4/2/10

Οι αγρότες έτρεχαν να δουν την υπουργό, κι η υπουργός έτρεχε να εγκαινιάσει την Agrotica.

Σε κρυφτούλι εξελίχθηκε το χθεσινό "κυνηγητό" αγροτών-Μπατζελή αφού οι αγρότες μπλόκαραν μέχρι και το δρόμο προς το αεροδρόμιο Μακεδονία για να συναντήσουν την υπουργό, Κατερίνα Μπατζελή, η οποία όμως δεν τους συνάντησε τελικά γιατί είχε να πάει έκθεση....





Οι αγρότες έκλεισαν το απόγευμα με τρακτέρ τον κεντρικό οδικό άξονα, που συνδέει τη Θεσσαλονίκη από και προς το αεροδρόμιο, προκειμένου να "πιάσουν" την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή και να της επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Μάταια όμως αφού , η υπουργός "ξέρει κι άλλο μονοπάτι...." και έτσι τους απέφυγε μέσω παρακαμπτηρίων για να βρεθεί από το αεροδρόμιο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου εγκαινίασε την 23η έκθεση Agrotica.

Άλλο... Αγρότες κι άλλο Agrotica


Τη..."νύφη" πλήρωσαν και πάλι οι επιβάτες αεροπορικών πτήσεων και οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο που ταλαιπωρήθηκαν , αφού αναγκάστηκαν να περπατούν με τις βαλίτσες ανάμεσα στα τρακτέρ μέχρι να περάσουν πεζοί απο τα μπλόκα και να συνεχίσουν για τον προορισμό τους. Μάλιστα, υπάλληλοι του αεροδρομίου παραλαμβάναν με λεωφορεία τους επιβάτες, που πρόκειται να ταξιδέψουν, και τους μεταφέρουν από το αγροτικό μπλόκο μέχρι το «Μακεδονία».




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share