7/2/10

Τα 28 δισ. θα μπορούσαν να είχαν ξεχρεώσει όλους τους Έλληνες - Τώρα η αγορά ετοιμάζεται για το μεγάλο "κανόνι"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας
"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ" σε αδιέξοδο βρίσκονται τρεις στις τέσσερις εμπορικές και επαγγελματοβιομηχανικές επιχειρήσεις, καθώς εντείνονται οι ασφυκτικές συνθήκες της αγοράς.

Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου...




...και με έρευνα της ΓΣΕΕ, απο τις συνολικά 900.000 επιχειρήσεις, το 75% βρίσκεται σε δυυσχερή θέση και το 35% αδυνατεί να πληρώσει ακόμα και ασφαλιστικές εισφορές.

Παράλληλα, το 49% των επιχειρήσεων βρίσκεται "στον αέρα" καθώς αντιμετωπίζει μια σειρά σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων ....

Αυτά βέβαια είναι τα επίσημα !!!


Στο κατώφλι της ανεργίας βρίσκονται χιλιάδες εργαζόμενοι καθώς επισήμως πλέον εκτιμάται πως 450.000 επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο τους επόμενους μήνες.

Οι επαγγελματικοί φορείς της χώρας τονίζουν την ανάγκη να ληφθούν εδώ και τώρα δραστικά μέτρα για να διοχετευτεί ρευστότητα στην αγορά και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ανάκαμψης στην οικονομία.

Υπολογίστε όμως οτί , στην Ελλάδα τα πραγματικά δεδομένα είναι πάντα κατά πολύ μεγαλύτερα απο αυτά που εμφανίζουν επίσημα στατιστικά στοιχεία...

Απ' την άλλη οι Τράπεζες πιέζουν κρατώντας τις στρόφιγγες του δανεισμού ασφυκτικά κλειστές και η Ελληνική αγορά έχει στην κυριολεξία στεγνώσει από ρευστό.

Εντωμεταξύ... τα 28 δισεκατομμύρια ευρώ τα "τσέπωσαν" κανονικά οι τράπεζες από την προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα ουδείς φαίνεται να γνωρίζει που είναι τα λεφτά.

Χρήματα τα οποία έστω και υπό τη μορφή εξόφλησης χρεών να είχαν διανεμηθεί στις τράπεζες , θα είχαν ξεχρεώσει , όλοι οι Έλληνες, νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μαζί !!!

Ποοου... πήγαν τα λεφτά Γιώργο;;;;



Διαβάστε επίσης:

Tι πραγματικά συμβαίνει με το ευρώ - Μια πληροφορία που έχει κρατηθεί στο σκοτάδι

"Λεφτά υπάρχουν!"... Ναι, αλλά ποιοί τα έχουν ;;;


Έτσι μας λήστεψαν και τώρα ζητούν κι άλλα !!!


Εκστρατεία επαιτείας και Εθνικού εξευτελισμού ξεκινά η κυβέρνηση!


Δείτε τι σκέφτηκαν για να διασώσουν την Ελληνική Οικονομία - Να γιατί μας ζητούν οι Γερμανοί να ξεπουλήσουμε την Ακρόπολη !


Για να μην ξεχνάμε το αμαρτωλό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ - 90+1 μεγάλα σκάνδαλα !!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share