7/5/10

Δημοκρατία σημαίνει πως όποιος δεν συμφωνεί διαγράφεται κι όσοι τον εξέλεξαν στις εκλογές την πάτησαν. (Δείτε το βίντεο)

Υπό συνθήκες άκρατης δημοκρατίας και καθεστώς ελεύθερης βούλησης, τεσσάρων διαγραφών, "πατριωτικών" συμμαχιών (χέρι-χέρι) , και μερικούς τρομοκρατημένους....

Υπερψηφίστηκε το "αιματηρό" νομοσχέδιο για τη νέα σειρά επώδυνων μέτρων που αναμένεται να επιφέρει τα πρώτα σημάδια κοινωνικής εξαθλίωσης , εκτόξευση της ανεργίας και αρκετές τις πρώτες κοινωνικές αναταραχές...

Στον απόηχο διαμαρτυριών των χιλιάδων πολιτών που διαδήλωναν έξω απο το Ελληνικό κοινοβούλιο, τo επίμαχο νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε δια πυρός και σιδήρου με 171 ψήφους υπέρ, 121 κατά και 3 «παρών»

Ο Αμερικανοέλληνας πρωθυπουργός της Ελλάδος θέλοντας να προλάβει και άλλες φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού υπάρχουν πολλοί βουλευτές του που διαφωνούν ριζικά με τα μέτρα αλλά δεν τολμούν να αντιδράσουν υπό το καθεστώς τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί... Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής τους "αποκεφάλισε" αμέσως τους πρώτους διαφωνούντες για παραδειγματισμός.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες και διαταγή πρωθυπουργού διαγράφτηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι:

Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακοράφα και Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι ψήφισαν «Παρών»

Αμέσως η γενική διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τους "αντάρτες" του ΠΑΣΟΚ να παραδώσουν τις βουλευτικές τους έδρες, να παραιτηθούν δηλαδή και από βουλευτές.

Για όσους δεν κατάλαβαν πως λειτουργεί η Ελληνική "δημοκρατία" εξηγούμε :

Oι ανωτέρω διεγραμμένοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι εξελέγησαν βουλευτές απο κάποιους πολίτες που τους ψήφισαν... η κυβέρνηση τους ζήτησε με άλλα λόγια να παραιτηθούν και απο βουλευτές που συνεπάγεται πως οι πολίτες που τους εξέλεξαν "έπαιξαν κι έχασαν" αφού το πρόσωπο που προτίμησαν δεν τους εκπροσωπεί πια με διαταγή αρχηγού και απο την ψήφο τους αυτή επωφελείται αποκλειστικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ που την χρησιμοποίησε για να αναρριχηθεί στην εξουσία. (κλοτσώντας βέβαια μετά τα "σκαλοπάτια" του)

Η Σοφία Σακοράφα σε δήλωσή της ανέφερε πως ψήφισε "παρούσα" γιατί θεωρεί κοινωνικά άδικα τα μέτρα και στρέφονται για άλλη μία φορά εναντίον εκείνων που ευθύνονται λιγότερο για αυτή την κρίση.

Στην ανακοίνωσή του ο Βασίλης Οικονόμου αναφέρει πως με την ψήφο του εκφράζει την αγανάκτησή του για τα μέτρα που επεβλήθησαν από τους μηχανισμούς, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους εν μέρει για την κρίση στην Ελλάδα. Στο ίδιος μήκος κύματος και η αντίδραση του Γιάννη Δημαρά.

Αξιοσημείωτη είναι η στάση του Χρήστου Παπουτσή που φέρθηκε στους πολιτικούς... σαν καλός πολιτικός....

Τι σημαίνει αυτό ;;;

O Χρήστος Παπουτσής βρήκε τρόπο να έχει "και την πίτα ολόκληρη (λαός) και το σκύλο χορτάτο " !

Τί έκανε ;;; Αυτό που δεν πάει στο μυαλό σας.

O Χρήστος Παπουτσής που μέχρι τώρα έχει ασκήσει εντονότατη κριτική στις πρακτικές της κυβέρνησης, δεν παρουσιάστηκε καν στην ψηφοφορία δηλώνοντας ασθένειας !!!!

Στη συνέχεια έστειλε και μια ωραία επιστολή και δήλωσε οτι δεν μπορεί να παρευρεθεί λόγω της ασθένειας , αλλά εάν θα παρευρισκόταν στην ψηφοφορία θα ψήφιζε ναι.

Οπότε.... Τέλος καλό όλα καλά .... ΜΕ ΟΛΟΥΣ

Την τακτική των διαγραφών επέλεξε και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας οπού η σχέση του με τη Ντόρα Μπακογιάννη έτσι κι αλλιώς δεν πήγαινε καθόλου καλά και η Ντόρα ήταν ξένο σώμα εδώ και καιρό στη ΝΔ.

Το γεγονός της οριστικής διαγραφής της απο την παράταξη της ΝΔ δεν αποτέλεσε και ιδιαίτερη έκπληξη αφού είχε δηλώσει απο καιρό πως θα διαφοροποιούνταν απο τη γραμμή του κόμματος και θα ψήφιζε υπέρ στο επίμαχο νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ παρά τις προειδοποιήσεις Σαμαρά. (Περισσότερα δείτε εδώ)

Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ υπέρ του νομοσχεδίου ετάχθη το "πατριωτικό" χέρι-χέρι του ΛΑΟΣ που αποτέλεσε το μοναδικό κόμμα του κοινοβουλίου που επισήμως συμμάχησε με την κυβέρνηση.









ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share