11/2/10

Μίζες εκατομμύριων ευρώ έπαιρναν κάθε χρόνο οι εθνοσωτήρες μας - Θυσίες τώρα θυσίες !!!

Φωτιές άναψε στα δύο μεγάλα κόμματα η κατάθεση της Αριστέας Μπουγάτσου , ο Χριστοφοράκος κάθε χρόνο έδινε σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία απο 1 εως 4 εκατομμύρια ευρώ ως μίζα κάθε χρόνο !!!

Χρήματα από τη Siemens δίδονταν επίσης με τη μορφή χορηγιών, προς διαφημιστές, δημοσιογράφους, το Μέγαρο Μουσικής και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις...




Ο Μ. Χριστοφοράκος, τόνισε η δημοσιογράφος, συνέχισε μια πρακτική δεκαετιών της Siemens με πληρωμές υπηρεσιακών παραγόντων και πολιτικών την ίδια περίοδο που υπογράφονταν συμβάσεις με διάφορους οργανισμούς του Δημοσίου.

Χριστοφοράκος και Siemens έδιναν μαύρο χρήμα στο Μέγαρο με τη μορφή χορηγιών, δηλαδή οι άνθρωποι του ΔΟΛ, του MEGA, τα ΝΕΑ , το ΒΗΜΑ είχαν άμεση εμπλοκή με το Μέγαρο που έπαιρνε μαύρο χρήμα!

Ποιές είναι όμως οι... Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ;


Σύμφωνα με την κατάθεση της μάρτυρα η Μη Κυβερνητική Οργάνωση που πήγαιναν χορηγίες της Siemens ήταν η Αction Aid.

Ποιά είναι όμως η πρόεδρος στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, Action Aid;

Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη !!

Εκτός αυτού η κα Μπουγάτσου επικαλούμενη μαρτυρίες στελεχών της Siemens Γερμανίας τόνισε ότι γνώριζαν εκ των προτέρων τις προθέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ το 2004 να φέρει νόμο με τον οποίο θα επέτρεπε τον επαναπατρισμό κεφαλαίων έναντι φορολογίας 3% (3259/04) και έτσι μόλις ψηφίστηκε κατατέθηκαν 20,9 εκ ευρώ στο κατάστημα της Σοσιετέ Ζενεράλ στην Κηφισιά προκειμένου να γίνονται οι «μαύρες πληρωμές».








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share