4/3/10

Δείτε τι σκέφτηκαν για να διασώσουν την Ελληνική Οικονομία - Να γιατί μας ζητούν οι Γερμανοί να ξεπουλήσουμε την Ακρόπολη !

Η κυβέρνηση του δανεισμού και της υπόκλησης σκαρφίστηκε να διοργανώσει ΕΡΑΝΟ να για τη διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας !

Ελλάς , ότι έχετε ευχαρίστηση !!!

Βρέ θα σας πάρουν με τα κανάτια !!!!


Δε φτάνει που κλαίγονται στην Ευρώπη για λίγα δανεικά με αντάλλαγμα την καλής διαγωγής τους και...



...το χαράτσωμα των φορολογουμένων για να κερδίσουν την εύνοια των ισχυρών.


Αυτά βλέπουν οι Γερμανοί και μας ζητούν να ξεπουλήσουμε τα νησιά και την Ακρόπολη μαζί !

_____________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ____________

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποφάσισαν να συσταθεί ειδικός λογαριασμός όπου ο καθένας θα συμβάλλει για τη μείωση του Ελληνικού χρέους.

Την πρωτοβουλία του για την εθελοντική συγκέντρωση χρηματικών ποσών, που θα διατεθούν αποκλειστικά (!) για την μείωση του δημοσίου χρέους, και την πρότασή του η προσπάθεια αυτή να τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέπτυξε σήμερα στον Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππος Πετσάλνικος !!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής θα προσφέρει σε αυτό το ταμείο το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας του, ενώ έχει έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Προβόπουλο για το ενδεχόμενο να αναρτηθεί στις τράπεζες μία απλή λιτή αφίσα που θα ενημερώνει τους πολίτες.

Επίσης, ο κ. Πετσάλνικος αναμένεται να συζητήσει με τον κ. Πεταλωτή το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα πατριωτικό spot στη δημόσια τηλεόραση του τύπου "όχι για μένα αλλά για τη φουκαριά την πατρίδα μου"

Τα έξοδα παραγωγής και προβολής της πατριωτικής υπερπαραγωγής θα αφαιρεθούν απο τα έσοδα των εισπράξεων ... κάτι σαν τις φιλανθρωπικές συναυλίες !!!


Ο Ειδικός Λογαριασμός πρόκειται να δημιουργηθεί άμεσα στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα μπορεί να καταθέσει σε αυτόν οποιοσδήποτε το επιθυμεί και συγκινηθεί απο το πατριωτικό σποτ μέσω όλων των Ελληνικών Τραπεζών εντός και εκτός Ελλάδος, για να γίνουμε και διεθνός ρεζίλι αφού θα αναρτηθούν και σχετικές αφίσες του τύπου φουκαριά Ελλάδα τι σου'μελε να πάθεις...

Έρε Focus που θα πέσει... Θα μας κρεμάσουν μανταλάκια !!!!

Η κίνηση του Λογαριασμού θα ανακοινώνεται (λέει) και ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να γίνει η γνωστή επικοινωνιάκη πλύση εγκεφάλου !!!!

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Παπούλιας του έδωσε τα συγχαρητήριά του για την ιδέα και την πρωτοβουλία και σημείωσε ότι «είμαστε όλοι παρόντες» στον αγώνα για την πατρίδα.

Ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε ότι η πρότασή του βρίσκει ευρύτατη αποδοχή, γεγονός το οποίο, όπως είπε, «δείχνει ότι ο ελληνισμός και εντός Ελλάδος, αλλά και στην Διασπορά, έχει αξίες, φιλότιμο και φιλοπατρία»

Μετατρέπουν το δράμα της Ελλάδος σε διεθνείς επαιτεία...οι πατριώτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την πλευρά του, συνεχάρη τον κ. Πετσάλνικο για την ιδέα του, και για τη δύναμη «να στηρίξετε τον τόπο σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό λαό» και χαρακτήρισε «ευχάριστη» την ανταπόκριση, που διαπιστώνεται ήδη.

«Θα τα καταφέρουμε», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, για να απαντήσει ο κ. Παπούλιας: «Εγώ το πιστεύω, είμαι σίγουρος».


Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Πετσάλνικος τόνισε ότι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εδέχθη να τεθεί υπό την αιγίδα του η προσπάθεια δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι πράγματι αυτό το εγχείρημα μπορεί να έχει επιτυχία. «Γιατί η Ελλάδα, ο ελληνισμός, δεν έχει μόνο τους φοροφυγάδες, ή τους εισφοροδιαφεύγοντες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων χαρακτηρίζεται από το φιλότιμο, από αρχές, αξίες και από την αγάπη για την πατρίδα».

Τα βασικά στοιχεία είναι απο το site του Νίκου Ευαγγελάτου Νewsit.gr (Δείτε το εδώ) και απολαύστε τους όλους μαζί.

Και μια ελαφρά υποσημείωση για κερασάκι...


Κάθε χρόνο το Ελληνικό δημόσιο υπολογίζεται οτι χάνει επισήμως 5 δις ευρώ μόνο απο το παραεμπόριο και τα "μαύρα" κοντέινερ με εμπορεύματα "μαιμούδες" που προωθούνται στη Ελληνική αγορά απο το οργανωμένο παραεμπόριο που προμηθεύει τους ανεξέλεγκτους πλανόδιους λαθρομετανάστες μικροπωλητές οι οποίοι κατ΄εντολή εξαιρούνται της δίωξης ώς ευκαιρία να επιβιώσουν στην χώρα για να μην περάσουν στην εγκληματικότητα.








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share