21/12/09

Χρόνια Πολλά ΤΕΙΡΕΣΙΑ !!!


__________ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ____________
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ


Όλα όσα τα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να σας κρύψουν !!!


Σήμερα έχουμε γενέθλια....




...Γινόμαστε 3 μηνών !!!

90 Ημέρες μαζί σας !!!

______ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ______

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά ώς μέσω αξιοποίησης και διανομής πληροφορίων σε θέματα που απασχολούν καθημερινά την Ελληνική κοινωνία, μέρος της οποία υποχρεωτικά έχει να κάνει και με την πολιτική ζωή.

Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποτελεί μια διαδικτυακή πύλη που απευθύνεται σε ευφυείς αναγνώστες με κρίση και άποψη που θέλουν να ενημερωθούν και απο μια άλλη οπτική γωνία, πέρα απο την γνωστή ελεγχόμενη -από τους mediaάρχες και τους πολιτικούς - ειδησιογραφία της μάζας μέσω της τηλεόραση και των "μεγάλων" Μ.Μ.Ε.

Για το λόγο αυτό άλλωστε και κάποιοι από τους συντάκτες στον ιστότοπο είναι και δημοσιογράφοι που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να αναφερθούν - τοποθετηθούν ελεύθερα σε κάποια θέματα στα Μ.Μ.Ε. οπού εργάζονται.

Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ λοιπόν αποτελεί μια διαφορετική πηγή ενημέρωσης που δεν "κυνηγά" τους τρελούς ρυθμούς της τρέχουσας ειδησιογραφίας -όπως μας την "σερβίρουν" - αλλά στην ουσία και την αποκωδικοποίηση της είδησης που πρέπει να αξιοποιηθεί.

Ένα διαφορετικό μέσω ενημέρωση , χωρίς ανούσια και πιασάρικα θέματα για κάθε ενεργό πολίτη που νιώθει την ανάγκη να έχει προσβάση και βήμα σε ΜΜΕ όποτε πραγματικά το έχει ανάγκη.

Στόχος μας δεν είναι η υψηλή επισκεψιμότητα με πολλά "κλίκ" σε πιασάρικες αναρτήσεις αλλά να κερδίσουμε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας.

Για το λόγο αυτό ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι πολιτικοποιημένος αλλά όχι κομματικοποιημένος αυτό άλλωστε προκύπτει και από της αναρτήσεις μας οι οποίες δεν έχουν ποτέ κομματικό χρωματισμό.

Παρά της κατα καιρούς προτάσεις που μας έχουν γίνει , ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν εκπροσωπεί κανέναν και για να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα είμαστε πολύ προσεκτικοί ειδικότερα στις αναρτήσεις με πολιτικό περιεχόμενο , έτσι ώστε να μην δώσουμε ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν κακόβουλο να μας κατηγορήσει.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλους τους αναγνώστες μας για την αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη τους, αυτό μας δίνει δύναμη.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τις πληροφορίες, τα άρθρα σας, και τις ενέργειές σας, στηρίζετε και ενδυναμώνετε καθημερινά το Σύστημα Αξιοποίησης Πληροφοριών ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συνεργάτες bloggers για την αποδοχή, τη στήριξη, αλλά και τη συνεργασία τους μαζί μας.

Ευχαριστούμε όλους Εσάς που μέσω του facebook (2.351 μέλη μέχρι σήμερα) αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας κοινοποιήσατε τα άρθρα μας και διαδώσατε τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ και στους φίλους σας.

Ευχαριστούμε και στηρίζουμε κάθε Ενεργό πολίτη που τολμά να καταγγείλει και να αντιδράσει στο συστήμα και τους τραμπούκους του, στους βολεμένους που κατάντησαν τη χώρα και την κοινωνία μας στη σημερινή της απόγνωση...σε όλους τους εθνοσωτήρες που έκαναν τον άλλοτε περήφανο Έλληνα να σκύψει το κεφάλι.

Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια σας και...

ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ με τη Δύναμη σας...

Αποκαλύπτοντας και Καυτηριάζοντας τα Αίσχοι τους....



____________ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ_____________
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ


Εδώ Τιμωρούν... Οι Ενεργοί Πολίτες





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share