4/12/09

Σε τζαμί μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας ο Δήμος Κερκυραίων !!! (Δείτε το Βίντεο Ντοκουμέντο)

Στην Ελβετία τα απαγορεύουν στην Κέρκυρα τα επιδοτούν !!!

Προσευχή για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν περίπου 100 Μουσουλμάνοι του νησιού στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας.

Στο χώρο που τους παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας που εξέφρασαν βέβαια την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους καθώς πρόκειται όπως δήλωσαν για μια μεγάλη επιτυχία της Μουσουλμανικής κοινότητας.




Για το λόγο αυτό άλλωστε προσκάλεσαν και τον Ιμάμη τους Μ.Εμιράμ

Μετά την πρώτη κιόλας φορά, ζητούν τώρα να γίνει θεσμός.

Όπως δηλώνουν τώρα οι Μουσουλμάνοι σύντομα έχουν κι άλλη παρόμοια γιορτή, και μετά την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία αξιώνουν να μονιμοποιήσουν το αίτημα τους και να παγειώσουν θεσμικά την χρήση του Δημοτικού Θεάτρου της Κέρκυρας ώς χώρο προσευχής τουλάχιστον για δύο φορές το χρόνο.

Οι Μουσουλμάνοι τις Κέρκυρας βέβαια δεν σταματούν εκεί αφού όπως δηλώνουν ότι ζητούν να τους παραχωρηθεί ένας χώρος για την καθημερινή τους προσευχή...

Δεν τους φτάνει δηλαδή το σπίτι τους... Απαιτούν και δικό τους τζαμί.

Καί είναι μόνο 100 άτομα... Να τους χιλιάσετε θέλετε...;;;;

Προφανώς λοιπόν η τοπική αρχή εκεί στην Κέρκυρα παραχωρώντας το Δημοτικό Θέατρο του νησιού για χρήση τζαμί, επιδιώκει να προσκαλέσει στο νησί περισσότερους Μουσουλμάνους μετανάστες.




Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Κέρκυρα φιλοξενεί το Ιερό σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα.


Το θέμα εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο Γιάννη Καπρούλια

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share