20/12/09

Χρυσοχοΐδης και υπουργός, και blogger !!!

Μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία της Ελλάδος ο υπουργός-blogger !!!

Τελικά στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη τα έχουμε δεί όλα!!!

Μετά τον υφυπουργό-δικαστή κ.Βούγια, "έσκασε" και ο.... υπουργός-μπλογκατζής!!!




Απίστευτο και όμως Ελληνικό ο υπουργός προστασίας του πολίτη εισβάλει δυναμικά στη μπλοκόσφαιρα με το δικό του προσωπικό blog με τον φανταχτερό τίτλο:

----- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -----
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Εάν πατήσετε πάνω στο όνομα Του έχουμε βάλει και link για να αποκτήσει κι επισκεψιμότητα ο υπουργός μας.

Απορία μας προκαλεί βέβαια πως ο υπουργός προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ δεν έκανε blog για τους πολίτες...ΔΗΛΑΔΗ και τους Έλληνες, παρά μόνο για τους μετανάστες.

Μήπως πρέπει να μεταναστεύσουμε κ.υπουργέ ;;;;;

Aξιοσημείωτα βέβαια είναι και τα πρώτα σχόλια σε πολλά απο τα οποία τον έχουν "στολίσει" χριστουγεννιάτικα τον υπουργόblogger με για... καλή αρχή στη διαδίκτυο !!!

Σας παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια (τα πιο light φυσικά γιατί υπάρχουν και χειρότερα) πριν τα σβήσουν...

Mbam είπε...
Η μερα του Ελληνα πότε θα είναι ρε καραγκιόζηδες ;
Έχετε κάνει την Ελλάδα μας βαθυ κράτος της Ασίας. Τα παιδιά μας τα μικρά να μην έχουν μία ευκαιρία σε 10 χρόνια εδώ, θέλετε να μας κάνετε τραγικη μειονότητα.

perseas είπε...
ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΗ.


cummulus είπε...
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Αυτός είναι ο πραγματικός τίτλος του κ. Χρυσοχοίδη. Ο άλλος τίτλος, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, είναι σαφώς ψευδεπίγραφος.
Και κάτι άλλο. Στο εργοστάσιο που δουλεύω κ. Χρυσοχοίδη, οι περισσότεροι στην παραγωγή είναι Σκοπιανοί και Βούλγαροι. Οι Ελληνες που θα μπορούσαν να δουλεύουν, περιμένουν στην ουρά του ΟΑΕΔ.
Είμαι όμως σίγουρος - λόγω της ευαισθησίας που σας διακρίνει- ότι θα εισηγηθείτε την καθιέρωση μιας μέρας με τίτλο: ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ΅ Είμαι κάτι παραπάνω απο σίγουρος ότι θα το πράξετε. Ετσι δεν είναι κύριε Χρυσοχοίδη;

bussiosg είπε...
yparxoun kai ellines se aftin tin xora oxi mono lathrometanastes


rohamis είπε...
Βρε μ@λ@κα Χυσοχοίδη από το Λαζιστάν, τι θα γίνει με τα θύματα των λαθρομεταναστών; Την 19χρονη την σκότωσαν με τον κατ επανάληψη βιασμό της. Εσύ, ο Αλαβάνο, ο Τσίπρα, η Αλ Σαχλέχ και το κακό συναπάντημα μπορεί να χαίρεστε, γιατί ως απόγονοι μη Ελλήνων εκδικήστε την ύπαρξη των. Άμα συνεχίσεις έτσι λαζέ, είτε θα πας εσύ και η φατρία σου (γεωργιανοί, ρωσο"πόντιοι") στην ιδιαίτερη πατρίδα σας, την Τουρκία ή εμείς οι λιγοστοί Έλληνες θα αποσχίσουμε ένα κομμάτι της σημερινής Ελλάδας και εσύ και οι λαθρομετανάστες δεν θα μπορείτε να περάσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι μέσα από τα σύνορα. Ηλίθιε...

Crave είπε...
Προεκλογικα λεγατε ''Μηδενική Ανοχη στη Λαθρομετανάσταση'' Αυτο εννοούσατε λεχριτες ; Οτι θα τους κανετε όλους νομιμους ωστε να μην υπάρχουν πια λαθραιοι;

