3/12/09

Εκλογονόμος Δημοκρατική Χούντας - Εσείς θα ψηφίζετε... Εμείς θα εκλέγουμε !!!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Απο την 11η Οκτωβρίου 2009 μια εβδομάδα μετά τις Εθνικές Εκλογές είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση της νέας κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή του εκλογικού νόμου, στα πρότυπα του Γερμανικού συστήματος.

Μοναδικός πλέον στόχος της κυβέρνησης είναι να αποσπάσει τη συναίνεση και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ώστε ο νέος νόμος να εφαρμοστεί άμεσα....


Θυμίζουν προκαταβολικά πως η Ντ. Μπακογιάννη είχε ταχθεί εξ αρχής υπέρ του γερμανικού συστήματος ενώ κι ο Καραμανλής είχε απειλήσει αρκετές φορές τους άτακτους βουλευτές οτι θα πάει σε εκλογές με λίστα... (το "κοινό" συμφέρον δεν έχει δεξιά κι αριστερά, μονόδρομος είναι)

Το σχέδιο για τον νέο εκλογικό νόμο με λίστα είναι ένα από τα πρώτα βασικά χαρτιά που θα καταθέσει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Νέος Εκλογονόμος "βολεύει" αφού...

Εμείς θα ψηφίζουμε... Κι εκείνοι θα εκλέγουν !!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!!

Σταυρός προτίμησης τέλος (αυτών θα τον "βάζουν" αυτοί)
Αναμένεται να σας το πούν με ποιό γλυκά λόγια βέβαια (π.χ. το κάνουν εναντίων των ρουσφετιών και τίποτα δυσκολονόητα... ξέρετε ...για να σας μείνει κι απορία στο τέλος).


Οι 150 (ίσως και 180) από τους 300 της Βουλής θα εκλέγονται σε μονοεδρικές περιφέρειες, με τους εκλογείς να επιλέγουν μονάχα κόμμα, και.... οι υπόλοιποι στη λίστα.

Μειώνουν βέβαια και τις περιφέρειες θα είναι 15 ή 11, καθώς υπάρχει σενάριο αλλαγής της διοικητικής διαίρεσης της χώρας.

Διατηρείται η αναλογικότητα του νόμου Σκανδαλίδη και το πρώτο κόμμα θα παίρνει και το "δημοκρατικό" ΒΟNUS.... 40 έδρες ΔΩΡΟ εξ ουρανού!!! (Χωρίς να τις έχει ποτέ εκλέξει κανείς ψηφοφόρος)

Παρέχεται η δυνατότητα κατάργησης ή μείωσης του ορίου 3%, χωρίς να διακινδυνεύεται η αυτοδυναμία. Κόμμα που κερδίζει δηλαδή τη μονοεδρική θα την παίρνει, έστω και αν δεν πιάνει το όριο του 3%.

Η αλλαγή αυτή βέβαια έχει αποκλειστικό στόχο να ανοίξει τον δρόμο για την αυτόνομη κάθοδο στον πολιτικό στίβο μειονοτικών κομμάτων (Τούρκων,Αλβανών,Πακιστανών κ.τ.λ.)
(Να δούμε δούμε τι θα σας πούν , για να σας τα μπαλώσουν...κανένα αινιγματικό πάλι.)

O Νέος εκλογικός νόμος δηλαδή βάζει διακριτικά και "δημοκρατικά" στη Βουλή κόμματα μεταναστών , "μειονοτήτων" (για τους "πονηρούς" αναγνώστες) και... τούρκους πράκτορες...

Έτσι,στο άμεσo μέλλον, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα δείτε κόμματα "πολυπολιτισμικών" συμφερόντων και νέες συμμαχίες.

Μπάς και σας βρίσκετε ρε δημοκράτες εθνοσωτήρες μας και κάνα δημοψήφισμα, να ψηφίσουμε και μείς που οι προγόνοι έδωσαν το αίματους για να λεγόμαστε Έλληνες ;;


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share