3/12/09

Γραφειοκρατία ατελείωτη για ... μια άδεια τσοπάνου!!! (Δείτε σχετικό βίντεο)

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου υπέβαλε πρόστιμο 74,000 Ευρώ για... παράνομη βόσκηση ζώων σε κοινοτικό βοσκοτόπι.


Ο κ. Γεώργιος Βεργετάκης έχει φτιάξη ένα σύγχρονο τυροκομείο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στο νησί της Καρπάθου , εδώ και μήνες λοιπόν έχει κάνει αίτηση στον Δήμο Καρπάθου, όπου ζητά να του παραχωρηθεί μέρος βοσκής, στον κοινοτικό βοσκότοπο του νησιού

Αφού μόνον έτσι θα μπορέσει να πάρει την άδεια βοσκού από την Διεύθυνση Γεωργίας.

Χρειάζεται λοιπόν πρώτα άδεια από τον Δήμο για να εισέλθει στον κοινοτικό βοσκότοπο και εν συνεχεία, να την καταθέσει στην Διεύθυνση Γεωργίας.

Ο Δήμος Καρπάθου όμως φαίνετε πως έχει αντίθετη άποψη...



...λέει λοιπόν απο την πλευρά του στον κ. Βεργετάκη ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος βοσκής,(βοσκοτόπι) εάν δεν παρουσιάσει πρώτα την άδεια βοσκούαπο την Διεύθυνση Γεωργίας.

Δηλαδή κότα κάνει το αβγό .... ή το αβγό την κότα ;;;;;

Oλόκληρο γραφειοκρατικό μπέρδεμα για μια.... Άδεια ΒΟΣΚΟΥ !!!

Μήπως θα έπρεπε εκεί στο Δήμο Καρπάθου να ενημερώνετε καλύτερα τους δημότες σας;;

Και σαν να μην έφθαναν αυτά...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου στις 16-11-09 υπέβαλε πρόστιμο 74,000 Ευρώ στον κ. Γεώργιο Βεργετάκη, λόγο παράνομης βόσκησης.

O κ. Βεργετάκης με σχετικό εξώδικο στο Δήμο ζητά να ακυρωθεί η απόφαση του προστίμου αφού όπως δηλώνει... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ !!!

Επίσης βάση του Άρθρο 215 παράγραφος 3 του Κανονισμό Δήμων και Κοινοτήτων

«Οι δημότες και οι κάτοικοι μπορούν επίσης να καταθέτουν προτάσεις για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων αρμοδιότητας του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου ή του συμβουλίου του τοπικού ή δημοτικού διαμερίσματος. Οι προτάσεις συζητούνται υποχρεωτικά στο οικείο συμβούλιο, εφόσον έχουν κατατεθεί από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα και ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη σχετική απόφαση που λαμβάνεται.»


Ο. κ. Βεργετάκης για υποστηρίξει το δίκιο του ,(βάση του άρθρου) αναγκάστηκε να μαζέψει 28 υπογραφές για να υποχρεώσει την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει το θέμα της αιτήσεως του στην επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,

Δείτε το σχετικό βίντεο




Το παρόν θέμα αναρτήθει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ μετά από καταγγελία του κ.Βεργετάκη


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share