7/5/10

Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...

To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Σας γράφω απο αγανάκτηση για τη παραπληροφόρηση που οργανωμένα πλέον λειτουργεί στη χώρα μας .

Είμαι αστυνομικός και μετά απο χρόνια στην υπηρεσία πιστεύω πως ανήκω κι εγώ στην κατηγορία αυτών που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και ωριμάζοντας στην υπηρεσία προσπαθώ να λειτουργώ με γνώμονα την ανθρωπιά και όχι την απρόσωπη τυπολατρική διαδικασία.

Την Τετάρτη 5 Μαίου βρισκόμουν...


...κι εγώ ώς απλός πολίτης μέσα σ'αυτή τη λαοθάλασσα.

Πέρα λοιπόν απο τα συνδικαλιστικά μπλόκ υπήρχαν και χιλιάδες νέοι, γέροι, συνταξιούχοι, άνθρωποι με οικογένειες που διαδήλωναν κατά της κοινωνικής εξαθλίωσης που πλησιάζει. Τα συνθήματα "Κλέφτες αέρα να φύγει η χολέρα", "να καεί η βουλή" και άλλα, ακούστηκαν απο στόματα αγανακτισμένων πολιτών και όχι όπως ο Καρατζαφέρης προσπάθησε να ισχυριστεί στην βουλή οτι ήταν αποκλειστικό σύνθημα των μπλόκ της αριστεράς.

Δεν υπήρξα ποτέ αριστερός και τολμώ να πω με ειλικρίνεια οτι ανήκω κι εγώ στη κατηγορία των ηλιθίων που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ , όχι γιατί ξέχασα τα κακά που έκανε στον τόπο , ούτε γιατί πίστεψα οτι λεφτά υπάρχουν. Το ψήφισα από απόγνωση γιατί ήθελα κι εγώ να φύγει η κυβέρνηση του Καραμανλή που ανέλαβε την εξουσία κοροϊδεύοντας το λαό με την υπόσχεση οτι θα τιμωρήσει και θα πατάξει τη διαφθορά ενώ όπως αποδείχθηκε διαφθορά ήταν η ίδια η κυβέρνησή του.

Θέλω να πώ σε όλους αυτούς του τζιτζιφιόγκους της τηλεόρασης πως έχουν εξαγριώσει το λαό με την παραπληροφόρηση και την επιλεκτική διαλογή τον θεμάτων που τους είπαν να τονίζουν και τον άλλων που τους είπαν να εξαφανίζουν.

Δεν αντέχω πια κάθε φορά που πάει να βγεί κάτι σοβαρό σε ένα θέμα οι πανελίστες σχολιαστές να το κόβουν και ο κάθε Χατζηνικολάου να μας λέει πως τελείωσε ο χρόνος για να πάει στο επόμενο θέμα που αφορά ένα γεγονός στη Βενεζουέλα ή αν οι έλληνες τρώνε πολλά σουβλάκια και παχαίνουν.

Δεν αντέχω πια τον τηλεοπτικό κόσμο της βλακείας των μεσημεριανάδικων και βλέπω τηλεόραση μόνο στα δελτία ειδήσεων ενώ προσπαθώ κι εγώ να ενημερώνομαι απο το διαδίκτυο.

Δέν αντέχω πια να βλέπω την ατιμωρησία των πολιτικών να βασιλεύει , τους υπεύθυνους της καταστροφής να απολαμβάνουν και να προστατεύονται και την εγκληματικότητα να αυξάνεται καθημερινά σε μια ρημαγμένη χώρα και την ίδια στιγμή όλοι αυτοί οι εκπρόσωποί του λαού μέσα στη βουλή να μας κοροϊδεύουν όλους βάζοντας ασπίδα τους αστυνομικούς να κονταροχτυπιούνται καθημερινά με τους απλούς πολίτες.

Αντί να πατάξουμε την εγκληματικότητα που μαστίζει την Αθήνα , μας έχουν παρατάξει όλους εκεί να τους περιφρουρούμε. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ....


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share