8/3/10

Μετά τον Ίαν Σκοτ σειρά για την Τζούλια παίρνει το ΣΔΟΕ - Σχόλια και από τον Τουρκικό τύπο


Ως επόμενος "παρτενέρ" της Τζούλιας έχει πάρει σειρά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μετά την κατάθεση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό SIRINA οπού παρέδωσε σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Δημήτρης Σειρηνάκης.....




Σύμφωνα με το εν λόγω συμφωνητικό η Τζούλια Αλεξανδράτου αμείφθηκε με το ποσό των 150.000 ευρώ ως πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο, ενώ θα λαμβάνει ποσοστά επί των πωλήσεων του dvd.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης κρίθηκε νόμιμος και η υπηρεσία του παρέδωσε τα κλειδιά της εταιρείας.

Μέσα στην εβδομάδα όμως θα καταθέσει στην υπηρεσία και η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία αν έχει υπογράψει το συμφωνητικό θα πρέπει να αποδώσει Φ.Π.Α στο κράτος.

Ειρωνικά σχόλια από την Τουρκική εφημερίδα "Radikal"

Ο κ. Γιώργος Κιρμπάκης σε ανταπόκριση του από την Αθήνα μεταδίδει στο σημερινό άρθρο του για τους αναγνώστες της Τουρκικής εφημερίδας "Radikal " με τον "εμπνευσμένο" τίτλο " Αποχαυνώθηκε ο γείτονας ,σε τέσσερις ημέρες ξόδεψε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στο cd (!) της Τζούλιας " και συνεχίζει στο ίδιο κλίμα..

"Οι Έλληνες ,οι οποίοι πρόσφατα ξεχύθηκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Παπανδρέου ,ξόδεψαν σε διάστημα τεσσάρων ημερών για την αγορά του cd ενός μοντέλου-τραγουδίστριας-πορνοστάρ ,4εκατομυρια ευρώ ,το οποίο ξεπούλησε μέσα σε μια εβδομάδα 200χιλιάδες κομμάτια."

Ο συντάκτης δεν παραλείπει να αναφερθεί στην δυσχερή κατάσταση των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι καταφεύγουν μέσω του διαδικτύου στην αναζήτηση συνεπιβατών για τις καθημερινές μετακινήσεις με τα αμάξια τους ώστε να μοιραστούν την βενζίνη ,υπογραμμίζει την αποδοχή την οποία έτυχε η πρόταση του Τούρκου πρωθυπουργού για την μείωση των εξοπλισμών μεταξύ των δυο χωρών, και τέλος αναφέρεται στο ερώτημα που βασανίζει αυτόν τον καιρό την Ελληνική κοινωνία, "Γιατί παρότι προσπαθώ πολύ σκληρά ,διαρκώς αποτυγχάνω να γίνω Ευρωπαίος ;" Χαρακτηριστικό το σχόλιο Τούρκου αναγνώστη στο άρθρο .

"Εμείς όταν έχουμε προβλήματα το ρίχνουμε στο ποτό, και ο γείτονας στο πορνό άλλαξαν οι κοινές συνήθειες μας "

Σε αντίθεση με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκη Παναγιώτη Ψωμιάδη που πήρε τα …βουνά… μόλις είδε τη Τζούλια Αλεξανδράτου ανάμεσα στους εθελοντές στην αναδάσωση στο δήμο Πεύκων...



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε στην βουλή το επίμαχο ροζ βίντεο αναφέροντας συγκεκριμένα «3.500 άνθρωποι ήρθαν εδώ να διαδηλώσουν και να φωνάξουν και 150.000 τρέξανε να δούνε τσόντα»....



Διαβάστε επίσης:
Η τσόντα της Τζούλιας ξεπούλησε και το ΣΔΟΕ έπιασε δουλεία (Δείτε το βίντεο)

Όπου πιασάρικα κι o Κούγιας μέσα - Θα αναλάβει να πείσει πως η τσόντα της Τζούλιας ήταν προσωπικές στιγμές !






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share