ARGYRIS SIDERIS είπε...
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ !!
Αδιανόητο αυτό που ζούμε εμείς και τα παιδά μας αυτές τις μέρες, σε όλη την Ελλάδα που εμφανίζεται σαν ξέφραγο αμπέλι στο έλεος κάθε κακοποιού που αρκεί να είναι λαθρομετανάστης για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης απο το επίσημο Ελληνικό κράτος.
ΟΛΑ τα Υπουργεία σε συναγερμό, για να καλοπιάσουν τους λαθρομετανάστες μη τυχόν και μας φύγουν.
Ημερίδες, σπίτια στα νησιά, δικαίωμα ψήφου, συσίτια, ακόμα και ιντερνετική ενημέρωση ("http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com") απο τον ίδιο τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, προκειμένου να μην τους λείψει ΤΙΠΟΤΑ.
Απ την άλλη μεριά οι Ελληνες που μαστίζονται απο την φτώχεια λόγω δικομματισμού, δέχονται τα ανελέητα χτυπήματα των φίλων της Κυβέρνησης.
Τους κλέβουν, τους ληστεύουν, τους σκοτώνουν, βιάζουν τα παιδιά τους, δέχονται τον φασιστικό "κατ`οίκον περιορισμό", ζούν υπο καθεστώς τρόμου, φοβούνται να εκφράσουν ακόμα και το φόβο τους, μην τους πούν φασίστες , ρατσιστές.ΓΙΑΤΙ;;
Γιατί οι κ.κ. "προοδευτικοί, αντιρατσιστές, πολυπολιτισμικοί" που μας κυβερνούν ελπίζουν ότι με τη συμπεριφορά τους αυτή εγκλωβίζουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες, που θα τους μετατρέψουν σε πειθήνια και άβουλα όργανά τους και θα τους ψηφίζουν εσαεί, διατηρώντας τους στην εξουσία, σε μια Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Οπότε μάλλον θα πρέπει ή να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του, να αυτονομηθεί, να αυτοοργανωθεί, να αυτοδικεί σε κάθε εναν που επιβουλεύεται την ελευθερία του,τον τόπο του , την περιουσία του ή να "την κάνουμε" απο αυτόν τον ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τόπο.
Αυτό ζητάτε κ.κ. πολιτικοί; ΑΥΤΟ ζητάτε κ. Υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

slytheringr είπε...
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! Δεν θα αφήσουμε να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών για την ΕΕ και την νέο αστική ελίτ που προσπαθεί να τους επιβάλλει.

Αρκετά επίσης με την καραμέλα του Έλληνα Ρατσιστή. Μια βόλτα στο κέντρο, όπως λέτε, θα σας δείξει ακριβός το αντίθετο. Ξένοι να κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν σε βάρος των Ελλήνων που δεν τολμούν να μιλήσουν και να διεκδικήσουν το δίκαιο τους γιατί θα κατηγορηθούν το λιγότερο ως ρατσιστές και φασίστες (άμα δεν φάνε ένα καλό χέρι ξύλο η μια μαχαιριά στα πλευρά από αυτούς). Παράδειγμα; Προχτές η σύμβουλος του υφυπουργού σας, η Κυρία Αφροδίτη, έριξε την ευθύνη για τον Βιασμό μιας Ελληνίδας στο Κέντρο από λαθρομετανάστες, όχι στους ξένους (και λαθραίους) εγκληματίες αλλά στον δήθεν ρατσισμό των Ελλήνων. Δηλαδή η Κυρία Αφροδίτη που εκπροσωπεί το υπουργείο σας μόλις μας είπε πως επισήμως το Ελληνικό κράτος βλέπει με άλλο μάτι το έγκλημα από τους λαθρομετανάστες και δικαιολογεί μέχρι και βιασμό κοπέλας από αυτούς, και αλλιώς για τον Έλληνα (εδώ δεν δικαιολογούμε τίποτα εκτός και άμα είναι να κάψει την Αθηνά).

Μιλάτε για δικαιοσύνη, σεβασμό και το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή. Που είναι η δικαιοσύνη για μια Αγρότισσα που έφαγε τα χέρια της στην ύπαιθρο για να τρώει καλά η Αθήνα , και τώρα παίρνει μια πενιχρή σύνταξη , και μένει σε μια επαρχία απαξιωμένη από το κράτος ΣΑΣ, χωρίς πρόσβαση στα βασικά (όπως καλά νοσοκομεία και άλλες βασικές υπηρεσίες). Τι πρέπει να κάνει αυτή η Γυναίκα; Να πάει μήπως Μετανάστης σε άλλη χώρα για να ζήσει ανθρώπινα η να βγει στο βουνό να διεκδικήσει αυτό που τόσο απλόχερα δίνετε σε στους λαθρομετανάστες!!!

Δεν τους φέραμε, μας τους φέρατε. Δημοψήφισμα Εδώ και Τώρα, ειδάλλως.......

Ένας Έλληνας Ιθαγενής

-=IMAGINOS=- είπε...
Όταν ο κ. Χρυσοχοϊδης ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις μεταναστευτικές του ασχολίες, τον παρακαλώ να δημιουργήσει κάτι ανάλογο και για τους Έλληνες συμπολίτες του, αυτούς που πληρώνουν τον μισθό του, αλλά και τον μισθό όλων εκείνων που "μοχθούν" για τους μετανάστες... Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει, αλλά πιστεύω ότι έτσι, τουλάχιστον θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μεταξύ των Ελλήνων ότι έχουν και αυτοί τα ίδια δικαιώματα με τους αλλοδαπούς λαθραίους.Πάει τέλειωσε, χτυπήσαμε μπιέλα…


GateZ3ro είπε...
Καποτε ο Ανδρεας Ππανδρεου ελεγε, η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες!
Τωρα ο Τζεφρι και η παρεα του λενε, η Ελλαδα ανηκει στους ΛΑΘΡΟ-Μεταναστες της!

Να θυμαστε κατι ολες οι Νεοταξικες Κουφαλες,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΕΛΟΣ!

spyros1000 είπε...
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ......

ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ????

2mnka είπε...
ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ!!!


Περισσότερα σχόλια στο....... ΒLOG του ΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com/2009/12/blog-post.html#comments


Διαβάστε επίσης: Το Ελληνικό κράτος κατέχει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το θεσμό "πακέτο", Βουλευτής και Δικαστής μαζί !!!



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share