνήσεις μεταρρυθμίσεις στην μεταναστευτική πολιτική, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος μεταναστών. Από την άλλη η έκθεση του ΟΗΕ αναγνωρίζει ότι χρειάζεται θάρρος από τις κυβερνήσεις για να πείσουν την κοινή γνώμη για τ' αγαθά της μετανάστευσης.

Δηλαδή ο ΟΗΕ ζητά από τις κυβερνήσεις να δείξουν θάρρος και να προχωρήσουν στις μεταρρυθμίσεις κι ας αντιμετωπίζει η χώρα τους προβλήματα προσαρμογής, ιδιαίτερα των ετεροδόξων μεταναστών, και την παγκοίνως ομολογουμένη αύξηση της εγκληματικότητας.

Κι ενώ ενδιαφέρεται ο ΟΗΕ για την αποδοχή των ιδιαιτεροτήτων των μουσουλμάνων μεταναστών να έχουν τους δικούς τους ναούς και να διατηρούν τις παραδόσεις τους, δεν έχουμε δει πουθενά καμιά σύσταση προς τις μουσουλμανικές χώρες που φιλοξενούν χριστιανούς μετανάστες και μάλιστα εξειδικευμένους που αποδεδειγμένα βοηθούν στην ανάπτυξη της οικονομίας τους, να επιτρέψουν την ανέγερση χριστιανικών ναών και να τους επιτρέπουν να ζουν κατά τις δυτικές συνήθειες, να καταναλώνουν χοιρινό κρέας και να πίνουν αλκοόλ.Αντίθετα τους περιμένει σκληρή τιμωρία, αν παραβούν στο παραμικρό τις εντολές του κορανίου.

Αυτή η ετεροβαρής αντιμετώπιση των μεταναστών ένα στόχο μόνον έχει, τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, που βαθιά εθνικός στέκεται εμπόδιο στις πλανητικές επιδιώξεις της παγκόσμιας και αόρατης εξουσίας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share