9/12/09

Όροι χρήσης corfunews και Τρύφωνας Βέργης

Αυτός είναι ο Κερκυραίος δημοσιογράφος Τρύφωνας Βέργης, οποίος μας έστειλε email με σκοπό να μας τρομοκρατήσει, απειλώντας μάλιστα, πως θα μας αναφέρει στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό να μας κλείσει, επειδή αναρτήσαμε το θέμα με την τοκογλυφία στην Κέρκυρα.

Εμείς βέβαια, αμέσως απαντήσαμε στον κ.Βέργη πως το εν λόγο δημοσίευμα εστάλη στον ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ από αναγνώστη που μας έστειλε το σχετικό link του zougla.gr και όχι του corfunews.eu




Για το λόγο αυτό, αναδημοσιεύσαμε το θέμα με αναφορά στην πηγή zougla.gr

Ο Κερκυραίος δημοσιογράφος Τρύφωνας Βέργης στο email που μας έστειλε απαιτούσε ούτε λίγο ούτε πολύ, να «κατεβάσουμε » το θέμα που αναρτήσαμε με τίτλο "Θύμα κυκλώματος τοκογλυφίας στην Κέρκυρα" κατηγορώντας μας μάλιστα οτι δήθεν του "κλέψαμε" την είδησης ΤΟΥ.

Δηλαδή κατά τον «δημοσιογράφο» Τρύφωνα Βέργη, ο πρώτος που δημοσιεύει ή αποκαλύπτει μια είδηση - θέμα θεωρείται και μόνιμος κτήτορας αποκλειστικός διαχειριστής της είδησης, και κατά συνέπεια (πάντοτε για τον ίδιο) άλλο μέσω δεν έχει δικαίωμα να κάνει καμία αναφορά στο ίδιο θέμα.

Στον κόσμο ολόκληρο να ψάξετε κ.Βέργη κάτι τέτοιο δεν υφίσταται...ή τουλάχιστον ακόμη, εάν ήταν όπως ονειρεύεστε δεν θα μιλάγαμε για ειδήσεις, αλλά για απόρρητα μυστικά και κάθε ΜΜΕ θα είχε το δικό του θέμα κατά αποκλειστικότητα.

Στο ίδιο email o κ.Βέργης μας έστειλε-προκειμένου να τρομάξουμε- και link προς την ιστοσελίδας του corfunews.eu για να διαβάσουμε όπως μας είπε, τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ (του κ.Βέργη).

Προσέξτε η ιστοσελίδα του κ.Βέργη δηλαδή έχει και «όρους χρήσης», που προφανώς πρέπει να τους διαβάζει κανείς, πρίν κάνει το λάθος και κάνει «χρήση» του corfu news (!)

Δεν μας διευκρινίσατε όμως κ.Βέργη ποιος συνέταξε τελικά αυτούς τους, «όρους χρήσης» (!) ,προφανώς εσείς ο ίδιος.

Δεν θα διαβάσουμε λοιπόν κ.Βέργη τους όρους χρήσης που εσείς από το μυαλό σας "βγάλατε" και γράψατε στο corfunews.eu πρώτων γιατί δεν μας αρέσουν οι όροι σας και δεύτερων επειδή δεν διαβάζουμε το corfu news γενικότερα και ειδικότερα μετά από την συμπεριφορά σας...

Άσε που... "Τρομάζουμε" και μόνο στην ιδέα να μπούμε σε ιστοσελίδα που έχει «όρους χρήσης» ....

Παρεπιπτόντως...οι μόνοι «όροι χρήσης» που έχουμε προσέξει σε ιστοσελίδες είναι σε αυτές που απαγορεύονται για ανηλίκους.

Ο κ.Βέργης προφανώς λοιπόν αντιμετωπίζει την ειδησιογραφία σαν να επρόκειτο για κανένα χωράφι με σύνορα, αφού αντί να μας ευχαριστεί που βγάλαμε το θέμα που "καίει" το νησί της Κέρκυρας , λειτουργεί ως αφεντικό της είδηση επιλέγοντας και το πού και πότε θα δημοσιευθεί.

Μήπως σκοπεύατε να μας το πουλήσετε κιόλας κ.Βέργη το...«Χωράφι» με τους «όρους χρήσης» που μας στείλατε να διαβάσουμε αποκαλώντας μας ούτε λίγο ούτε πολύ και ...Κλέφτες ;;;

Δεν μας την «είπε» δηλαδή ο Τριανταφυλλόπουλος που αναδημοσιεύσαμε από το zougla και μας τη «λέει» ο Βέργης απο το πουθενά και μάλιστα με απειλές για να τρομάξουμε.

Συγχαρητήρια λοιπόν κ.Βέργη για τη «δημοσιογραφική σας» δεοντολογία ,τη μετριοφροσύνη που σας διακατέχει «ως ιδιοκτήτης» ΜΜΕ , καθώς
στην ανιδιοτελή σας συμπεριφορά για τη διανομή των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


Να σας χαίρονται οι συντοπίτες σας εκεί στο νησί και να προσέχουν τους «όρους χρήσης» σας...πριν κάνουν κλικ στο corfu news..... ΣΑΣ , στο οποίο παρεπιπτόντως παρατηρήσαμε αναδημοσιευέτε πολύ συχνά άρθρα από άλλες ιστοσελίδες του διαδικτύου χωρίς μάλιστα ποτέ να αναδημοσιεύετε την πηγή από όπου τα αντιγράψατε !!!!

Καλό λοιπόν θα ήταν να βάλετε λιγάκι τ’αυτιά κάτω κ.Βέργη και να κόψετε τις μικροπρέπειες και τις απειλές...

για να μην αναγκαστούμε κι εμείς, να δημοσιεύσουμε στοιχεία και σχετικά link αποδεικνύοντας δημοσίως τις «κλοπές» άρθρων που εσείς ο ίδιος τελικά κάνετε εκεί...στο επαγγελματικό ηλεκτρονικό σας μέσο.(όπως ο ίδιος αποκαλείτε το corfu news , στο email που μας στείλατε)

Εμείς πάντως είχαμε την υποχρέωση να δημοσιεύουμε τη αδικαιολόγητη συμπεριφορά σας εναντίων μας που ομολογουμένως δεν έχουμε ξανασυναντήσει , και δεν περιμέναμε ποτέ πως θα συναντήσουμε.

Σας γνωρίζουμε επίσης πως το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σε κάθε Ενεργό πολίτη που επιθυμεί να δημοσιεύσουμε ειδήσεις – θέματα από ολόκληρη την Ελλάδα χωρίς διανομείς ειδήσεων, αφεντικά και διαμεσολαβητές στην ενημέρωση.

Επίσης, προς αποφυγή περαιτέρω διενέξεων - αντιπαραθέσεων, ξεκαθαρίζουμε σε εσάς και σε κάθε άλλων επίδοξο, πως....

ΕΔΩ ΤΙΜΩΡΟΥΝ... ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και δεν χαϊδεύουμε τ’αυτιά ΚΑΝΕΝΟΣ !



__________ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ____________
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share