22/12/09

Νταβατζήδες της Ελληνικής Οικονομίας, οι Ελληνικές Τράπεζες !!!

Κι επειδή τη λέξη νταβατζήδες την έχει χρησιμοποιήσει κατ'επανάληψη ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος ο όρος νταβατζήδες έχει νομιμοποιηθεί πλήρως.

Η νταβάτζουλες λοιπόν των καταχρεωμένων Ελλήνων και κουμανταδόροι των κατα καιρούς Ελληνικών κυβερνήσεων απειλούν τώρα την κυβέρνηση ότι, αν δεν αποσύρει το νομοσχέδιο....




...για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των χρεών δανειοληπτών και επιχειρήσεων θα κλείσουν τις στρόφιγγες του δανεισμού και θα στεγνώσουν την Ελληνική αγορά ενώ παράλληλα εκτός απο λιγότερα δάνεια θα έχουμε και κατά πολύ ακριβότερα δάνεια αφού θα αυξήσουν τα ήδη τοκογλυφικά επιτόκια των δανείων και πιστωτικών καρτών!!!

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζουμε για όσους ακόμη "κοιμούνται" πως ήδη έχουμε τα ακριβότερα δάνεια και πιστωτικές κάρτες της Ευρώπης.

Οι απειλές "φούντωσαν" για τα καλά μετά και την επιστολή του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου προς την υπουργό Οικονομίας Λ. Κατσέλη, στην οποία αναφέρει ότι διατάξεις του νομοσχεδίου στη σημερινή δυσμενή συγκυρία θα πλήξουν τη ρευστότητα και την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών προκαλώντας κινδύνους ακόμη και για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Από την πλευρά τους οι τραπεζίτες υποστηρίζουν ότι η ρύθμιση των χρεών, θα κακομάθει τους αφιλότιμους Έλληνες δανειολήπτες και έτσι οι τράπεζες θα τους αναγκαστούν να δεσμεύσουν περισσότερα κεφάλαια ως επισφαλείς απαιτήσεις, τα οποία θα λείψουν από την αγορά.

Απειλούν δηλαδή ότι θα δίνουν λιγότερα δάνεια, ενώ απειλούν και για υψηλότερα επιτόκια ενώ (για όσους το ξέχασαν κιόλας) τα εκατομμύρια ευρώ που του έδωσε από την πλάτη του κοσμάκι η προηγούμενη κυβέρνηση τα "τσεπώσανε" κανονικά οι νταβάδες.

Για όσους το ξέχασαν κιόλας το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις των χρεών νοικοκυριών και επιχειρήσεων αποτελούσε βασική προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης και συγκαταλέγεται στα πέντε πρώτα νομοσχέδια που είχε προαναγγείλει ότι θα φέρει στη Βουλή τις 100 πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής της και επειδή τις μετράμε...

...ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ 22 ΑΚΟΜΗ.


Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ θα παρακολουθεί κυβέρνηση και τραπεζίτες... από κοντά , συμφωνίες σε βάρος του κοσμάκι ΤΕΛΟΣ !


Διαβάστε επίσης:

Τραπεζίτες Παντός Καιρού !!!


ΑΙΣΧΟΣ: Με επίδειξη ισχύος απειλούν την κυβέρνηση οι Τράπεζες !!!


Τηλεφωνική εκστρατεία των τραπεζών προς τους οφειλέτες για επαναδιαπραγμάτευση χρεών


Η Αθάνατη Ελληνική Δικαιοσύνη θωρακίζει τα συμφέροντα των τραπεζών σε βάρος των πολιτών.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share