3/6/10

Γελάει με τις εξελίξεις ο Χριστοφοράκος έστειλε και χαιρετίσματα μέσω ΑΝΤ1 (Δείτε το βίντεο)

Μετά απο 11 χρόνια στο τιμόνι της Siemens Ηellas ο ισχυρός άντρας της Siemens γελάει αμέριμνος με τις εξελίξεις και τους πεινάλες εθνοσωτήρες που τόσα χρόνια λάδωνε απο τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Τον πήραν και τηλέφωνο απο τον ΑΝΤ1 για συνέντευξη !

O Mιχάλης Χριστοφοράκος έγραψε εκεί που δεν χωράει μελάνι τις Ελληνικές αρχές, αρνήθηκε να απολογηθεί στο κράτος ΕΠΕ που επι σειρά ετών γρασάριζε κι εκμεταλλεύθηκε το λήθαργο των θεσμών ενός κράτους ρεμούλας που....


... μέχρι να κουνήσουν το ένα πόδι βρωμάει το άλλο.

Ευχαρίστησε και όλους τους εθνοσωτήρες που τον φυγάδεψαν στο εξωτερικό κάνοντας τα "στραβά τα μάτια" και έτσι...

Κέρδισε την ελευθερία του στο Μόναχο που όπως όλα δείχνουν τα περνάει μια χαρά απολαμβάνοντας μέσω NOVA τους πεινάλες που τόσα χρόνια λάδωνε να παριστάνουν τώρα πως ψάχνουν να βρούν ποιός λαδώθηκε για να "μπουκώσουν" τον Ελληνικό λαό διαφάνεια.

O Mιχάλης Χριστοφοράκος τα ξανάφτιαξε και με τη Siemens και σύντομα θα προσφύγει και στο Ευρωπαικό δικαστήριο για την πλήρη αθώωση του, έτσι ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και εκτός Γερμανικής επικράτειας.

Μπορεί να περάσει τότε και μια βόλτα απο Greece να θυμηθεί λίγο τις παλιές δόξες και να συναντήσει μερικά φιλαράκια για ιστορίες απο τα παλιά.

Ο ισχυρός άντρας της Siemens σε συντευξή του στον ΑΝΤ1 άφησε να εννοηθεί οτι τώρα κάνει ζέστη , το καλοκαιράκι είναι για μπάνια και οχι για δηλώσεις , "ας περάσει πρώτα το Καλοκαίρι και μετά βλέπουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά.



Τώρα οι Έλληνες θα πληρώσουν πάλι τα κερατιάτικα των σκανδάλων και της λεηλασίας που έκαναν στη χώρα οι εθνοσωτήρες κυβερνήτες τους

Zeto e Hellas και Kalo Kouragio !!!



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share