16/12/09

Eurostat: To 8,1% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι αλλοδαποί

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθήσαμε το βίντεο απο την εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA με καλεσμένη την κ.Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ειδική σύμβουλος σε ζητήματα μετανάστευσης του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια.

Επειδή παρατηρήσαμε πως οι δηλώσεις της ειδικού σύμβουλου κ.Αλ Σάλεχ ήταν Αλ αντ'άλλων σας αντιπαραθέτουμε τα επίσημα στοιχεία έρευνας της Eurostat αναφορικά με την τραγική κατάσταση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Δείτε με προσοχή το παρακάτω βίντεο....




Σύμφωνα πάντοτε με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat

To 8,1% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδος είναι αλλοδαποί, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το 2008, η οποία τονίζει πως στην Ελλάδα ζουν 906.000 αλλοδαποί.

Το 63,7% των αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα είναι Αλβανοί, το 2,5% Ουκρανοί και το 1,9% Γεωργιανοί. Στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ οι περισσότεροι αλλοδαποί προέρχονται από την Τουρκία (7,9%), το Μαρόκο (5,6%) και τη Ρουμανία (5,4%).

Επιπλέον, στην ΕΕ των 27, η Ελλάδα έχει το τέταρτο υψηλότερο ποσοστό αλλοδαπών προερχόμενων από τρίτες χώρες (6,7% του πληθυσμού), μετά τη Λετονία (17,9%), την Εσθονία (16,5%) και την Ισπανία (7%).

Στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ οι αλλοδαποί από τρίτες χώρες ανέρχονται σε 19,5 εκατομμύρια (3,9%), ενώ από χώρες της ΕΕ οι αλλοδαποί ανέρχονται σε 11,3 εκατομμύρια (2,3%).

Τώρα... δείτε και το βίντεο και προσέξτε τον επιεικώς αφελέστατο δημοσιογράφο Καμπουράκη στο 3.55' που προτείνει κι όλας, να ξεκινήσει η Κυβέρνηση μια διαδικασία ευρείας νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών στη χώρα (!)

Νομιμοποιείστε τους κ.Καμπουράκη μας στη συνείδηση των Ελλήνων που σας παρακολουθούν στην τηλεόραση γιατί αν τους νομιμοποιήσετε στην πράξη θα πρέπει να τους βρείτε και δουλεία.

Άσε που με 906.000 αλλοδαπούς τηλεθεατές το κανάλι θα σου κόψει και την εκπομπή για να προσλάβει αλλοδαπό Καμπουράκη !!!



Διαβάστε επίσης Μετατρέπουν ολόκληρη τη Λέσβο σε "νησί υποδοχής μεταναστών"





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share