17/4/10

To "ξεφούρνησε" ο Γιωργάκης το ΔΝΤ - Ζούμε ιστορικές στιγμές (Δείτε το βίντεο)

To χαλί υποδοχής στρώθηκε...

Η αεροπορική διακυβέρνηση ολοκλήρωσε το έργο της.....


Ο ίδιος ο πρωθυπουργός "ξεφούρνισε" για πρώτη φορά μέσα στη βουλή πως το ΔΝΤ ελέγχει ήδη τη χώρα !

Το δήλωσε μάλιστα με ιδιαίτερη υπερηφάνεια για να εμφανιστεί ώς επιτυχία της κυβέρνησης του , δηλώνοντας μάλιστα ότι πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι που μαζί με το ΔΝΤ είναι και ο ευρωπαϊκός μηχανισμός...



Η κυβέρνηση "μαριονέτα" ολοκλήρωσε το σχέδιο παράδοσης της χώρα στους σύγχρονους κατακτητές παρουσιάζοντάς τους στο λαουτζίκο ως "σανίδα σωτηρίας"

Αξιωματούχοι του ΔΝΤ θα έρθουν τη Δευτέρα στην Αθήνα για να θέσουν επί τάπητος τους δικούς τους όρους διακυβέρνησης της χώρας και να ολοκληρώσουν την τελευταία διαδικασία για την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ όσο και της ευρωπαϊκής επιτροπής έχουν συζητήσει με την κυβέρνηση το ενδεχώμενο κοινωνικών αναταραχών και για το λόγο αυτό η επόμενη σειρά σκληρότερο μέτρο θα καθυστερήσει μερικούς μήνες.

Η νέα σειρά μέτρων θα είναι ιδιαίτερα "αιματηρή" και θα πλήξει και τον ιδιωτικό τομέα ενώ απαίτηση του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων είναι οι μαζικές απολύσεις στο δημόσιο τομέα.

Για το λόγο αυτό και επειδή οι κοινωνικές αναταραχές έχουν προβλευθεί απο το νέο σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας , έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο καταστολής τους.

Η κυβέρνηση θα έχει πλέον στα χέρια της ισχυρό άλλωθι , αφού πλέον την καταστολή των κοινωνικό αντιδράσεων θα αναλάβουν οι οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής έτσι ώστε η παρούσα κυβέρνηση να "νήψει τας χείρας της" (βλέπε εδώ) αποφεύγοντας το πολιτικό κόστος με ισχυρό άλλωθι απο αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Οι "δράκοι" άσκησαν και πάλι χθές την παντοδυναμία τους στα spreads, τα οποία και πάλι εκτοξεύτηκαν στα ύψη φθάνοντας τις 431 μονάδες βάσης, ενώ και το χρηματιστήριο χτύπησε ξανά κόκκινο με πτώση στο 1,64% κατρακυλώντας κάτω από τις 2.000 μονάδες !

Η κυβέρνηση ταλαντεύεται στην προσπάθεια να πείσει μαζί με τα ΜΜΕ τους Έλληνες οτι η προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό του ΔΝΤ είναι η μοναδική λύση.

Εν τω μεταξύ στο άτυπο Συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης “παίζονται” πολλά για τις επόμενες κινήσεις της Ελλάδας και την θεωρούν πως έφθασε πλέον η κατάλληλη στιγμή να ανακοινωθεί η προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα προσπαθήσει να αναδείξει ότι οι αγορές παίζουν "ρώσικη ρουλέτα" με το "όπλο" που έβαλαν στο τραπέζι Βρυξέλλες και ΔΝΤ και θα ενημερώσει τους ομολόγους του πως οι διαρθρωτικές αλλαγές δρομολογούνται με διαδικασίες-εξπρές, για να καταδείξει πως η Ελλάδα κάνει από πλευράς της ό,τι χρειάζεται, χωρίς να απαιτούνται νέες πιέσεις από Βρυξέλλες και ΔΝΤ.

