26/4/10

God Bless Greek Forologoumenos είπε η Ελληνική αντιπροσωπεία shopping therapy στη Νέα Υόρκη !

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είχε αποκαλύψει απο τις 31/03 πως ένας υφυπουργός και άλλοι 7 βουλευτές επρόκειτο να παρευρεθούν στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

'Ενα μήνα μετά, και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News "βγαίνει" στο φώς της δημοσιότητας οτί οι ομογενείς εξοργίστηκαν με την Ελληνική αντιπροσωπεία, που την περίμεναν πως και πως για να γιορτάσουν ετεροχρονισμένα όλοι μαζί την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με την καθιερωμένη παρέλαση ενώ "βγαίνει" επίσης και το κόστος παραμονής της Ελληνικής αντιπροσωπείας....




Το οποίο ανέρχεται σε 100.000 ευρώ μόνο για ένα τετραήμερο !!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, λίγο μετά την έναρξη της παρέλασης , οι ομογενείς είδαν την Ελληνική αντιπροσωπεία να αποχωρεί σιγά σιγά για να ξεχυθούν στα καταστήματα της Ν. Υόρκης για ψώνια !!!

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου απαξίωσαν δια της απουσίας τους την προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Οργανώσεων, και προτίμησαν να πάνε μόνο σε κλειστές κομματικές συγκεντρώσεις.

Κάτι που επίσης έκανε ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση στους ομογενείς είναι και το γεγονός οτι την ώρα που το Ελληνικό κράτος περνάει τη χειρότερη οικονομική κρίση, η Ελληνική αντιπροσωπεία ταξίδεψε business class και διάλεξε να μείνει σε ξενοδοχείο δίπλα στο Central Park.

Στη Ν.Υόρκη μετέβησαν ο υφυπουργός εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης, και οι βουλευτές Ελπίδα Τσουρή, Γιάννης Διαμαντίδης, Χρύσα Αράπογλου, Γιάννης Τραγάκης, Σπύρος Ταλιαδούρος, Γρηγόρης Ψαριανός και Κυριάκος Βελόπουλος.

Και κάτι ακόμη... Μια και τό'φερε η κουβέντα δηλαδή...

Ξέρουν οι ομογενείς μας πως ο ένας εκ των εκπροσώπων της Ελληνικής αντιπροσωπείας shopping therapy και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει επισήμως πως δεν τα πάει καλά με τους Ελληνοχριστιανούς ;;;

Δείτε το εδώ για να βγάλετε είδηση




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share