26/11/09

Για όσους διαμαρτύρονται πως η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα....

Η κυβέρνηση που υποσχόταν σχέδια επί σχεδίων τις πρώτες 100 μέρες για να καλυτερέψει την ζωή των πολιτών,η κυβέρνηση που μετά απο 53 μέρες δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα νομοσχέδιο στη βουλή.

Αυτή η κυβέρνηση μελετά την ριζική μεταρρύθμιση του συστήματος παροχής ασύλου που επεξεργάζεται το υπουργείο Προστασίας του λαθρομετανάστη Πολίτη.Για το σκοπό αυτό όπως ανακοινώθηκε συστήνεται Ομάδα Εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων ΜΚΟ και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Η απόφαση που έχει παρθεί είναι η Ελληνική Αστυνομία αφού δεν "κατάφερε" να κάνει πράξη τα "ανθρωπιστικά" σχέδια τους και να παραχωρεί αφειδώς άσυλο σε όλη την Αφρική και την Ασία να περιοριστεί στα αμιγώς αστυνομικά της καθήκοντα.

Επικεφαλής της νέας "υπηρεσίας" θα είναι ο "φρέσκος" Γ.Γ του υπουργείου Προστασίας κ.Τασούλας και θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ΜΚΟ!!!!,εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών (όλοι φανταζόμαστε ποιος θα είναι),πανεπιστημιακοί(του indymedia) ,και εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής για τα διακαιώματα του ανθρώπου. Στόχος είναι η αύξηση των ποσοστών της παροχής ασύλου ώστε να φτάσει τα ευρωπαϊκά ποσοστά.

Να είστε σίγουροι ότι η εν λόγω επιτροπή θα δείξει τέτοιο ζήλο ώστε θα τα ξεπεράσει.
Άλλωστε εδώ στην Ελλάδα έχουμε τόσες επιτροπές που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουμε τους Ευρωπαίους στην υγεία,την παιδεία,τους μισθούς κ.λ.π στην παροχή ασύλου θα κολλήσουμε;

To παρόν εστάλει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share