26/4/10

Οι δηλώσεις Παπακωνσταντίνου έφθασαν τα spreads στο φεγγάρι - Βουλιάζει το Χρηματιστήριο

Mε "ταχύτητες" 663 μονάδων τα spreads αφήνουν πίσω τους δηλώσεις και ταξίδια...

O Γενικός Δείκτης Τιμών του Χ.Α. υποχωρεί κάτω και από τα επίπεδα των 1.800 μονάδων, καταγράφοντας νέα χαμηλά έτους, στις 1.794,19 μονάδες με απώλειες σε ποσοστό 3,43% μέχρι στιγμής.

Οι χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών από την Ουάσινγκτον οτι δήθεν όλα πάνε καλά, "κάποιοι που στοιχημάτισαν σε βάρος της Ελλάδος θα χάσουν τα λεφτά τους", "η χώρα δεν έχει πλέον ανάγκη δανεισμού...



...ο μηχανισμός θα λειτουργήσει σύντομα, δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη που να έχει διαφορετική άποψη" και άλλα τέτοια ωραία....

Αποδείχθηκαν αερολογίες μόνο προς Ελληνική κατανάλωση επιπέδου ΕΡΤ και λοιπόν τηλεοπτικών μέσων μαζικής εξημέρωσης .

Η "μαγκιές" Παπακωνσταντίνου όχι μόνον ΔΕΝ έπεισαν τις αγορές, αλλά τις εξαγρίωσαν κιόλας ...γιατί όταν λές ψέμματα πρέπει να έχουν μέσα και μια γερή δόση αλήθειας - έστω κάποια στοιχεία - αλλιώς τα ψέμματα γίνονται πλέον παραμύθια και οι άλλοι παίρνουν χαμπάρι ότι τους δουλεύεις και εξαγριώνονται.

Η σημερινή εκτόξευση των spreadς διόλου τυχαία δεν ήταν αφού σύμφωνα με τους αναλυτές αυτό έγινε εξ' αιτίας τις έντονης αντιφατικότητα των δηλώσεων Παπακωνσταντίνου με την πραγματικότητα.

Δηλαδή...

Δεν μπορεί ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας να δηλώνει όλα τα παραπάνω , τονίζοντας μάλιστα οτι όλα πάνε καλά με το μηχανισμό στήριξης και κανείς στην Ευρώπη που να έχει αντίθετη άποψη , τι στιγμή όπου ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, δηλώνει δημόσια στη Γερμανική τηλεόραση, ότι " δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη να λάβει βοήθεια η Ελλάδα από την Ευρώπη" και οτι ακόμα δεν υπάρχει καμία δέσμευση για βοήθεια προς την Ελλάδα.

Για να το πούμε πιο λαικά...


Στον Ελληνικό λαό μπορεί να λές παραμύθια της Χαλιμάς, για πιστόλια και γκανγκστερικές ταινίες , για κυβερνητικές επιτυχίες της συνόδου της 25ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες και άλλα τέτοια ωραία προς αναπαραγωγή στα παπαγαλάκια της μαζικής ενημέρωσης....

Στην ουσία το ΜΟΝΟ σίγουρο και επιβεβαιωμένο που όλοι ξέρουν από σύνοδο των Βρυξελλών ήταν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο... όλα τα άλλα περί Ευρωπαϊκής στήριξης μπορεί να συζητήθηκαν αλλά έμειναν κατ'ουσίαν αδιευκρίνιστα και υπο συζήτηση.

Φαντάσου τώρα όπως κοροϊδεύεις τους Έλληνες να πας να κοροϊδέψεις και όλους αυτούς που την 25η Μαρτίου ήταν στις Βρυξέλλες !!!


Δείτε το άρθρο σήμερα 26/4 στις 7.00 πμ








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share