Όσο κι αν ακούγεται ίσως περίεργο (για κάποιους) , το "όπλο" στα χέρια της κυβέρνηση είναι το γεγονός ότι το spread παραμένει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Ενώ, ο πρωθυπουργός "ξεφούρνισε" σήμερα για πρώτη φορά μέσα στη βουλή τη φράση "το ΔΝΤ είναι ήδη εδώ και ελέγχει...τη διαδικασία επιτήρησης, μέσω του μηχανισμού στήριξης"

Ενώ διορθώνοντας τα Ελληνικά του συνέχισε...


"Αν δεν υπήρχε όμως ο μηχανισμός, τότε πηγαίναμε σούμπιτο γιά το ΔΝΤ."


Τούτο αποδεικνύει
οτι ο πρωθυπουργός είχε εξ αρχής το μυαλό του την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ και παρουσιάζει ως επιτυχία της κυβέρνησης του οτι θα προσφυγή στο ΔΝΤ μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης.

Όλο το παιχνίδι τον πιέσεων δηλαδή, ήταν για να αποδεχθεί ο λαός οτι το ΔΝΤ είναι σε κάθε περίπτωση η μοναδική λύση...

Επιτέλους , το βρώμικο σχέδιο της κυβέρνησης αποκαλύπτεται αφού το σκεπτικό του "Λεφτά υπάρχουν " υπονοούσε το ΔΝΤ , δηλαδή την ολοκλήρωση του σχεδίου που παράτησε ο τρομαγμένος Καραμανλής.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως πρίν μερικούς μήνες προεκλογικά δηλαδή ... οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν το ΠΑΣΟΚ εαν πρόκειτε να δανειστεί.... και σήμερα δεν υπάρχει μήνας χωρίς δάνειο.

Πόσο αφελής πρέπει να είναι κανείς
για να πιστέψει πως ο Γιωργάκης δεν είχε ιδέα για την κατάσταση της χώρας όταν έλεγε στο λαό πως "Λεφτά υπάρχουν"...

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Έλληνες προεκλογικά εξαπατήθηκαν απο αυτά τα λόγια και στην προσπάθεια τους να γλιτώσουν απο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χάρισαν στο ΠΑΣΟΚ την εκλογική παντοδυναμία των 160 εδρών στη βουλή.

Αμέσως μετά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξεπλάγην δήθεν απο το χάος που παρέλαβε και δια μέσω του πρωθυπουργού προϊδέασε τους Έλληνες για την απειλή της Εθνικής ανεξαρτησίας...

Στην συνέχεια άρχισε η αεροπορική διακυβέρνηση και οι διαβουλεύσεις με τις "δυνάμεις κατοχής" και ...

Τη Δευτέρα οι Αξιωματούχοι του ΔΝΤ θα βρίσκονται στην Αθήνα για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας ώς άλλοι σωτήρες....






Διαβάστε επίσης:


Με το ένα πόδι στο ΔΝΤ - Το τυράκι των 25 δισ. ευρώ μπήκε στη φάκα !!!


Η Fitch υποβάθμισε και τόνισε "Τελειώνετε επιτέλους με αυτή τη βοήθεια!"

Όταν οι δράκοι θα φύγουν , το ευρώ θα είναι παρελθόν για την Ελλάδα !!!

Με τα ψέματα μας έβαλαν στην ΟΝΕ , με τα ψέματα κι αυτοί θα μας στηρίξουν (Δείτε το βίντεο)

Κάθε Έλληνας που γεννιέται είναι ήδη καταχρεωμένος !!! (Δείτε τα βίντεο)


Μας ξανά δάνεισαν και... μας ξανά "ξύρισαν" (Δείτε το βίντεο)

Βρήκαν το "παραθυράκι" του συνταγματικού νόμου για να προχωρήσουν σε απολύσεις



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share