4/5/10

Περικοπές για τους άλλους - Διατηρούν το 15ο και 16ο μισθό οι υπάλληλοι της Βουλής

Μας δουλεύουν κανονικά οι εθνοσωτήρες !

Μπορεί ο Πρόεδρος της Βουλής να ανακοίνωσε τη μείωση κατά ένα ποσοστό επιδομάτων των υπαλλήλων της Βουλής, από ό,τι φαίνεται ωστόσο, διατηρούν, έστω και μειωμένους το 15ο και 16ο μισθό τους, την ίδια στιγμή, που ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε τα νέα μέτρα σκληρότερης λιτότητας...

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" (03/05), θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τον 15ο και 16ο μισθό, καθώς θα θεωρούνται επιδόματα !!!


Έτσι με το επικοινωνιακό τρίκ της κυβέρνησης, οι υπάλληλοι της Βουλής διατηρούν και τον 15ο και τον 16ο μισθό με τη μείωση κατά 8%, η οποία ανακοινώθηκε την Κυριακή κι αφορά και όλα τα άλλα επιδόματα που καταβάλλονται στους δημοσίους υπαλλήλους.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, από την τελευταία φορά που ανακοινώθηκε περικοπή (κατά 15%) της αποζημίωσης που λαμβάνουν οι βουλευτές για τη συμμετοχή τους στις διάφορες Επιτροπές της Βουλής, έχει αυξηθεί ραγδαία ο αριθμός συνεδριάσεων των Επιτροπών έτσι ώστε να μετριάσουν τη χασούρα.

Τη στιγμή δηλαδή, οπου στην ημερήσια διάταξη της Βουλής συνήθως γράφονταν δυο-τρεις Επιτροπές, τον τελευταίο μήνα υπάρχουν και 8 και παραπάνω συνεδριάσεις Επιτροπών καθημερινά, όπως και τη Δευτέρα και την Παρασκευή (ημέρες που παραδοσιακά σπάνια συνέρχονταν Επιτροπές) και μάλιστα χωρίς να αφορούν πάντα συζητήσεις νέων νομοσχεδίων που εισέρχονται στο Κοινοβούλιο.

"Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, όλοι ενωμένοι πρέπει να δώσουμε αυτή την ιστορική μάχη για τη σωτηρία της χώρας μας. Ως Πρόεδρος της Βουλής δηλώνω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Βουλή των Ελλήνων, οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, εκπέμποντας σαφές μήνυμα ουσιαστικής συμμετοχής και συμβολής σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια για να ξεπεράσει ο τόπος την κρίση"
, δήλωσε την Κυριακή (02/05) ο Πετσάλνικος.

Τελικά είναι τυχαίο οτι προκαλούν έτσι... ή προσπαθούν να μας τρελλάνουν ;


Διαβάστε επίσης :

Έγγραφο Σοκ !!! Περικοπές για όλους , εκτός απο τους " εθνοσωτήρες "

Ποιοι διόρισαν 232 «κομματόσκυλα» στο Κοινοβούλιο

Οι υπάλληλοι της Βουλής με τους 16 μισθούς στο απυρόβλητο (Δείτε το βίντεο)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share